Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas is Mytoys.de zadat uzsakineti!!???

pamaciau vezima su milziniska nuolaida ir dabar mirk gyvenk reikia...

arba gal kas galit padeti nusipirkt?

as vokiskai nei bum bum...

per ESWD perkat?

Atsakyti

Gal kas is Mytoys.de zadat uzsakineti!!??? pamaciau vezima su milziniska nuolaida ir dabar mirk gyvenk reikia... arba gal kas galit padeti nusipirkt? as vokiskai nei bum bum... per ESWD perkat?
Ech... lyg ir uzsakiau. 

Jei kam reikia vezimu- super kainos!

net rankos drebejo pildant 😀😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tizide: 29 gruodžio 2017 - 08:50
QUOTE(Tizide @ 2017 12 29, 09:22)
<p>Gal kas is Mytoys.de zadat uzsakineti!!???</p><p>pamaciau vezima su milziniska nuolaida ir dabar mirk gyvenk reikia...</p><p>arba gal kas galit padeti nusipirkt?</p><p>as vokiskai nei bum bum...</p><p>per ESWD perkat?</p>

Mytoys.de perkam tiesiogiai į Lietuvą, nebent jie nesiunčia jūsų daikto už De ribų, tada per ESWD.
Aš naudojuosi Chrome naršyklę, kuri išverčia man puslapius. Tokiu būdu perku ir iš Italų, Prancūzų, Ispanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 12 29, 08:22)
<p>Gal kas is Mytoys.de zadat uzsakineti!!???</p><p>pamaciau vezima su milziniska nuolaida ir dabar mirk gyvenk reikia...</p><p>arba gal kas galit padeti nusipirkt?</p><p>as vokiskai nei bum bum...</p><p>per ESWD perkat?</p>

Uzsakineti zadu as ;) siandien manau
Atsakyti

Ech... lyg ir uzsakiau. 

Jei kam reikia vezimu- super kainos!

net rankos drebejo pildant 😀😀

Nepykit, kad as cia taip greit uzklausiau ir iskart uzsakiau. Galejau ir as kazka

prijungt...bet kai dingo viena spalva supanikavau kad nedingtu visai ;)

Atsakyti

Mytoys.de perkam tiesiogiai į Lietuvą, nebent jie nesiunčia jūsų daikto už De ribų, tada per ESWD.
Aš naudojuosi Chrome naršyklę, kuri išverčia man puslapius. Tokiu būdu perku ir iš Italų, Prancūzų, Ispanų 4u.gif

Labai aciu! 

Lauksiu siuntinuko. Tikiuos viskas bus ok 😆

Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 12 29, 09:38)
<p>Jei kam reikia vezimu- super kainos!</p>

kokius čia vežimus perkat? yra kodas koks nors? permečiau akim, neradau super kainų....
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2017 12 29, 08:07)
<p>Labai ačiū už atsakymus apie batų džiovintuvus  4u.gif</p>
<p>Dar norėčiau paklausti: buvo kalbama apie kažkokius vaikiškus guminius batus, kurie tinkami iki nemažų šalčių. Galvoju, kokius batus dabar būtų galima dėti lauke į darželį, nes turimi ecco žieminiai ne tik kad per šilti, bet ir peršlampa. Būsiu labai dėkinga už pasidalijimą patirtimi. </p>

aš dabar neatsidžiaugiu paliūčio botukais+įdedama kojinė, 11 eurų šitas malonumas kainavo ir tokiu oru kai tikrai per šilta visokie žieminiai ir avikailiniai batai pats tas, o išėmus tą termo kojinę, bus gražuoliai botukai vasarą tinkami.
Botai be kojinės
Botai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 29 gruodžio 2017 - 10:07

Prisijungčiau prie mytoys su pora žaislų. Vilnius. 

Galiu ir nupirkt, jei susirinktų pvz. 4 mergaitės  :4u:  kodų neturiu. 

Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 12 29, 11:05)
aš dabar neatsidžiaugiu paliūčio botukais+įdedama kojinė, 11 eurų šitas malonumas kainavo ir tokiu oru kai tikrai per šilta visokie žieminiai ir avikailiniai batai pats tas, o išėmus tą termo kojinę, bus gražuoliai botukai vasarą tinkami.
Botai be kojinės
Botai

Botuose šunta kojos. Aš dabar aviu rudeninius ilgaaulius su Gore-tex, idealu tokiu oru.
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 12 29, 10:38)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tizide" data-cid="71940375"> Gal kas is Mytoys.de zadat uzsakineti!!??? pamaciau vezima su milziniska nuolaida ir dabar mirk gyvenk reikia... arba gal kas galit padeti nusipirkt? as vokiskai nei bum bum... per ESWD perkat?</blockquote> Ech... lyg ir uzsakiau. 
<p>Jei kam reikia vezimu- super kainos!</p>
<p>net rankos drebejo pildant 😀😀</p>

Kur tos kainos smile.gif permeciau nieko nematau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 29, 10:14)
Botuose šunta kojos. Aš dabar aviu rudeninius ilgaaulius su Gore-tex, idealu tokiu oru.

nzn, maniškio koja sausutėlė būna, o šie botai kaip crocsai, iš tos lengvos medžiagos, pati prie namų vaikštau su crocs lietaus batais, tai nei šunta, nei šąlą ;)
Atsakyti