Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Jeigu neatsakysite i zinute, kita diena atves i namus

Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2017 12 15, 00:03)
<p>Jeigu neatsakysite i zinute, kita diena atves i namus</p>

Ot nagli. Nieko apie tai nerašo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2017 12 14, 12:00)
gal toks garazas tiktu?smile.gif https://www.amazon.f...=Premier Garage ten yra kazkas panasaus, gal ne viskas matosi siose foto smile.gif

Brio turim. Yra trasoje keli slagbaumai dvigubi net. smile.gif))
Atsakyti
Labas rytas, gal kuri planuojat pirkti kava? mielai prisijungciau su 2 pakeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2017 12 14, 23:29)
Sveikos, iš kur pigiausiai perkate Nescafe Dolce gusto kapsules? smile.gif

Lt kai akcijos buna kavai. Vakar per Barbora pirkau po 4,15
Atsakyti

Merginos, o vaikiški Mango  atitinka dydį?

Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2017 12 15, 10:24)
<p>Merginos, o vaikiški Mango  atitinka dydį?
</p>

Daugmaz atitinka, nors... maikutes trumpom rankovem kelios pasitaike mazintos kokiu dydziu unsure.gif
Atsakyti
Laba.

Gal zinot ka apie spaudimo aparatus? i ka reiketu atkreipti demesi? Gal siuntetes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2017 12 15, 09:24)
<p>Merginos, o vaikiški Mango  atitinka dydį?
</p>

man tiek berniukui, tiek mergaitems pasirode mazinti visi virsutiniai rubai, t.y. megztukai, marskinukai, o stai kelnes ir sijonai atitinka.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2017 12 15, 10:50)
Laba.

Gal zinot ka apie spaudimo aparatus? i ka reiketu atkreipti demesi? Gal siuntetes?  4u.gif

Neseniai pirkom. Vyras istikrino kainas ir pirko visdelto Lietuvoje. Pirko Epson tai buvo akcija, kad uzregistravus pirkina grazinama dalis pinigu.
Man reikejo nedidelio, spalvoto ir su skaneriu bei wi-fi. Klaida padariau, kad pasakiau pataupyti ir nusipirkom rasalini, o ne lazerini. Demesi reikia atkreipti i spaudos raiska, kokybe, spausdinimo greiti.
Papildyta:
QUOTE(SADNESS @ 2017 12 14, 19:45)

Tkmaxx savarankiskai galima pirkti ar per tarpininke?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2017 12 15, 10:50)
Laba.

Gal zinot ka apie spaudimo aparatus? i ka reiketu atkreipti demesi? Gal siuntetes?  4u.gif

QUOTE(lola.lola @ 2017 12 15, 11:16)
Neseniai pirkom. Vyras istikrino kainas ir pirko visdelto Lietuvoje. Pirko Epson tai buvo akcija, kad uzregistravus pirkina grazinama dalis pinigu.
Man reikejo nedidelio, spalvoto ir su skaneriu bei wi-fi. Klaida padariau, kad pasakiau pataupyti ir nusipirkom rasalini, o ne lazerini. Demesi reikia atkreipti i spaudos raiska, kokybe, spausdinimo greiti.
Papildyta:
Tkmaxx savarankiskai galima pirkti ar per tarpininke?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o aš galvoju, klausia apie spaudimo matavimo aparatus biggrin.gif skaitau apie spalvotus skanerius su wi-fi ir galvoju, kam jie naudojami spaudimui matuot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 12 15, 11:19)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o aš galvoju, klausia apie spaudimo matavimo aparatus biggrin.gif skaitau apie spalvotus skanerius su wi-fi ir galvoju, kam jie naudojami spaudimui matuot  biggrin.gif  biggrin.gif

OMG 😂😂😂
Vadinasi- ka noriu ta ir perskaitau, apie ka noriu apie ta ir atsakau 😂
Sorry 🎈
Atsakyti