Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Labas rytas! Su Sv. Kaledom bigsmile.gif
Mamos,kas turit Anabelle? Pas mus biski drama unsure.gif ji tik soske ciapsi,akim mirksi ir viskas...nesisioja, vandens prigirdem ir kaip ji is ten dabar issysint? Mama nesako,neverkia, asaros nebega...mazoji dar nesupranta,kad cia kazkas ne taip su ja,bet as tai susiparinau unsure.gif unsure.gif ir lipukai visai nelaiko,nei to sliauzto,nei kur batarkes dedas
Atsakyti
Su sventemis! Zinau pirkote flomasterius is mytoys lyg ir. Gal kuriai liko vieni, noretumete perleisti smile.gif
Atsakyti

Su šventėmis visas!!!

Kur perkat vaikams pataliukus? Reikia antklodės. Gal kas ir kažką konkrečiai patartų nes akys raibsta :)

Taip pat reikia ir mums dvigulės. Svajoju apie tokius didžiulius, pūstus patalus :D 😍

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2017 12 25, 20:55)
<p>Su šventėmis visas!!!</p><p>Kur perkat vaikams pataliukus? Reikia antklodės. Gal kas ir kažką konkrečiai patartų nes akys raibsta smile.gif</p><p>Taip pat reikia ir mums dvigulės. Svajoju apie tokius didžiulius, pūstus patalus biggrin.gif 😍</p>

Lietuvoje tai Nostroj arba Ikejoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 12 25, 11:54)
Mamos,kas turit Anabelle? Pas mus biski drama unsure.gif  ji tik soske ciapsi,akim mirksi ir viskas...nesisioja, vandens prigirdem ir kaip ji is ten dabar issysint? Mama nesako,neverkia, asaros nebega...mazoji dar nesupranta,kad cia kazkas ne taip su ja,bet as tai susiparinau unsure.gif  unsure.gif ir lipukai visai nelaiko,nei to sliauzto,nei kur batarkes dedas

Laaabai prigirdyt daug reikia vandeniu, kol vaikai girde nieko nevyko. Paskui lele uzsieme vyras biggrin.gif tai ir apsiverke ir apsisisiojo biggrin.gif jei pirkot is mytoys tai ten net instrukcija LT kalba yra, o vat mama lyg ir neturi sakyt. Taip ciauska kazka, gavo mano merginos anabele ir baby borna, as pati ta anabele isimylejau
Labai prigirdzius pradejo asaros riedeti, o sisiojant reikia pasodinti ir spausti sirdele ant pilvo taip stipriai ir ilgai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 25 gruodžio 2017 - 22:22
QUOTE(ellinga @ 2017 12 25, 23:19)
Laaabai prigirdyt daug reikia vandeniu, kol vaikai girde nieko nevyko. Paskui lele uzsieme vyras biggrin.gif tai ir apsiverke ir apsisisiojo biggrin.gif jei pirkot is mytoys tai ten net instrukcija LT kalba yra, o vat mama lyg ir neturi sakyt. Taip ciauska kazka, gavo mano merginos anabele ir baby borna, as pati ta anabele isimylejau
Labai prigirdzius pradejo asaros riedeti, o sisiojant reikia pasodinti ir spausti sirdele ant pilvo taip stipriai ir ilgai

O kaip baby bornas, patiko vaikams? Maniškė tik po poros mėn gaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 12 25, 11:54)
Mamos,kas turit Anabelle? Pas mus biski drama unsure.gif  ji tik soske ciapsi,akim mirksi ir viskas...nesisioja, vandens prigirdem ir kaip ji is ten dabar issysint? Mama nesako,neverkia, asaros nebega...mazoji dar nesupranta,kad cia kazkas ne taip su ja,bet as tai susiparinau unsure.gif  unsure.gif ir lipukai visai nelaiko,nei to sliauzto,nei kur batarkes dedas

As ir nesugebejau prigirdyt tiek, kad sisiotu. O 3 metei aplamai nelabai gaunasi pagirdyt, tenka man girdyt, kad verktu. Bet siaip patenkinta anabele ji

O gAl kas zoomer pony turi instrukcija lt kalba, as turiu anglu kalba ir kazkaip nesuprantu, kaip ji treniruot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 26 gruodžio 2017 - 00:51
QUOTE(ellinga @ 2017 12 26, 00:19)

QUOTE(Lyn @ 2017 12 26, 02:45)
As ir nesugebejau prigirdyt tiek, kad sisiotu. O 3 metei aplamai nelabai gaunasi pagirdyt, tenka man girdyt, kad verktu. Bet siaip patenkinta anabele ji

O gAl kas zoomer pony turi instrukcija lt kalba, as turiu anglu kalba ir kazkaip nesuprantu, kaip ji treniruot

Aciu,jo,jau vakar issiryskinau,kad reik prigirdyt bile kiek biggrin.gif biggrin.gif siaip mazajai patinka,rupinas,nesioja,pampersus keicia biggrin.gif tik puoduko labai reik😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 26 gruodžio 2017 - 09:06
Gal žinote galiojanti body shopo koduka smile.gif , kažkaip man neveikia joks.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 12 26, 09:05)
Aciu,jo,jau vakar issiryskinau,kad reik prigirdyt bile kiek biggrin.gif  biggrin.gif siaip mazajai patinka,rupinas,nesioja,pampersus keicia biggrin.gif tik puoduko labai reik😀

Jo, maniske turi puoduka, nesiokle ir auto kedute
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2017 12 26, 09:41)
Gal žinote galiojanti body shopo koduka smile.gif , kažkaip man neveikia joks.

14672 - 40% galioja ir sale prekems
Atsakyti
Su sventemis 4u.gif
Merginos renku Cocooncenter noriu per ateinancias dienas uzsakyti smile.gif
Krepselyje jau turim 160 eur.
Atsakyti