Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2017 12 29, 13:58)
as tai pas kate25 perku, patinka, kad nera drabuziam ir batam taxu. Kazkada Kate25 atostogavo, tai pamenu teko pirkt pas kazkuria kita is sm temos, tai batam taxu priskaiciavo....

o kate25 tai faina siuntinet broluotus batus skirtingu spalvu, temoje gi aiskiai parasyta uz klaidas NEATSAKAU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 29, 21:59)
Visi apie Laureta atsiliepia blogai, bet vis tiek perka biggrin.gif Nezinau, kas turi atsitikti, kad is jos pradeciau pirkti (esu bandzius pradzioj, kaip visos)

aš kažkaip per lauretą dažniausiai perku, nes neskubius ar nesezoninius daiktus siunčiuosi laivu, kadangi esu ne iš didmiesčio, tai asmeniškai gaunu paštomatu ir vargo nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 29, 15:11)
Ačiū, ko gero pasiliksiu prie rudaplaukės, ne ji gi kalta dėl prekių išskirstymo į įvairius miestus, svarbu atsirado prekės. Kažkaip subrango persiuntimas pas ją į kitus miestus. Reikia pabandyti per taurę ir spręst kur geriau. O jos komanda kitiems miestams siunčia?

Pas Taurę teko porą kartų į Bubius važiuoti pasiimti. Laureta tai išvis nesusipratimas kažkoks. Gaila, kad Rudaplaukė neturi pastovios dalintojos Šiauliuose, būtų išvis idealu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 29, 21:59)
Visi apie Laureta atsiliepia blogai, bet vis tiek perka biggrin.gif Nezinau, kas turi atsitikti, kad is jos pradeciau pirkti (esu bandzius pradzioj, kaip visos)

Tai kad pas L man rodos gal 2-3 iš tų sm'iečių ir tebeperka turbūt. Tema mirus. Jokių diskusijų. Visos atsikando.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 29, 23:27)
Tai kad pas L man rodos gal 2-3 iš tų sm'iečių ir tebeperka turbūt. Tema mirus. Jokių diskusijų. Visos atsikando.

Dabar FB visas veiksmas pas ją vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 12 29, 23:24)
Pas Taurę teko porą kartų į Bubius važiuoti pasiimti. Laureta tai išvis nesusipratimas kažkoks. Gaila, kad Rudaplaukė neturi pastovios dalintojos Šiauliuose, būtų išvis idealu.

Iš Lauretos kelis kart į Rėkyvos sodus važiavau. Bet tai atstumas mums ne ką didesnis kaip iki Kviečių gatvės ax.gif . Man su Laureta nesklandumų nebuvo, tik kad taxai yra, truputi brangiau gaunasi. Aišku, idealu pastovi dalintoja, kad ir Bubiuose biggrin.gif . O kai svetimkūniai esam tai ir per 3 dalintojas vieną siuntą išmėto ax.gif . Logiška, kad prekių buvo daugiau prieššventiniu laikotarpiu. Tik kodėl tai pačiai dalintojai neduoda dalinti visas vienos dėžutės siuntas. Vakar kai el paštu paklausiau apie negautas prekes, tai ryte iš vienos narės gavau žinutę, kad mano dingusios prekės pas ją, norėjau paklausti ar visos trys, bet neatsako... Gali būt kad nuvažiuosiu, o prekės dar ne visos ax.gif . Taip ir nesupratau ar tai dalintoja, ar pas ją atsitiktinai pakliuvo mano prekės. Bet už persiuntimą 90 ct paprašė, tai nusprendžiau kad dalintoja.
Tavo neišmėtė skirtingoms dalintojoms?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2017 12 29, 23:00)
o kate25 tai faina siuntinet broluotus batus  skirtingu spalvu, temoje gi aiskiai parasyta uz klaidas NEATSAKAU  biggrin.gif

oho... man kazkaip pas ja perkant tik karta sumaise ir uzsake kita dydi, bet tai tikrai sprende beda ir teiravosi, ir kita be komisiniu nupirko. As jos darbui kolkas jokiu priekaistu nesu turejus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 28, 23:46)
Niekas negavot dar benettono, kad issiusta? ax.gif

Man šiandien išsiuntė, tik jokio siuntimo numerio negavau unsure.gif Per ką jie siunčia gal žinot ir per kiek laiko pristato? 4u.gif Pirmą kartą iš ten perku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 29 gruodžio 2017 - 23:20
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 29, 23:57)
Iš Lauretos kelis kart į Rėkyvos sodus važiavau. Bet tai atstumas mums ne ką didesnis kaip iki Kviečių gatvės ax.gif . Man su Laureta nesklandumų nebuvo, tik kad taxai yra, truputi brangiau gaunasi. Aišku, idealu pastovi dalintoja, kad ir Bubiuose biggrin.gif . O kai svetimkūniai esam tai ir per 3 dalintojas vieną siuntą išmėto ax.gif . Logiška, kad prekių buvo daugiau prieššventiniu laikotarpiu. Tik kodėl tai pačiai dalintojai neduoda dalinti visas vienos dėžutės siuntas.  Vakar kai el paštu paklausiau apie negautas prekes, tai ryte iš vienos narės gavau žinutę, kad mano dingusios prekės pas ją, norėjau paklausti ar visos trys, bet neatsako... Gali būt kad nuvažiuosiu, o prekės dar ne visos ax.gif . Taip ir nesupratau ar tai dalintoja, ar pas ją atsitiktinai pakliuvo mano prekės. Bet už persiuntimą 90 ct paprašė, tai nusprendžiau kad dalintoja. 
Tavo neišmėtė skirtingoms dalintojoms?

Kai nėra pastovios dalintojos, tai taip ir gaunasi, kad prekes dalina kas tuo metu gali pagelbėti. Matyt prieš šventes buvo labai daug prekių ir niekas nenorėjo apsiimti tokios krūvos dalinti. Todėl ir išskirstė į kelias dėžes. Aš pati vieną dėžę dalinau, tai mano viskas ir buvo ten. Bet kiek žinau, buvo dar viena dėžutė, kurią dalino kita narė. O po Kalėdų atėjo nauja dėžė, pas dar kitą dalintoją. Tai matyt ir gavosi, kad išsimėtė prekės.
Nu, man tai baisiai nepatogu būtų į Bubius važiuoti pasiimti. Geriau jau mieste.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 12 30, 00:24)
Kai nėra pastovios dalintojos, tai taip ir gaunasi, kad prekes dalina kas tuo metu gali pagelbėti. Matyt prieš šventes buvo labai daug prekių ir niekas nenorėjo apsiimti tokios krūvos dalinti. Todėl ir išskirstė į kelias dėžes. Aš pati vieną dėžę dalinau, tai mano viskas ir buvo ten. Bet kiek žinau, buvo dar viena dėžutė, kurią dalino kita narė. O po Kalėdų atėjo nauja dėžė, pas dar kitą dalintoją. Tai matyt ir gavosi, kad išsimėtė prekės.
Nu, man tai baisiai nepatogu būtų į Bubius važiuoti pasiimti. Geriau jau mieste.

Tai viskas tvarkoj, garą nuleidau ir tiek biggrin.gif . Šiaip šaunuolė komanda, jokių ten problemų su jom. Aišku gerai pastovi dalintoja būtų, bet yra kaip yra ax.gif , gerai kad dar siunčia ir į kaimus biggrin.gif .
Atsakyti
Labas rytas, gal kas pagelbės prieš dvi dienas užsisakiau crocsų krūvą ir šįryt ateina laiškas prie kurio prikabinta crocs invoice tai man jų nebeišsiųs???
Atsakyti

O Rudaplauke tik SM ar ir FB yra?

as retokai cia beisijungiu...

Atsakyti