Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglynas9 @ 2017 12 23, 13:44)
Gal kas turi DailyCard kortelę ir galėtų "paskolinti" jos numerį? 4u.gif Būčiau labai dėkinga!
Noriu pirkti dovanėlę iš dovanusala.lt ir matau, kad su DailyCard gaučiau dar papildomai 5% nuolaidą rolleyes.gif

Parašiau až 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit Knygų klubo kodą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliaska7: 23 gruodžio 2017 - 15:05
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 12 23, 14:34)
Parašiau až  4u.gif

Ačiū!!! 4u.gif Jau pasinaudojau, vis pora eurų į pliusą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2017 12 23, 16:58)
Ačiū!!! 4u.gif Jau pasinaudojau, vis pora eurų į pliusą biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad pavyko sutaupyti drinks_cheers.gif
Atsakyti

Perzvelgiau internete ir nesugwbejau rast kodo galiojancio sake skyriui. Jei rasit -pasidalinkit prasau

Gal žinot kokį TBS koduką, kad galiotų ir sale skyreliui?

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 12 23, 19:45)
<p>Perzvelgiau internete ir nesugwbejau rast kodo galiojancio sake skyriui. Jei rasit -pasidalinkit prasau</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amrinasta" data-cid="71936452" data-time="1514022498"><div><p>Gal žinot kokį TBS koduką, kad galiotų ir sale skyreliui?</p></div></blockquote><p></p>

35%, bet idomiai....taiko kai kam tik is sale skyrelio.
Atsakyti
mergaites windeln galima gaut nuolaidos koda? reik bernui virtuves biggrin.gif turim maza kiekviena diena zyzia didesnes
Atsakyti

Sveikos,

norejau paklausti tu, kurios siunciasi per Tuki? Ar reikia preke atsiimti kazkur sandely Lietuvoj ar visads per kurjeri? 

Ar pigiau gaunasi nei ESWD?

perskaiciau salygas, bet labai painiau ten man surasyta :)

Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 12 23, 22:08)
<p>Sveikos,</p><p>norejau paklausti tu, kurios siunciasi per Tuki? Ar reikia preke atsiimti kazkur sandely Lietuvoj ar visads per kurjeri? </p><p>Ar pigiau gaunasi nei ESWD?</p><p>perskaiciau salygas, bet labai painiau ten man surasyta smile.gif</p>

Aisku, kad rinkites ESWD. Siuolaikiskas pirkimas, viskas sistematizuota, aisku.
Net nezinau, ar brangiau, bet cia kaip ir su bet kokia kokybe, man norisi kokybisku paslaugu.
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 12 23, 22:08)
<p>Sveikos,</p><p>norejau paklausti tu, kurios siunciasi per Tuki? Ar reikia preke atsiimti kazkur sandely Lietuvoj ar visads per kurjeri? </p><p>Ar pigiau gaunasi nei ESWD?</p><p>perskaiciau salygas, bet labai painiau ten man surasyta smile.gif</p>

Aš tai pripratus prie Tukio, mūsų kelių draugių visada siunčia pas vieną, tada svoris didesnis gaunasi ir pigiau, tai aš iš draugės visada pasiimu.

Kam senis jau atnešė tuos robotukus? Aš vakar atsiėmiau iš dalintojos, tai ryte radę nebuvo sužavėti, nes nesuprato kas ten yr. Kai vakare grįžau iš darbo, tėtis buvo įdarbintas sukonstruot, tai paskui visą vakarą nebepaleido. Tik mažoji biški bijo jo biggrin.gif. Bet kitam vaikui visai dzin (8-mečiui) - taip ir stovi po egle visą dieną blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 24 gruodžio 2017 - 00:57
QUOTE(priklausomybe @ 2017 12 24, 02:56)
Aš tai pripratus prie Tukio, mūsų kelių draugių visada siunčia pas vieną, tada svoris didesnis gaunasi ir pigiau, tai aš iš draugės visada pasiimu.
Kam senis jau atnešė tuos robotukus? Aš vakar atsiėmiau iš dalintojos, tai ryte radę nebuvo sužavėti, nes nesuprato kas ten yr. Kai vakare grįžau iš darbo, tėtis buvo įdarbintas sukonstruot, tai paskui visą vakarą nebepaleido. Tik mažoji biški bijo jo biggrin.gif. Bet kitam vaikui visai dzin (8-mečiui) - taip ir stovi po egle visą dieną  blink.gif

O pas jus jau Kaledos? biggrin.gif blyn, buvau tikra kad rytoj biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 24 gruodžio 2017 - 11:15
QUOTE(Navigatore @ 2017 12 22, 15:00)
Laba, ar cocooncenter nieks nerenka? Filorga 10 proc. nuolaida...  4u.gif

Sveiki,
as taip pat noriu Filorgos smile.gif
Siaip parinkti galeciau.
Atsakyti