Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

kaip apmokėti aptiekagamini.pl? siūlo kažkokį payU arba Płatność za pobraniem+6,99 złPłatność za pobraniem unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Sveikos,

renku cocooncenter Klaipedoje, didesni krepsiuka galiu persiusti :) uzsakyti noriu per savaitgali :)

Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 11 17, 18:13)
kaip apmokėti aptiekagamini.pl? siūlo kažkokį payU arba Płatność za pobraniem+6,99 złPłatność za pobraniem  unsure.gif  unsure.gif

Kadduoda man irkreditke

Sposoby płatności za zakupy:

Szybki przelew elektroniczny obsługiwany przez firmę PayU
Karta kredytowa
Płatność za pobraniem dla zamówień do łącznej wartości 1 000zł brutto
Atsakyti
Ieskau kompanijos pirkti amazon.de Kaunas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 17, 19:12)
Aš vakar vienus nusipirkau ir dar vienus kitą savaitę gausiu.

Ką gausi?
Man dabar šiti protą suka unsure.gif
https://www.fragrant...ouge-17135.html
Jaučiu bus isankstinė kalėdinė dovana unsure.gif

Ai beje tik ką Maxei pasiėmiau Maslo klarowane, 5,99 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 17 lapkričio 2017 - 18:38

Turiu tokią pat kolegę kvepalų maniakę biggrin.gifjai vis negana ir negana tų kvepalų, tai vat vos spėju easycosmetic vis naujus užsakinėt
Beje gal kam bus naudinga, easycosmetic yra šiek tiek XL dydžio kvepalų butelių (buteliukais nepavinsi, nes talpa 150-200 ml), kas bendroje suma gaunasi labai neblogas kainos santykis:
https://m.easycosmetic.de/xl-duefte

aš tais stiklainiukais mėgstu užsisakyt, kad pigiau gautųsi :D  :D​ 

Atsakyti

Aš vakar vienus nusipirkau ir dar vienus kitą savaitę gausiu.

Kokius mėgstat? :4u:  gal ką gaivaus parekomenduotum :unsure:  o tai aš iš tų pačių neišlipu :D​ 

Atsakyti
Puiki tema. Aš irgi pastrigau kvapo paieškose... Pasidalinkit prašau kokie jūsų mėgstami kvapai? 4u.gif
Atsakyti

Nelabai sutinku su jumis...nezinau kaip kam,bet man tu kvepalu 18 buteliuku nereik! Turiu namie kokius 5-6 kvelalus,bet jie turbut greiciau man surugsta,nei as juos sunaudoju😀va dabar naudoju vienintelius- Chanel chance eau de tendre, uz 50 ml buteliuka pavasari duty free 50€ mokejau,ispurksta koks trecdalis,nes kokybisku kvepalu nereik purkst puslitrio,tai man tie kvepalai metam...50€ metam daug?negalit sau leist? Nejuokinkit. Geriau 1-2 geri kvepalai,negu fuflo pilna spintele😊

Imeskit kas bookinf nuoroda 10 proc mirksiukas.gif

jei dar neimete:

https://www.booking....s/34_6/de4360a0

Atsakyti

Nėra tokios parduotuvės, kurioje visi Lego modeliai būtų pigesni. Žinant konkretų modelį galima ieškoti pigiausios kainos.
P. S. mano užsirinkti modeliai kažkaip net su 40 proc. kainuoja pas mus brangiau.

paprastai dideliu rinkiniu prekybcentriuose nebuna, kai buna akcijos 40 %

maniske kaledu senio uzsiprase rinkinio LT apie 80 eur

tesco kai buvo 3 uz 2 kaina, galvojau imt

bet kaip tik radau amazone, nuolaida jam buvo

jau parejo, tai kaina gavosi 45 eur

Nu ir pirk paskui LT :hmm:

Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2017 11 17, 18:15)
<p>Sveikos,</p><p>renku cocooncenter Klaipedoje, didesni krepsiuka galiu persiusti smile.gif uzsakyti noriu per savaitgali smile.gif</p>

Sveika, norėčiau jungtis prie cocoon. Parašiau a.z. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astipas: 17 lapkričio 2017 - 19:31

Pasidalinkit patirtim, mandmdirect neleidžia LT kortelėm atsiskaityt hmm.gif

senokai pirkau, bet atsiskaitinejau LT kortele

Atsakyti