Babyborn ir Anabelė skirtingai interaktyvios. Baby bornas sysioja, verkia ašarom, galima maudyti, maitinti, girdyti. Anabelė medžiaginiu kūnu, jos nepagirdysi ir ašarom neverkia. Bet ji skleidžia garsus (verkia, čiulptuką traukia etc), ją galima nuraminti (pvz verkiančiai įdėjus čiulptuką) ir pan. Man labiau patiko Anabelė, dukrai Babybornas

jeigu kaune kam truksta kompanijos is tesco, galeciau prisijungti uz 30 svaru zaislu
Merginos,kaip amazone paprasyt saskaitos fakturos?
vyras nori si bei ta pirkt ir reik saskaitos ant imones,nes imones kortele atsiskaityt nori

QUOTE(-Braskeele @ 2017 11 18, 21:51)
Merginos,kaip amazone paprasyt saskaitos fakturos?
vyras nori si bei ta pirkt ir reik saskaitos ant imones,nes imones kortele atsiskaityt nori

Susikurt nauja accounta ir suvest imones duomenis arba nupirkt asmeniskai ir per avansines susigrazint
QUOTE(panele Morta @ 2017 11 18, 23:02)
o salykit kiek jusiskei metu? kazin maniske ne per maza, nepilnai 4 metu. snd maximoj pamate ir dabar atakuoja, kad nori. ale ar verta galvoju 

Zinokit mane irgi atakavo sesiametis del Zoomer dinozauro pries gerus metus, na pasizaide kelia kartus, draugam parode, ir stovi dabar lentynoj koki pusmeti isvis net nepaliestas

QUOTE(JMD @ 2017 11 19, 00:13)
Susikurt nauja accounta ir suvest imones duomenis arba nupirkt asmeniskai ir per avansines susigrazint
O kas yra avansines?

QUOTE(panele Morta @ 2017 11 18, 21:02)
o salykit kiek jusiskei metu? kazin maniske ne per maza, nepilnai 4 metu. snd maximoj pamate ir dabar atakuoja, kad nori. ale ar verta galvoju 

Maniskei tuoj sueis 3. Bet ji brandi pagal savo amziu

QUOTE(raselita @ 2017 11 18, 21:42)
Babyborn ir Anabelė skirtingai interaktyvios. Baby bornas sysioja, verkia ašarom, galima maudyti, maitinti, girdyti. Anabelė medžiaginiu kūnu, jos nepagirdysi ir ašarom neverkia. Bet ji skleidžia garsus (verkia, čiulptuką traukia etc), ją galima nuraminti (pvz verkiančiai įdėjus čiulptuką) ir pan. Man labiau patiko Anabelė, dukrai Babybornas 

Nu as maciau video kur Anabele ir geria ir verkia ir sisioja, tik del to pirkau....
QUOTE(Lyn @ 2017 11 19, 00:56)
Maniskei tuoj sueis 3. Bet ji brandi pagal savo amziu
)) neturi nei 1 robotuko, tai vat ir paziuresim... siandien drauge sake mate ji gyvai, tai mano kad jos 3 /mete net bijotu
) nu as savai dar youtube rodziau, ar tikrai jai patinka, nu sake labai nori... o zaislai toks dalykas - tai numeta, tai paima, kartais po gavimo ir neiskarto susizavi. Dar 50 eur kaina galutinai leodo apsispresti 
Nu as maciau video kur Anabele ir geria ir verkia ir sisioja, tik del to pirkau....

na maniskei isvis poniu manija, tai ji turbut del to labiau zavisi 😁 siaip ir pagal amziu brandesne, bet mums labai daug ir nepasiteinusiu zaislu yra.. as va sia poniu pili parsiunciau jai
https://www.amazon.c...W...E8J3Y&psc=1
mamos, ka 8 metu berniukams perkat?
Panos gal esate išsibandę per kur labiausiai apsimoka pirkti iš Uniqlo.com.uk ?
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 11 18, 21:07)
mano penkiametis berniukas šito šunpalaikio užsimanė, net laišką perrašė Kalėdų seneliui, draugai pirko maximoje tokė su -40 proc.
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 11 19, 11:26)
Panos gal esate išsibandę per kur labiausiai apsimoka pirkti iš Uniqlo.com.uk ?
Tik iš lenkiško esu pirkusi. Pagal kainas reik žiūrėti kur pigiau norima preke. Iš UK tik per tarpininkes jei apsimoka
QUOTE(zz_aiza @ 2017 11 19, 09:35)
mano penkiametis berniukas šito šunpalaikio užsimanė, net laišką perrašė Kalėdų seneliui, draugai pirko maximoje tokė su -40 proc.
Siunciau ir as sita, Roka, atsiprasau vis neatvaziuoju paimt, bet pas drauges dukra maciau katineli, tai nezinau, dabar pirkciau sita https://www.amazon.d...e...XB7XF&psc=1
Vienai draugei labiausiai pasiteisines zaislas ever