Atsiunčiau AŽ
Gal kas nori is italisko amazono ko nors?
Gal kam columbia snuggly kombio maziukams? Ten db gera kaina
Gal kam columbia snuggly kombio maziukams? Ten db gera kaina

QUOTE(Grietinėlė* @ 2017 10 30, 11:10)
<p>Sveiki,</p>
<p> </p>
<p>prieš savaitgalį rašiau, kad rinksiu MYTOYS. Tačiau taip susiklostė aplinkybės, kad net savaitgalį neturėjau galimybės prisėsti. Šiandien perku jau tikrai, siuntimas 3,50, naudosiu -15proc. kodą.(priimu tik 3 besijungiančias) Prašysiu bent kelių eurų avanso, kad tikrai nedingtumėte
Į kitus miestus nepersiunčiu, atsiėmimas kartais įmanomas Naujamiestyje, dažniausiai Lazdynuose.</p>
<p> </p>
<p>prieš savaitgalį rašiau, kad rinksiu MYTOYS. Tačiau taip susiklostė aplinkybės, kad net savaitgalį neturėjau galimybės prisėsti. Šiandien perku jau tikrai, siuntimas 3,50, naudosiu -15proc. kodą.(priimu tik 3 besijungiančias) Prašysiu bent kelių eurų avanso, kad tikrai nedingtumėte

O mano prekę priskaičiuojate, kur siunčiau prieš savaitgalį, nes į až jūsų laiškučio negavau

Pirksiu MYTOYS Kaune, priimciau 3 kaunietes su nedideliu krepsiuku siuntimui pasidalinti (2.80). Koduku neturiu. Rasykit i AZ.
QUOTE(dangerele @ 2017 10 29, 16:51)
Kaip tik ieškau šiuo metu. Esu issinuomavusi dabar iš teidos už 10 pabandymui. Ir pirksiu tokį patį iš UK Amazon nes ten daug pigiau.
Gal galit pasidalinti nuorodom?
Gal kas galite įkelti nuorodą populiariojo išmaniojo laikrodžio iš aliexpress kuriuos pirkote vaikams. Išsisaugojau, bet pati neberandu
Ačiū padėjusioms

QUOTE(jolmega @ 2017 10 30, 15:54)
Gal kas galite įkelti nuorodą populiariojo išmaniojo laikrodžio iš aliexpress kuriuos pirkote vaikams. Išsisaugojau, bet pati neberandu
Ačiū padėjusioms 

Pas mane toks pazymetas. Gal ne tas?
Vwar VM75 Kids GPS Tracker Watch Kids Smart Watch with Camera Flash Light 1.44" Touch Screen SOS Call Location Finder for Child
http://s.aliexpress.com/BFryuemQ
(from AliExpress Android)
Papildyta:
QUOTE(jolmega @ 2017 10 30, 17:54)
Ačiū padėjusioms 

https://nl.aliexpres...Detail2pcDetail