Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikutes, per kiek dabar mytoys atkeliauja i LT? 😉
Atsakyti

Gal kas iš vilniaus norėtų prisijungt? Nežinau, per kiek atsiunčia, bet iki kalėdų vargu ar spės... :4u:​ 

http://www.claires.c...start=0&lang=eu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 14 gruodžio 2017 - 20:05
prisijungciau prie amazon.co.uk Vilniuje perkancios , shipui i LT pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2017 12 14, 18:29)
Per kiek laiko atsiuncia?

uzsakiau 27, sian sms gavau kad siunta atkeliavo.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 12 14, 22:41)
uzsakiau 27, sian sms gavau kad siunta atkeliavo.

Aš irgi. Išsiuntė praeitą savaitę. Bet anksčiau kažkada esu pirkus, tai kurjeris atvežė, dabar į venipak reiks keliauti atsiimti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 14, 21:45)
Aš irgi. Išsiuntė praeitą savaitę. Bet anksčiau kažkada esu pirkus, tai kurjeris atvežė, dabar į venipak reiks keliauti atsiimti ax.gif .

Is tos sms supratau, kad jei nori pats atsiimt, tai nusiunti atsakyma, o jei nenusiunti, tai atves hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2017 12 14, 19:29)
Per kiek laiko atsiuncia?

Rašo 5-7 dd. Esu tik 1k pirkusi, tai ilgai siuntė...
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 12 14, 22:52)
Is tos sms supratau, kad jei nori pats atsiimt, tai nusiunti atsakyma, o jei nenusiunti, tai atves  hmm.gif

Aš supratau kad ar taip ar taip pačiam reikia atsiimti : Jūsų siunta... yra gauta. Jeigu norite rytoj atsiimti siuntą iš Venipak adresu..., atrašykite VP1 iki 23 val. Atsiimti galėtumėte kitą d.d per 3 dienas. . Nieko nerašo, kad atveš ax.gif . Atrašiau ir gavau žinutę, kad gausiu pranešimą kai siunta jau bus punkte ax.gif . Gal jei nebūčiau atrašius atvežtų ax.gif ?
Papildyta:
Bet tikrai, pažiūrėjau, kainos pakilusios kai kurių prekių ax.gif
Atsakyti
Sveikos, iš kur pigiausiai perkate Nescafe Dolce gusto kapsules? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 14, 23:15)
Aš supratau kad ar taip ar taip pačiam reikia atsiimti : Jūsų siunta... yra gauta. Jeigu norite rytoj atsiimti siuntą iš Venipak adresu..., atrašykite VP1 iki 23 val. Atsiimti galėtumėte kitą d.d per 3 dienas. . Nieko nerašo, kad atveš ax.gif . Atrašiau ir gavau žinutę, kad gausiu pranešimą kai siunta jau bus punkte ax.gif . Gal jei nebūčiau atrašius atvežtų ax.gif ?
Papildyta:
Bet tikrai, pažiūrėjau, kainos pakilusios kai kurių prekių ax.gif

Būtų atvežę Jums
Atsakyti

Kas per nauja tvarka su venipak?? As ir gavau tokia sma.. Bet as noriu, kad man pristatytu

Atsakyti
QUOTE(minha @ 2017 12 14, 23:46)
<p>Kas per nauja tvarka su venipak?? As ir gavau tokia sma.. Bet as noriu, kad man pristatytu</p>

Galbūt dėl užimtumo prieš šventes...
Atsakyti