Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(eeglijaa @ 2017 11 12, 10:02)
SEPA pavedimai kainuoja i visas EU salis vienodai, t.y. pavedimai eurais i Vokietija  Jums kainuos tiek pat kiek pavedimas i kita banka Lietuvoje. Tarptautiniai pavedimai  dabar  skaitosi tik kita valiuta ar i ne ES salis...  mirksiukas.gif

Aciu😁
Papildyta:
QUOTE(mildusiukas007 @ 2017 11 12, 10:38)
Gal žinote ar galim pirkti iš uniglo su lietuviška korta ir siųstis per ESWD? Ačiū

Lygtais is lenkisko pirko pet lenkijos adresa.
Atsakyti
QUOTE(mildusiukas007 @ 2017 11 12, 10:38)
Gal žinote ar galim pirkti iš uniglo su lietuviška korta ir siųstis per ESWD? Ačiū

Iš UK tai tikrai negalima.
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2017 11 12, 10:32)
Merginos gal ka pirkote is landsend UK ar DE ir jiems grazinot? Grazinote per lietuvos pasta? Gaunasi brangiai, apie 14 eur plius uz kiekviena kg, galvoju, gal kazkaip pigiau eina smile.gif

Aš gražinau į UK per LT paštą. Mano siuntinys svėrė 2kg, tai kaip tik tilpo kaip korespondencinė siunta. Ėmiau su pirmenybiniu siuntimu, tai kainavo ~9.5eu. Tiesa aš 2 daiktus gražinau, 2 norėjau pakeisti dydį, tai landsend gražino visą sumą už siuntimą.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 11 11, 21:53)
kiek maciau po 10eur pardavineja FB, as siunciausi pati, kainavo 28zl, tai apie 7eur prisiregistravus, kadangi jokiu isipareigojimu kiek ir kaip daznai pirkti, todel prisiregistravau pati ):

prisiregistravau vakar vakare,dar iki dabar negavau patvirtinimo,ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 11 12, 12:38)
Aš gražinau į UK per LT paštą. Mano siuntinys svėrė 2kg, tai kaip tik tilpo kaip korespondencinė siunta. Ėmiau su pirmenybiniu siuntimu, tai kainavo ~9.5eu. Tiesa aš 2 daiktus gražinau, 2 norėjau pakeisti dydį, tai landsend gražino visą sumą už siuntimą.

aciu
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2017 11 12, 08:34)
o jie atitinka originalus? smile.gif bet tai vienus apsimoka pirkti? ir dar liepia paso duomenis suvesti, cia viskas ok? ;)

Internete savo paso duomenu tikrai neskleisciau schmoll.gif
Atsakyti
Kazkas pries menesi o gal jau ir du buvo pareklamaves apatini trikotažą, kur kelnaites buvo medvilne+10proc elastano. Gal galit pakartot? smile.gif Lyg buvau issisaugojus ir neberandu kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 11 12, 13:13)
prisiregistravau vakar vakare,dar iki dabar negavau patvirtinimo,ar cia normalu?

is kart momentaliai atsiuncia patvirtinima, galel pasta blogai ivedet
ir reikia ne paso duomenis, o asmens koda
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 11 12, 12:47)
is kart momentaliai atsiuncia patvirtinima, galel pasta blogai ivedet
ir reikia ne paso duomenis, o asmens koda

Na parduotuvė mažų mažiausiai įtartina. Kam jai asmens kodas?
Niekas dėl asmens duomenų apsaugos jau nedrįsta paslaugų sektoriuje prašyti asmens kodo. Tik asmens gimimo datos (dėl lojalumo ir pan.)
Įvertinant tai, kad jūsų parodyta parduotuvė prekiauja na ne padirbiniais, bet įvardinkim tai analogais (nes kam priešingu atveju pateikinėti atitikmenį į originalius kvepalus), neaišku, ar paskui pirkėjai (su tiksliais asmens kodais) nenukentėtų dėl padirbinių (analogų) įsigijimo.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 11 12, 14:06)
Na parduotuvė mažų mažiausiai įtartina. Kam jai asmens kodas?
Niekas dėl asmens duomenų apsaugos jau nedrįsta paslaugų sektoriuje prašyti asmens kodo. Tik asmens gimimo datos (dėl lojalumo ir pan.)
Įvertinant tai, kad jūsų parodyta parduotuvė prekiauja na ne padirbiniais, bet įvardinkim tai analogais (nes kam priešingu atveju pateikinėti atitikmenį į originalius kvepalus), neaišku, ar paskui pirkėjai (su tiksliais asmens kodais) nenukentėtų dėl padirbinių (analogų) įsigijimo.

nes cia ale pasirasoma sutartis del leidimo prekiauti ju produkcija, ty kaip ir amway ir pan..
paso kopijos nepraso, o tai kad irasiau asmens koda bedos nematau smile.gif gal ir naivi esu smile.gif
jau pirkau is ju karta, gavau viska kokybiskai ir gerai supakuota per savaite
ju puslapyje nemaciu info apie atitikmenis juos radau internete, tai nesu tikra ar tai jie pateikia info, ar patys paskui zmones juos pritempe, pagal natas
Atsakyti
Sveikos, kaip kaledu seniai, sukas plusa?
Dukrai jau viskas uzsakyta, nupirkta.
Liko sunui. Bet man jau kosmosas kazka isrinkt 9meciui. Gaus monopoli - bankininkyste (jau rades yra, zino biggrin.gif ). Nori snieglentes. Bet jau tipo tikros. Tai, kad sniego nebuna dazniausiai! Pasidalinkite, ka perkat tokio amziaus berniukams!!!
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 11 12, 14:15)
Sveikos, kaip kaledu seniai, sukas plusa?
Dukrai jau viskas uzsakyta, nupirkta.
Liko sunui. Bet man jau kosmosas kazka isrinkt 9meciui. Gaus monopoli - bankininkyste (jau rades yra, zino biggrin.gif ). Nori snieglentes. Bet jau tipo tikros. Tai, kad sniego nebuna dazniausiai! Pasidalinkite, ka perkat tokio amziaus berniukams!!!

yra kur būna sniego ;) manau tikrai apsidžiaugtų https://www.geradova...viui-snow-arena
Atsakyti