Mergaites, mano pinigai uz robotukus paypal dar pakabinti (statusas "pending"). Rasiau jiems, bet man atrase, tik kad uzsakymas atsauktas kaip man juos dar atkabinti ar jie po kiek laiko gryzta savaime?
Žiūrint iš kur ir ką siunti. Tikras dhl siunčia ar ne. Jei tavo siuntą rodo per dhl tai tu matai ir pristatymo datą. Jei nematai, tuomet paprastas paštas. Gali trukt savaitę.
Žiūrint iš kur ir ką siunti. Tikras dhl siunčia ar ne. Jei tavo siuntą rodo per dhl tai tu matai ir pristatymo datą. Jei nematai, tuomet paprastas paštas. Gali trukt savaitę.
Gal kur nors žurnalo Moteris prenumeratai nuolaida yra?
Žmogaus gyvenimas yra toks, kokios yra jo mintys. Markas Aurelijus Jeigu jūs pats save žemai vertinate, pasaulis jums daugiau nieko nepasiūlys! Pasaulyje yra tik vienas žmogus, gebantis jus nugramzdinti į dugną ar iškelti į aukštumas - tai jūs patys.
Sveikutes, uzsakiau pries 16d. is Claire's.com bet net nerandu kur paziureti siuntinio keliavimo vietos, gal kuri gali patarti? o gal cia ne patikima parduotuve? buciau dekinga atsakiusiome