Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kryziuke @ 2017 10 11, 12:30)
O kokia programele naudojat? As is gudrucio pirkau, nu bet nerandu normalios programeles, kad nereiktu vis atnaujint ar butu nemokama.

SeTracker2. Radau rusiškam forume visą video kaip ką padaryt. Užtrukau 3 minutes.
Atsakyti
Renku my toys.de rasykit i el pasta ievuliuke@inbox.lt nes SM stringa
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 11, 11:50)
Nebent senamiestis.
Man didziausias nusivylimas ir buvo Alcudia.. verysad.gif Kas ten jums patiko? Tik viesbuciai, net gamtos nerasta unsure.gif

o kas Cala dore grazaus? Tik kad tas vanduo zydras pliazas miniatiurinis ir myzalais dvokiantis nes tuliko ner.
tfu, sumaisiau, cala des moro smirda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 spalio 2017 - 12:06

Klaipėdoj kas nors renka cocooncenter

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 10 11, 10:46)
Klausimas ne i tema, bet cia daug tokiu, tad jautriu nervu skaitytojom apeiti biggrin.gif
Kas esat buve Maljorkoje? kur patartumete dairytsi viesbucio seimos poilsiui? Nes agenturos siulomi viesbuciai pagrinde Magalufe,o jis kaip suprantu yra tusu megejams biggrin.gif Svarstome apie savarankiska kelione, tad reiktu viesbucio. Arba vaziuosim i Turkija i Gurali biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nes vyras tai uz tai tongue.gif  Gal kazkas gali parasyt info i az mirksiukas.gif

Gyvenom siame viesbutyje, kuris yra draustinyje Cala Dor. Viskas puiku wub.gif
https://www.booking....a-barca.lt.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 11, 14:04)
o kas Cala dore grazaus? Tik kad tas vanduo zydras pliazas miniatiurinis ir myzalais dvokiantis nes tuliko ner.
tfu, sumaisiau, cala des moro smirda biggrin.gif

Mažos įlankos, žaluma, pats miestelis visai kitoks, o ne kioskai.
O įspūdingi plezai yra pavažiavus už miestelio, juk vis tiek mašina nuomojamasi.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 10 11, 12:03)
Jūs pati perkate iš allegro? Aš prieš kelis metus praėjau registracijos procedūrą ir pasidariau prisijungimą prie payU. Bet kiek bandžiau pirkti, nepavyko susitarti su pardavėjais. Aš lenkiškai nemoku, o į anglų ar rusų kalba rašytus laiškus man nei vienas pardavėjas neatsakė.

Jei pirksite, gal galėtumėte prijungti su dviem sėdmaišiais? Gal siuntimas pigiau gautųsi daugiau perkant.

Taip pati perku. Ten ju vietinis tas payU aš nesuku galvos.. perku revoliutu ir man rašo allegro payU nuskaitymas zlotais ir konvertuoja o eurus be papildomo mokesčio. Aš renkuosi pardavėjus kurie rašo kad siunčia į Lietuvą. Nes pas kitus nes neišeina pasirinkti LITwa smile.gif

Tai bet ne problema įrašyti ir nuomos adresą. Aha dirbtinės odos jie. Norėčiau ir aš su kokiu simpatisku plaunamu gobelenu. Nes neaišku kaip valosi tą dirbtinė oda. Mačiau pusku pusku dėvėtus pardavinėja už 40€ parašyta išteptas .. nu nežinau kad pirkti gali. Nebent į valykla nešti

Su gobelenu šitie http://allegro.pl/fo...43.html#thumb/2 galima rinktis audinį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 11 spalio 2017 - 13:02
QUOTE(JMD @ 2017 10 11, 11:51)
Buvau Maljorkoj. Buvau Viva Cala Mesquida. Nuostabus ir fantastiskas. Visai ne ten kur lebauja ballermann'ai biggrin.gif rekomenduoju/ Ten jis yra salia saugomu kopu. smelis, vanduo. pasaka.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 11, 11:55)
Pats graziausias miestelis Cala D'or.
Sakyciau net vienintelis toks kitoks..  ax.gif

Guralio Maljorkoje nerasite biggrin.gif Net nesitikekite nieko panasaus unsure.gif

QUOTE(Carlin @ 2017 10 11, 12:01)
Mes buvom Playa de Muro, labai gražus papludimys, iki jo per pušų giraitę reik eiti  wub.gif aplink kiek važinėjomės irgi labai gražu  wub.gif
paplūdimiuose smėlis. Ir Colonia Sant Jordi, ten prie viešbučio uolos, iki paplūdimio paeiti reikėjo, bet irgi patiko labai.

Guraliui gal gerų kainų yra? Noriu ir aš atostogų  unsure.gif
Papildyta:
Bet tie sėdmaišiai dirbtinės odos? Taip nemalonu ant jų sėdėt. Man į terasą reikia ir vaikų kambariui nedidelių, bet noriu gobeleno normalaus.

QUOTE(tigriuke91 @ 2017 10 11, 14:31)
Gyvenom siame viesbutyje, kuris yra draustinyje Cala Dor. Viskas puiku wub.gif
https://www.booking....a-barca.lt.html

Oi aciu, merginos bigsmile.gif apsvietet, knisimes bookinge.
Tigriuke, grazus hotelis, tik 3000 euru 10 dienu be bilietu ryyyskiai virsija musu biudzeta unsure.gif
Atsakyti

Primenu,kad Vilniuje renku uzsakyma is www.cocooncenter.co.uk,krepselius siusti i kluubnika@yahoo.com.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 10 11, 13:54)
Oi aciu, merginos bigsmile.gif apsvietet, knisimes bookinge.
Tigriuke, grazus hotelis, tik 3000 euru 10 dienu be bilietu ryyyskiai virsija musu biudzeta unsure.gif

Mes šiame Cala D'oro viešbutyje esam buvę, tai labai patiko:
https://www.booking....vailability_msg
Atsakyti
Panos, gal kad esat rade kokiu lobiu parduotuve, Kur grazus dzinsai normaliom kainom? Puse Vilniaus apvaziavau: arba pabaisos seni modeliai, arba beprotiskom kainom, neleidzia ranka virs 100€ moket smile.gif
Radau neblogu Gap, tik ziuriu, kad pradejo europinius dydzius rasyt, tai dabar metaus tarp dydziu:) gal kad nors neseniai kokius fainus atsisiuntet? rolleyes.gif beje, Gap.eu dabar 30% nuolaida dzinsams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 10 11, 14:06)
Panos, gal kad esat rade kokiu lobiu parduotuve, Kur grazus dzinsai normaliom kainom? Puse Vilniaus apvaziavau: arba pabaisos seni modeliai, arba beprotiskom kainom, neleidzia ranka virs 100€ moket  smile.gif
Radau neblogu Gap, tik ziuriu, kad pradejo europinius dydzius rasyt, tai dabar metaus tarp dydziu:) gal kad nors neseniai kokius fainus atsisiuntet? rolleyes.gif beje, Gap.eu dabar 30% nuolaida dzinsams  4u.gif

Aš paskutiniu metu tik iš gapo ir perku. Dar iš s oliverio. Kiti man arba maži būna arba trumpi. Turiu levis l fainus bet man trumpi žiauriai. Gal kam reik 32/32 dydis. Tamsesni, su užtrauktukais šonuose ant blauzdikių. Nauji su etiketėm.
Atsakyti