Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kokiom kainų palyginimo sistemom naudojatės ieškodamos geriausios prekės de ar uk? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2017 10 29, 20:52)
Kokiom kainų palyginimo sistemom naudojatės ieškodamos geriausios prekės de ar uk?  4u.gif  4u.gif

Atsakymas iš Eshopwedrop:
https://eshopwedrop.lt/duk
Pateikiame kelis pavyzdžius: Anglijoje rekomenduojame Pricerunner. Lenkijoje - Ceneo. Italijoje - CIAO. Vokietijoje - Preis.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 10 29, 21:05)
Atsakymas iš Eshopwedrop:
https://eshopwedrop.lt/duk
Pateikiame kelis pavyzdžius: Anglijoje rekomenduojame Pricerunner. Lenkijoje - Ceneo. Italijoje - CIAO. Vokietijoje - Preis.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 10 29, 21:33)
Jei nesunku, parasykite atsiliepima kai gausite ir isbandysite 4u.gif  man labai Grazi ju patalyne vaikams, bet vis kazkaip nesiryztu jos pirkti  smile.gif

Mano vaikas turi vertbaudet patalynę, nebėra tokios pardavime, tai labai kokybiška.
Viktorija, ačiū už koduką, būčiau nepamačius. Beje, jei galvojat ką pirkti ir randat gerom nuolaidom, kraukit į krepšelį ir laukit koduko nemokamam siuntimui, nes pažiūrėjau, kai kurios prekės iš mano krepšelio jau be nuolaidų arba mažesnėm, o tai ką turiu krepšy leidžia pirkti su buvusia nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 10 29, 22:35)
Mano vaikas turi vertbaudet patalynę, nebėra tokios pardavime, tai labai kokybiška.
Viktorija, ačiū už koduką, būčiau nepamačius. Beje, jei galvojat ką pirkti ir randat gerom nuolaidom, kraukit į krepšelį ir laukit koduko nemokamam siuntimui, nes pažiūrėjau, kai kurios prekės iš mano krepšelio jau be nuolaidų arba mažesnėm, o tai ką turiu krepšy leidžia pirkti su buvusia nuolaida.

Idomiai.. šiaip neturėtų taip būti. Einant tolyn link apmokėjimo gali būti kad atnaujins kainas tokios kokios yra realiu laiku.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 10 29, 22:23)
Idomiai.. šiaip neturėtų taip būti. Einant tolyn link apmokėjimo gali būti kad atnaujins kainas tokios kokios yra realiu laiku.

Pas prancūzus pasitaiko. Jei gerai pamenu, tai ir LaRedoute taip būdavo.
Atsakyti

Taip, vertbaudet visada krepšely lieka kainos su nuolaidomis, jei susidedi per išpardavimą. Ir einant link mokėjimo nesikeičia. Būna, kad prisidedu kokių 10 prekių ir būna jos kelias savaites, o paskui, kai būna koks kodas, pramėtau ir perku :wub: 

Atsakyti

Ar yra norinčių prisidėti prie zooplus.de pirkimo? Panevežyje, kitur galiu siųsti. 

Laukiu AŽ. 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 10 29, 23:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dangerele" data-cid="71864251" data-time="1509304984"><div><p>Idomiai.. šiaip neturėtų taip būti. Einant tolyn link apmokėjimo gali būti kad atnaujins kainas tokios kokios yra realiu laiku.</p></div></blockquote><p>Taip, vertbaudet visada krepšely lieka kainos su nuolaidomis, jei susidedi per išpardavimą. Ir einant link mokėjimo nesikeičia. Būna, kad prisidedu kokių 10 prekių ir būna jos kelias savaites, o paskui, kai būna koks kodas, pramėtau ir perku wub.gif </p>

Na bet Gali būti ir taip kad išpardaviminių prekių nelieka tiesiog ir nėra ką pirkti. Žinosiu kitą kartą ir aš dabar smile.gif ačiū
Papildyta:
Bet kad iš europinio psl. Nėra ką pirkti sale skyriaus. Megztinis ar džinsai 20€ čia jau po nuolaidos. UK puslapį kartais geresnių nuolaidų būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 30 spalio 2017 - 03:11
Šiandien renku iš https://www.everythi.../c/new-arrivals iki 12h.
Atsakyti

Sveiki,

prieš savaitgalį rašiau, kad rinksiu MYTOYS. Tačiau taip susiklostė aplinkybės, kad net savaitgalį neturėjau galimybės prisėsti. Šiandien perku jau tikrai, siuntimas 3,50, naudosiu -15proc. kodą.(priimu tik 3 besijungiančias) Prašysiu bent kelių eurų avanso, kad tikrai nedingtumėte :) Į kitus miestus nepersiunčiu, atsiėmimas kartais įmanomas Naujamiestyje, dažniausiai Lazdynuose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grietinėlė*: 30 spalio 2017 - 10:13
QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 10 30, 12:10)
<p>Sveiki,</p>
<p> </p>
<p>prieš savaitgalį rašiau, kad rinksiu MYTOYS. Tačiau taip susiklostė aplinkybės, kad net savaitgalį neturėjau galimybės prisėsti. Šiandien perku jau tikrai, siuntimas 3,50, naudosiu -15proc. kodą.(priimu tik 3 besijungiančias) Prašysiu bent kelių eurų avanso, kad tikrai nedingtumėte smile.gif Į kitus miestus nepersiunčiu, atsiėmimas kartais įmanomas Naujamiestyje, dažniausiai Lazdynuose.</p>

Sveiki as noriu labai smile.gif kur siusti krepsiuka?as is vilniaus
Atsakyti