Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2017 11 18, 11:37)
Contigo nelengva...as irgi ieskau sunui i mokykla kokiu 750 ml...pati turiu ta Contigo,tai pilna tikrai nelengva jinai,o kai kuprine ir taip kosmosa sveria unsure.gif
Kur atsiemimas? Kiek mazdaug siuntimas is UK butu? Ar turesit dar siuntiniu sukaupus?

O taqi tipo litras vandens kitoj gertuvej taps lengvesniu.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2017 11 18, 17:22)
Gal kas is kauno renka tesco, labai reikia uz 60...
https://www.tesco.co...?skuId=500-3109

As galėčiau nupirkti, jei dar kas nors prisijungtų su 59-60, kaip tik šitas krikšto dukrytes kalėdų senio laiške smile.gif Žaislų pardese pas mus 99 blink.gif

Kaunas arba galiu persiųst tik per pastomata 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 18 lapkričio 2017 - 18:49
QUOTE(Martyna @ 2017 11 18, 18:42)
As galėčiau nupirkti,  jei dar kas nors prisijungtų su 59-60, kaip tik šitas kalėdų senio laiške smile.gif Žaislų pardese pas mus 99  blink.gif

Kaunas arba galiu persiųst tik per pastomata  4u.gif

Kažin čia gera kaina gaunas?
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2017 11 18, 18:49)

Kol kas pigiau niekur nemaciau, bent jau dvigubai pigiau nei Lt biggrin.gif
Atsakyti
jau ruosiasetes dovanom matau 🙂merginos, patarkit, ka nupirkt galeciau iki 15 eur 11 metu berniukui? ir panasi suma 5 metu mergaitei?
bei kas idomu 7 meciams berniukams dabar, kaina nesvarbu ☺
bei kas turi keturmeciu mergaiciu, kokia pasaku knyga idomiausia ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2017 11 18, 18:49)

Kol kas pigiau niekur nemaciau, bent jau dvigubai pigiau nei Lt biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Gal kas amazon.uk zadate kazka pirkti ir mane prijungtumet?
Atsakyti

renku, bet reiktu persiust Jums manau, as is Telsiu

ar tinka 7metei? nori rieduciu su salmu ir apsaugom, nu nieko daugiau nematau... https://www.amazon.c...0?ie=UTF8&psc=1

Atsakyti
Del nusidaziusiu kedziu man atrase,kad tai ne kedziu problema,taip buna nuo dzinsu. Tai man isklyko klausimas,ar tai mano kalte,kad ant kedziu seduos su drabuziais,o ne baltais triusikais? Instrukcijos jokiis negavau,su kokiais drabuziais galima sestis ant siu jautriu kedziu. Ar iskart grasinti vartotoju teisem ir nesileiat su jais i kalbas.
Atsakyti
Nuėjau į mytoys prie užsakymo statuso ir rašo
blink.gif
statusas : Užsakymas tvarkomas
Tikimasi, kad jūsų siunta bus pristatyta 2013 02 02 .
Kaip kaip? ! 2013 smile.gif)

Užsakymo data irgi 2013 metų 11.17 mėnuo ir diena geri o metai nesuprantu kame kampas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 18 lapkričio 2017 - 19:28
QUOTE(Sense @ 2017 11 18, 19:18)
Del nusidaziusiu kedziu man atrase,kad tai ne kedziu problema,taip buna nuo dzinsu. Tai man isklyko klausimas,ar tai mano kalte,kad ant kedziu seduos su drabuziais,o ne baltais triusikais? Instrukcijos jokiis negavau,su kokiais drabuziais galima sestis ant siu jautriu kedziu. Ar iskart grasinti vartotoju teisem ir nesileiat su jais i kalbas.

Nu cia tamsta neteisi. Yra dzinsu, kurie tikrai ziauriai dazo. As tokius turejau ir istrenkiau. Nes kiek beskalbiau as juos amziais melynom rankom budavau ir viska dazydavau. Kedes cia tikrai niekuo detos.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 18, 20:29)
Nu cia tamsta neteisi. Yra dzinsu, kurie tikrai ziauriai dazo. As tokius turejau ir istrenkiau. Nes kiek beskalbiau as juos amziais melynom rankom budavau ir viska dazydavau. Kedes cia tikrai niekuo detos.

Pritariu, kartais užsuka vyro draugelis, jau du kartus kėdes nudažė. Jau sakiau liepsiu nusirengt prieš sėdant biggrin.gif . Bet paskutiniu metu jau nebe su tais džinsais ateina.
Atsakyti