Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas mate kur yra pirkti kokybiškų šiltukų rankoms? kaž kas kaip želė , patrini rankuose ir pasidaro karštas. Tokie kaip iš Lidl nedomina, nes vienkartiniai.
Atsakyti
Mergaites,
kvieciu prisijungti prie Cocooncenter 4u.gif
Nedaug truksta.
Atsakyti

merginos gal zinot koki pigu.lt galiojanti nuolaidos koduka, labai reikia  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 12 28, 10:18)
Mergaites,
kvieciu prisijungti prie Cocooncenter 4u.gif
Nedaug truksta.

Aš tuoj atsiuskite. Jūs iš Kauno? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(panele Morta @ 2017 12 28, 10:55)
Aš noriu atsiusti. Jūs iš Kauno? smile.gif

Atsakyti
Gal kas prijungtų prie TBS? ax.gif
ar kam nors paminėtas kodas sale prekėms galioja? man ne ax.gif
Atsakyti
Gal yra norinčiųjų jungtis prie https://lt.benetton.com/sale užsakysiu surinkus nemokamą siuntimą. Klaipėda arba persiunčiu. Rašykite Spalvotax@gmail.com
Atsakyti
Gal butu norinciu jungtis prie mytoys.de? Turiu nuolaidos koda 20% rubam/batam. O gal yra gavusiu 25 ar 30% ir nezadate naudoti? Buciau dekinga jei perleistumet ;)
Atsakyti
Man pavyko Benetton atsiskaityti Revolut ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Sakykit coferristoj kainas kokias rodo,tokios ir yra plius siuntimas.? Kasike tiesiog isskyria pvm ar kaina kokia rodo puslapyje, reik pridet pvm?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 28, 16:28)
Man pavyko Benetton atsiskaityti Revolut ax.gif

UK benetone? Ten mačiau liemene kurios man reikia. O Lt daug brangiau net su akcija. Pirkciau jei kas prisijungtų per ESWD adresą . Nuo 53 svarų free delivery
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 28 gruodžio 2017 - 14:52
QUOTE(dangerele @ 2017 12 28, 15:48)
UK benetone? Ten mačiau liemene kurios man reikia. O Lt daug brangiau net su akcija. Pirkciau jei kas prisijungtų per ESWD adresą . Nuo 53 svarų free delivery

Benetton.com
Atsakyti
sveikos

o tesco dar priima lietuviskas korteles?
Atsakyti