Jeigu neatsakysite i zinute, kita diena atves i namus
QUOTE(Lue @ 2017 12 15, 00:03)
<p>Jeigu neatsakysite i zinute, kita diena atves i namus</p>
Ot nagli. Nieko apie tai nerašo

QUOTE(Puella* @ 2017 12 14, 12:00)
gal toks garazas tiktu?
https://www.amazon.f...=Premier Garage ten yra kazkas panasaus, gal ne viskas matosi siose foto 

Brio turim. Yra trasoje keli slagbaumai dvigubi net.

Labas rytas, gal kuri planuojat pirkti kava? mielai prisijungciau su 2 pakeliais

QUOTE(adžani @ 2017 12 14, 23:29)
Lt kai akcijos buna kavai. Vakar per Barbora pirkau po 4,15
Merginos, o vaikiški Mango atitinka dydį?
QUOTE(vilbur @ 2017 12 15, 10:24)
Daugmaz atitinka, nors... maikutes trumpom rankovem kelios pasitaike mazintos kokiu dydziu

Laba.
Gal zinot ka apie spaudimo aparatus? i ka reiketu atkreipti demesi? Gal siuntetes?
Gal zinot ka apie spaudimo aparatus? i ka reiketu atkreipti demesi? Gal siuntetes?

QUOTE(vilbur @ 2017 12 15, 09:24)
man tiek berniukui, tiek mergaitems pasirode mazinti visi virsutiniai rubai, t.y. megztukai, marskinukai, o stai kelnes ir sijonai atitinka.
QUOTE(ra2ga @ 2017 12 15, 10:50)
Laba.

Neseniai pirkom. Vyras istikrino kainas ir pirko visdelto Lietuvoje. Pirko Epson tai buvo akcija, kad uzregistravus pirkina grazinama dalis pinigu.
Man reikejo nedidelio, spalvoto ir su skaneriu bei wi-fi. Klaida padariau, kad pasakiau pataupyti ir nusipirkom rasalini, o ne lazerini. Demesi reikia atkreipti i spaudos raiska, kokybe, spausdinimo greiti.
Papildyta:
QUOTE(SADNESS @ 2017 12 14, 19:45)
Tkmaxx savarankiskai galima pirkti ar per tarpininke?
QUOTE(ra2ga @ 2017 12 15, 10:50)
Laba.

QUOTE(lola.lola @ 2017 12 15, 11:16)
Neseniai pirkom. Vyras istikrino kainas ir pirko visdelto Lietuvoje. Pirko Epson tai buvo akcija, kad uzregistravus pirkina grazinama dalis pinigu.
Man reikejo nedidelio, spalvoto ir su skaneriu bei wi-fi. Klaida padariau, kad pasakiau pataupyti ir nusipirkom rasalini, o ne lazerini. Demesi reikia atkreipti i spaudos raiska, kokybe, spausdinimo greiti.
Papildyta:
Papildyta:

o aš galvoju, klausia apie spaudimo matavimo aparatus

QUOTE(Carlin @ 2017 12 15, 11:19)

o aš galvoju, klausia apie spaudimo matavimo aparatus

OMG 😂😂😂
Vadinasi- ka noriu ta ir perskaitau, apie ka noriu apie ta ir atsakau 😂
Sorry 🎈