Sveikutes, per kiek dabar mytoys atkeliauja i LT? 😉
Gal kas iš vilniaus norėtų prisijungt? Nežinau, per kiek atsiunčia, bet iki kalėdų vargu ar spės...
QUOTE(Gendre @ 2017 12 14, 18:29)
Per kiek laiko atsiuncia?
uzsakiau 27, sian sms gavau kad siunta atkeliavo.
QUOTE(Sense @ 2017 12 14, 22:41)
uzsakiau 27, sian sms gavau kad siunta atkeliavo.
Aš irgi. Išsiuntė praeitą savaitę. Bet anksčiau kažkada esu pirkus, tai kurjeris atvežė, dabar į venipak reiks keliauti atsiimti

QUOTE(Maja Di @ 2017 12 14, 21:45)
Aš irgi. Išsiuntė praeitą savaitę. Bet anksčiau kažkada esu pirkus, tai kurjeris atvežė, dabar į venipak reiks keliauti atsiimti
.

Is tos sms supratau, kad jei nori pats atsiimt, tai nusiunti atsakyma, o jei nenusiunti, tai atves

QUOTE(Gendre @ 2017 12 14, 19:29)
Per kiek laiko atsiuncia?
Rašo 5-7 dd. Esu tik 1k pirkusi, tai ilgai siuntė...
QUOTE(Sense @ 2017 12 14, 22:52)
Is tos sms supratau, kad jei nori pats atsiimt, tai nusiunti atsakyma, o jei nenusiunti, tai atves 

Aš supratau kad ar taip ar taip pačiam reikia atsiimti : Jūsų siunta... yra gauta. Jeigu norite rytoj atsiimti siuntą iš Venipak adresu..., atrašykite VP1 iki 23 val. Atsiimti galėtumėte kitą d.d per 3 dienas. . Nieko nerašo, kad atveš

Papildyta:
Bet tikrai, pažiūrėjau, kainos pakilusios kai kurių prekių

Sveikos, iš kur pigiausiai perkate Nescafe Dolce gusto kapsules? 

QUOTE(Maja Di @ 2017 12 14, 23:15)
Aš supratau kad ar taip ar taip pačiam reikia atsiimti : Jūsų siunta... yra gauta. Jeigu norite rytoj atsiimti siuntą iš Venipak adresu..., atrašykite VP1 iki 23 val. Atsiimti galėtumėte kitą d.d per 3 dienas. . Nieko nerašo, kad atveš
. Atrašiau ir gavau žinutę, kad gausiu pranešimą kai siunta jau bus punkte
. Gal jei nebūčiau atrašius atvežtų
?
Papildyta:

Papildyta:

Būtų atvežę Jums
Kas per nauja tvarka su venipak?? As ir gavau tokia sma.. Bet as noriu, kad man pristatytu
QUOTE(minha @ 2017 12 14, 23:46)
<p>Kas per nauja tvarka su venipak?? As ir gavau tokia sma.. Bet as noriu, kad man pristatytu</p>
Galbūt dėl užimtumo prieš šventes...