Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ar niekam nereikia dviračių, riedlenčių, riedučių ir paspirtukų?
Mytoys - papildomas -20proc. kodas.
Prisijunkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 15 gruodžio 2017 - 18:59
QUOTE(kryyste @ 2017 12 15, 17:46)
Perku tik cortado ir cafe au lat.

Va cortado norejau,bet coferistoj ner.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 12 15, 20:26)
Va cortado norejau,bet coferistoj ner.

Barboroj yra biggrin.gif
Atsakyti

aš su tokiu klausimu, ar man čia vienai neišeina apsipirkti knygų klube? jau keletas dienų bandau, tačiau pastoviai neleidžiAa apmokėti, rašo, jog serverio klaida, bandykite dar kartą....

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 12 15, 14:48)
<p>Parekomenduokit, kur dar spėčiau padaryt sieninį kalendorių su foto iki kalėdų. Na ir kaina svarbi... ačiū 4u.gif​ </p>

Per grupini visada perku Ofice 1 ir smilefoto psl uzsisakau, bet reikia pasiziuret iki kada galima uzsisakyt. Pries pora dienu uzsakinejau, tai dar ok buvo.

PAsiziurejau, siandien paskutine diena kai su kuponais galima

Fotoknygų užsakymai pateikti su nuolaidų kuponais priimami iki gruodžio 15d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 15 gruodžio 2017 - 20:41
QUOTE(nerijabel @ 2017 12 15, 21:27)
<p>aš su tokiu klausimu, ar man čia vienai neišeina apsipirkti knygų klube? jau keletas dienų bandau, tačiau pastoviai neleidžiAa apmokėti, rašo, jog serverio klaida, bandykite dar kartą....</p>

Rinkites susimokejima pastomate, tada nebuna jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 12 15, 20:27)
<p>aš su tokiu klausimu, ar man čia vienai neišeina apsipirkti knygų klube? jau keletas dienų bandau, tačiau pastoviai neleidžiAa apmokėti, rašo, jog serverio klaida, bandykite dar kartą....</p>

Sunkiai,bet pavyko.
Atsakyti
Jei neina apmokėti užsakymo Knygų klube, rašykite laišką, darbuotojai suformuoja užsakymą savo sistemoj, leidžia net kodą pritaikyti jei parašot.
O mane tai sunervino, nes dieną rodė vienas kainas (su 44% nuolaida), o vakare paukšt-jau kitos (beliko 30%)...
Atsakyti
Gavau sian yooxa yahoo.gif Melissos tobuuuuulos wub.gif Dydis tinka, patogumas ir grozis. Slepsejau po namus su basankem, bais daug iki vasaros biggrin.gif

Ir ilgaaulius emiau. Kaip keista. Turiu ecco, sudejus padus lygiai lygiai.. Bet ecco tik su neilonke. O i naujus (kazkokia italu firma) dar ir vidpadis tinka! Ecco keistas siauras modelis (zemi ties peda, kaip cia pasakius), zo, ne visada ir ecco dievai unsure.gif
Atsakyti
Hot Wheels pakeliamas tiltas ribotas pasiūlymas amazon.de 27,19 eur
https://www.amazon.d...WDS098VMKND6C3W
Pas mus
http://funtastik.lt/...s-tiltas-dww97/
Atsakyti

Gavau sian yooxa yahoo.gifMelissos tobuuuuulos wub.gifDydis tinka, patogumas ir grozis. Slepsejau po namus su basankem, bais daug iki vasaros biggrin.gif

Ir ilgaaulius emiau. Kaip keista. Turiu ecco, sudejus padus lygiai lygiai.. Bet ecco tik su neilonke. O i naujus (kazkokia italu firma) dar ir vidpadis tinka! Ecco keistas siauras modelis (zemi ties peda, kaip cia pasakius), zo, ne visada ir ecco dievai unsure.gif

Kaip vadinasi Melissu modelis?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2017 12 16, 00:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71929406" data-time="1513366239"><div><p>Gavau sian yooxa vartotojo įkelta nuotraukaMelissos tobuuuuulos vartotojo įkelta nuotraukaDydis tinka, patogumas ir grozis. Slepsejau po namus su basankem, bais daug iki vasaros vartotojo įkelta nuotrauka

Ir ilgaaulius emiau. Kaip keista. Turiu ecco, sudejus padus lygiai lygiai.. Bet ecco tik su neilonke. O i naujus (kazkokia italu firma) dar ir vidpadis tinka! Ecco keistas siauras modelis (zemi ties peda, kaip cia pasakius), zo, ne visada ir ecco dievai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Kaip vadinasi Melissu modelis?  4u.gif​ </p>

Jason Wu 'Artemis' Sandal
MELISSA
Atsakyti