Sveikos,
priminkit iš JAV parduotuvę, kur kuprines masiškai perkat (užkrito pavadinimas, niekaip neatgaminu, gal suprasit apie ką kalbu)). Ir, kokia kaina jau skaitosi gera? Pirksiu S dydžio.
priminkit iš JAV parduotuvę, kur kuprines masiškai perkat (užkrito pavadinimas, niekaip neatgaminu, gal suprasit apie ką kalbu)). Ir, kokia kaina jau skaitosi gera? Pirksiu S dydžio.
Sveikos, ar Benetonas 15% nuolaida pirmam apsipirkimui taiko tik pilnoms kainoms?
QUOTE(Angola @ 2017 12 29, 13:10)
Sveikos,
gal šita? https://www.potterybarnkids.com/
QUOTE(Angola @ 2017 12 29, 15:10)
Sveikos,
https://www.potteryb...-all-backpacks/?
QUOTE(rytem @ 2017 12 29, 14:14)
QUOTE(valyte_7 @ 2017 12 29, 14:15)
Ačiū, ši!!!
vis barny renku

QUOTE(Tizide @ 2017 12 29, 14:02)
<p>Man labiausiai patinka fb "usa pirkimai", kartais per Laureta perku, bet jau kelis kartus nusivyliau ir supykau, tai privengiu
)</p>

Nemyliu fb, Lauretos temoj pastoviai rietenos, Rudaplaukė patiko, bet dabartinis juodasis penktadienis iš rikiuotės išmušė. Viena dėžutė per 3 dalintojas išskirstyta buvo, vien už persiuntimą į ktm gavosi 2,40 eur, jau nekalbant apie 3 važinėjimus per visą miestą išmėtytų prekių susirinkti.
QUOTE(Tizide @ 2017 12 29, 13:58)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71940688" data-time="1514544975"><div><p>Bet juks per tarpininkes muitu tai nemokam ;)</p></div></blockquote><p>Bet ir daiktai be etikeciu...jos ten kazkaip</p><p>susitvarki.</p><p>bent jau man dauguma buna be.</p>
Normalios tarpininkes, kaip jau minejo JMD - viska atsiuncia tvarkingai. Todel neverta prasideti su saraskino kontorom.
QUOTE(JMD @ 2017 12 29, 14:02)
Viskas budavo nulupineta ir daiktai i vamzdelius suvynioti. Katastrofa.

QUOTE(kryziuke @ 2017 12 29, 14:11)
Sveikos, ar Benetonas 15% nuolaida pirmam apsipirkimui taiko tik pilnoms kainoms?
Netaiko. Nei anksciau, nei si karta.
Sian gavau, kad issiusta jau.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 29, 15:18)
Aciu. Ot skupailos, prisisakiau naujienlaiskiu

QUOTE(Maja Di @ 2017 12 29, 12:56)
Kuri JAV tarpininkė patikimiausia? Kurios paslaugomis dažniausiai naudojatės?
as tai pas kate25 perku, patinka, kad nera drabuziam ir batam taxu. Kazkada Kate25 atostogavo, tai pamenu teko pirkt pas kazkuria kita is sm temos, tai batam taxu priskaiciavo....
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 29, 14:17)
Nemyliu fb, Lauretos temoj pastoviai rietenos, Rudaplaukė patiko, bet dabartinis juodasis penktadienis iš rikiuotės išmušė. Viena dėžutė per 3 dalintojas išskirstyta buvo, vien už persiuntimą į ktm gavosi 2,40 eur, jau nekalbant apie 3 važinėjimus per visą miestą išmėtytų prekių susirinkti.
tai nieko keisto, juk kalėdinis periodas, kiekiai kosminiai. Pas kitas tarpininkes kažin ar apskritai būtumėte gavę gruodžio mėn. išsiųstas dėžes ;) o čia praktiškai visos dėžės atėjo iki Kalėdų.
visada prieš šventes toks chaosas. Tiesiog pas rudaplaukę, jei bus kokių bėdų, jos visada bus išspręstos kliento naudai. Man dar taurės komanda patinka, irgi nebūna nesklandumų, tik ten kažkaip ne taip greit susirenka užsakymai ir deficitinių prekių ne taip greit sugaudo, kaip rudaplaukės merginos.
o per fb šaraškino kontoras tai esu bandžius kelis sykius pirkti

QUOTE(Carlin @ 2017 12 29, 15:01)
tai nieko keisto, juk kalėdinis periodas, kiekiai kosminiai. Pas kitas tarpininkes kažin ar apskritai būtumėte gavę gruodžio mėn. išsiųstas dėžes ;) o čia praktiškai visos dėžės atėjo iki Kalėdų.
visada prieš šventes toks chaosas. Tiesiog pas rudaplaukę, jei bus kokių bėdų, jos visada bus išspręstos kliento naudai. Man dar taurės komanda patinka, irgi nebūna nesklandumų, tik ten kažkaip ne taip greit susirenka užsakymai ir deficitinių prekių ne taip greit sugaudo, kaip rudaplaukės merginos.
ačiū, daugiau nenoriu. Vienas dalykas tempai vėžliški, etiketes nukarpo, jei pakliūna siunta į muitinę - muitus liepia susimokėt ir šiaip nepatinka.

Ačiū, ko gero pasiliksiu prie rudaplaukės, ne ji gi kalta dėl prekių išskirstymo į įvairius miestus, svarbu atsirado prekės. Kažkaip subrango persiuntimas pas ją į kitus miestus. Reikia pabandyti per taurę ir spręst kur geriau. O jos komanda kitiems miestams siunčia?