Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Brima* @ 2017 11 17, 12:11)
ar jau pirkote?🤔 jungciausi
o tie kvepalai ,kiek cia eurais gautusi? kaip tik norejau is fb uzsisakyt😁, jungciausi .

apie 7,50 max su shipu manau

Kas liecia kvepalus, man ziauriai patinka nisiniai baccarat 540,bet kaina 200eur, tai man gaila kasdien tokius purkšt, tad lentynoj turiu ir pigių, kuriuos galiu kasdien pagalnuotaika pasirinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 17 lapkričio 2017 - 19:37
Labas vakaras,truputi ne i tema,bet cia mergaites daug visko zino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gal kuri esat susidurusi su priceline.com tinklapiu,kelionei rezervavomes masina,uz labai gera kaina,bet vis kirba mintis,kad gal ten koie neiskaiciuoti mokesciai,ar draudimai.Gal yra realiai susidurusiu su siuo tinklapiu.Labai dekui atsakiusioms.
Atsakyti
Sveikos,
As irgi su klausimu. Buvau sveciuose,ten baltos dirbtines odos kedes,atsisedau ir nusidaze dryziais apmusalas kedes,pabandziau su muilu paplaut,neatsiplauna. Ir ku daryt,kuom valyt? Nepatogiai jauciuos sugadinus kede,bet mam negalvoj,nes drabuzis nedazantis. Iskart parasem kontorai is kurios pirkta,tai ats tiesiog stulbinantis,tipo tai cia norma,taip daznai pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 17 lapkričio 2017 - 20:04
QUOTE(Sense @ 2017 11 17, 21:53)
Sveikos,
As irgi su klausimu. Nusipirkom dirbtines odos kedes,atsisedau su dirbtines odos suknele ir nusidaze dryziais apmusalas kedes,pabandziau su muilu paplaut,neatsiplauna. Ir ku daryt,kuom valyt? Iskart parasiau kontorai is kurios pirkom,tai ats tiesiog stulbinantis,tipo tai cia norma,taip daznai pasitaiko.

pabandykit su "magic" kempinele, melamino berods, tokios baltos, man viska valo, o dar kartais padeda micelinis vanduo ax.gif
Atsakyti

Ką gausi?
Man dabar šiti protą suka unsure.gif
https://www.fragrant...ouge-17135.html
Jaučiu bus isankstinė kalėdinė dovana unsure.gif

Ai beje tik ką Maxei pasiėmiau Maslo klarowane, 5,99 mirksiukas.gif

Pagal aprasyma labai gerai skamba :) kur pauostyt galima? :)

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 11 17, 20:36)
apie 7,50 max su shipu manau

Kas liecia kvepalus, man ziauriai patinka nisiniai baccarat 540,bet kaina 200eur, tai man gaila kasdien tokius purkšt, tad lentynoj turiu ir pigių, kuriuos galiu kasdien pagalnuotaika pasirinkti smile.gif

Pirkit po mažesnį kiekį, FB Kvapomanų grupėj, ten dalinasi, aš taip ir darau, man irgi tas kvapas patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 11 17, 19:59)
pabandykit su "magic" kempinele, melamino berods, tokios baltos, man viska valo, o dar kartais padeda micelinis vanduo  ax.gif

Galvojau kempinele isgelbetu,bet siuo metu neturiu,is alie kol pareitu,kad demes neiaisenetu.
P.S. is kur pirkot,rekomenduokit pardaveja
Atsakyti

Apie kvepalus: turiu labai skirtingu pagal nuotaika ir as. Kolekcijoje gal 7 kokie, o gal ir daugiau :) turiu favoritus, paprastai brangesnius, nisinius, ir paprastesnius kasdienai. Esu pirkusi kvepalu pagal aprasyma, nes gera kaina buvo :) tik is JAV siunciausi. Buvau nusiziurejus vienus Nobile 1941 kvepalus, bet vis nepasiryzau pirkt, kai apsispresdavau, dingdavo is prekybos LT. Pagal aprasyma radau panasiu tonu, pirkau uz 15$ (gaivus vasarai Nanette Lepore Shanghai Butterfly), is aprasymo pirkau pigiai Natori, irgi geri; Hanae Mori kazkuri kvapa- primena nisinius. Paskutinis pirkimas is aprasymo buvo Molinard Habanita - prilipo labai. Is favoritu dar Robert Piguet- Visa.

Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2017 11 17, 19:15)
<p>Sveikos,</p><p>renku cocooncenter Klaipedoje, didesni krepsiuka galiu persiusti smile.gif uzsakyti noriu per savaitgali smile.gif</p>

Jungciausi ax.gif parasiau jums a.z.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 11 17, 20:53)
Sveikos,
As irgi su klausimu. Buvau sveciuose,ten baltos dirbtines odos kedes,atsisedau ir nusidaze dryziais apmusalas kedes,pabandziau su muilu paplaut,neatsiplauna. Ir ku daryt,kuom valyt? Nepatogiai jauciuos sugadinus kede,bet mam negalvoj,nes drabuzis nedazantis. Iskart parasem kontorai is kurios pirkta,tai ats tiesiog stulbinantis,tipo tai cia norma,taip daznai pasitaiko.

Dar su vaikiškom drėgnom servetėlėm pabandykit
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 11 17, 19:10)
Turiu tokią pat kolegę kvepalų maniakę  biggrin.gif jai vis negana ir negana tų kvepalų, tai vat vos spėju easycosmetic vis naujus užsakinėt
Beje gal kam bus naudinga, easycosmetic yra šiek tiek XL dydžio kvepalų butelių (buteliukais nepavinsi, nes talpa 150-200 ml), kas bendroje suma gaunasi labai neblogas kainos santykis:
https://m.easycosmetic.de/xl-duefte

As apie 40 turiu, bet manija jau praejo, dabar i metus kokius du tik perku, tik labai norimus. Savotiskai idomi ta medziokle, gauti norima kvapa pigiau (nes dabar norim Nishane 250).
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 11 17, 22:05)
Galvojau kempinele isgelbetu,bet siuo metu neturiu,is alie kol pareitu,kad demes neiaisenetu.
P.S. is kur pirkot,rekomenduokit pardaveja

pirkau is usa per tarpininkes, superines jos, tikrai vertos pabandyti, pirkau dar maximoj, irgi valo, bet is usa geresnes pasirode ))
Atsakyti