Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2017 12 29, 15:11)
Ačiū, ko gero pasiliksiu prie rudaplaukės, ne ji gi kalta dėl prekių išskirstymo į įvairius miestus, svarbu atsirado prekės. Kažkaip subrango persiuntimas pas ją į kitus miestus. Reikia pabandyti per taurę ir spręst kur geriau. O jos komanda kitiems miestams siunčia?

siunčia smile.gif iš Vilniaus man atrodo persiuntinėja dalintoja. Pas taurę irgi daug metų pirkau, kažkaip paskutiniu metu persimečiau pas rudaplaukę, nors jos dalintoja absoliučiai nepatogioje vietoje man dabar, per visą miestą važiuoti reikia... net patogiau būtų ir turbūt pigiau, jei persiuntinėtu paštomatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 12 29, 12:49)
Gal dar nepirkote? Norėčiau prisijungti  4u.gif

Galit jungtis
Ko gero,kita sav.pirksiu smile.gif
Www.szkla.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 29 gruodžio 2017 - 14:25
QUOTE(Carlin @ 2017 12 29, 14:16)
siunčia smile.gif iš Vilniaus man atrodo persiuntinėja dalintoja. Pas taurę irgi daug metų pirkau, kažkaip paskutiniu metu persimečiau pas rudaplaukę, nors jos dalintoja absoliučiai nepatogioje vietoje man dabar, per visą miestą važiuoti reikia... net patogiau būtų ir turbūt pigiau, jei persiuntinėtu paštomatu biggrin.gif

Justarm panevėžy
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 12 29, 14:16)

O kurioje vietoje Vilniuje yra Rudaplaukes dalintoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 29, 15:39)
Justarm panevėžy

Ką? biggrin.gif
Justarm rudaplaukės siuntas persiuntinėja, o aš apie taurės dalintoją rašiau, ji berods iš Vilniaus siunčia į kitus miestus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2017 12 29, 15:51)
O kurioje vietoje Vilniuje yra Rudaplaukes dalintoja?  4u.gif

Už BIGo fabų galas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 12 29, 14:58)
Ką? biggrin.gif
Justarm rudaplaukės siuntas persiuntinėja, o aš apie taurės dalintoją rašiau, ji berods iš Vilniaus siunčia į kitus miestus smile.gif
Papildyta:
Už BIGo fabų galas.

Aaaa. Užmušk maniau apie rudę kalbi.
Atsakyti
o per ka be tunel bearo dar patenkat i usa psl kuriuos blokuoja? niekaip nebepatenku i calvin klein usa unsure.gif o ta meskino programa ziauriai nepatogi
Atsakyti

Pirksiu mytoys, jei susirinksim bent 4. Dabar esam 2. Jei kas norėtų jungtis, parašykit až.

Vilnius, pirksiu žaislus. Kodų neturiu.

Jei kas turit kodų, būčiau dėkinga :4u: 

Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 12 29, 15:02)
o per ka be tunel bearo dar patenkat i usa psl kuriuos blokuoja? niekaip nebepatenku i calvin klein usa  unsure.gif o ta meskino programa ziauriai nepatogi

Anonymox
Atsakyti
Gal kam reikia raudono/balto rinkinuko is dormeo? http://www.dormeo.lt...ve-ir-uzklotas/ Gavom dovanų, bet mes visai kitą patalynę ir užklotus naudojam (130×190 ismatavimai) ir kremini/balta dviguli (200×200 išmatavimu). 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,  

Kam reikia Dyson siurbliu - Cocosoj maciau 350svaru Dyson V8 absolut...Kadangi man nereikia, tai nezinau ar cia jau gera kaina, nes anksciau jie apie 500eur budavo....

https://www.cocosa.c...WwiOiJkeXNvbiJ9

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 12 29, 15:16)

Labai liuks būtų jei kiekvienai atskirai išsiuntinėtų, bet kai vieną dėžutę išskirsto 3 dalintojoms po 1-3 prekes ir pas kiekvieną reikia važiuoti po 10-20 km, tai nelabai kas gaunasi ax.gif .
Atsakyti