Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2017 12 15, 19:54)
Mytoys
Prisijunkit smile.gif

užsakyta, ryt surašysiu laiškučius
Atsakyti
Gal kas Vilniuj sportsdirect planuoja pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 15, 21:30)
Gavau sian yooxa yahoo.gif Melissos tobuuuuulos wub.gif Dydis tinka, patogumas ir grozis. Slepsejau po namus su basankem, bais daug iki vasaros biggrin.gif

Ir ilgaaulius emiau. Kaip keista. Turiu ecco, sudejus padus lygiai lygiai.. Bet ecco tik su neilonke. O i naujus (kazkokia italu firma) dar ir vidpadis tinka! Ecco keistas siauras modelis (zemi ties peda, kaip cia pasakius), zo, ne visada ir ecco dievai unsure.gif

Bet juk jos iš gumenkės. Kamme jų tobulumas? Aš su mwlisom į baseiną einu. Bet kažko tokio nepastwbėjau tik kad kvepia biggrin.gif ai dar labai graži spalva geltona biggrin.gif
Atsakyti

Ar yra koks būdas gauti zara home nuolaidą?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 16, 11:23)
Bet juk jos iš gumenkės. Kamme jų tobulumas? Aš su mwlisom į baseiną einu. Bet kažko tokio nepastwbėjau tik kad kvepia biggrin.gif ai dar labai graži spalva geltona biggrin.gif

Maniau, kad bus tik atostogom plezintis. Bet kai gavau sita modeli, tai bus ir i gamta (jau kiek daug bunu, kai parduotos vasaros). Nemaniau, kad bus minkstos ir patogios. Tai todel tiek ir dziaugsmo biggrin.gif Bet neaisku, kaip vasara patogu guminis padas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 16, 14:01)
Maniau, kad bus tik atostogom plezintis. Bet kai gavau sita modeli, tai bus ir i gamta (jau kiek daug bunu, kai parduotos vasaros). Nemaniau, kad bus minkstos ir patogios. Tai todel tiek ir dziaugsmo biggrin.gif Bet neaisku, kaip vasara patogu guminis padas unsure.gif

Pirmas melisas nusipirkai gal? biggrin.gif man jos kad ir kokios minkštos vistiek nutrynė. Nors jūra už 10 metrų nuo namų. Šiaip fainos. Bet nestebuklingos. Beje nuo saulės kvapas pasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 gruodžio 2017 - 14:07
Čia pardavinėjo viena mergina pigiau. Gal dar kas turi užsipirkę ir turit pigiau pasiūlyt? biggrin.gif

https://www.varle.lt...d--3235391.html

A.Ž.
Atsakyti

Sveikos, gal kas gali patarti del LANDS END striukiu vaikams? :)

Turime pukini Expedition modeli, nerealiai faina striuke, nesiosime jau trecius metus, bet pernai aktyviam vaikui buvo per karsta su ja. Kai nesiojome pirmus metus, tai pagrinde buvo sedejimas rogese, pasivaiksciuojimai - buvo idealu. Pernai labai buvo daug veiklos - ciuozti nuo kalniuko, begti i ji vell ir pan. Ir mano mergina kaskart budavo slapia po lauko. Dejau po apacia tik maikute merino vilnos, plona), bet aisku dar nuo kombio krutine bei nugara gali sildyti.

Galvoju pabandyti kita modeli - tik nezinau koki rinktis SQUALL, o gal uzteks ir STORMER? nors atsiliepimuose raso, kad ji labai plona. Bet kiek ciupinejau taip vadinamas slidininko striukes, jos visos labai plonos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramona18: 16 gruodžio 2017 - 15:27
Sveiki

Ar kam teko pirkti iš šios parduotuvės? 4u.gif

Carethy
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 16, 15:04)
Pirmas melisas nusipirkai gal? biggrin.gif man jos kad ir kokios minkštos vistiek nutrynė. Nors jūra už 10 metrų nuo namų. Šiaip fainos. Bet nestebuklingos. Beje nuo saulės kvapas pasikeitė biggrin.gif

Jo, pirmas. Dar pliusas, kad ne per pirsta, nes per pirsta man visos nutrina unsure.gif
Atsakyti

į melisų temą :) - turiu antri metai balerinųį tipo, su diržiuku per čiurną, iš pradžių žiūrėjau skeptiškai (pirko sesuo sau, bet jos koja plati ir netiko), o paskui įsimylėjau - visai netrina, guma prisitaiko prie kojos iiiiiir kelis kartus papuoliau į lietų su jomis, tai smagu, kad galima bristi, Lietuvos orams pritaikyta avalynė :D (nors šiaip važinėju mašina, bet kol iki jos nubėgau per liūtį, kelis kartus esu permirkus odinukes balerinas, kurios paskui tik į šiukšlių dėžę)

Atsakyti
Priminkit vokišką puslapį, kur perkate kvepalus ir kosmetiką ax.gif neišsisaugojau, o dabar nerandu...
Atsakyti