Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2018 01 02, 10:13)
Man atrodo Umckalor ne prie slogu...maniske va jau 2 menesius neislenda is slogos, pagereja ir vel drioksteli baisi pulinga sloga, jau atibus nuo sinusoito sugerem pries menesi ir panasu, kad vel, nes zandas patino vienas, i darza iseit nespejam unsure.gif MB draugas perka Vokietijos kazkokius kaip jis issireiske "burbuliukus" nuo slogos biggrin.gif suprask, vyrai...;yg lasai kazkokie, tai va MB varys kita savaite ten, tai liepiau nupirkt, sake kazkoks labai veiksmingas daiktas nuo slogu.

paisdalinkit info kas per burbuliukai... maniske su slogom irgi istisai... isgydo realiai tik universiteto vaistines gaminami su lasai su aliejumi ir adrenalinu. bet irgi tik trumpam. jau galvoju irgi paseli daryt
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 01 02, 11:33)
paisdalinkit  info  kas per  burbuliukai...  maniske  su  slogom  irgi  istisai...  isgydo realiai tik  universiteto  vaistines  gaminami  su  lasai  su  aliejumi  ir  adrenalinu.  bet  irgi tik trumpam.  jau  galvoju  irgi paseli daryt

Mano sūnui nuolatinė sloga tiršta, neišsemiama alerginė. Jūs dėl alergijos nesityrete?

O kas ta pasėli iš nosies ima? Lor ar pediatrė? Mokamas?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 01 02, 10:44)
Mano sūnui nuolatinė sloga tiršta, neišsemiama alerginė. Jūs dėl alergijos nesityrete?

tyre alergija, bet cia nebent dulkem butu, o dulkems nerodo alergijos.

as del pasėlio nieko nezinau, nmiekad nedarem
Atsakyti
Su Naujais!!! Visoms gerų pirkinių ir nuolaidų smile.gif

Gal kas perkate virtuvėlę iš nakiki ir prijungtumėte ar norėtumėte prisijungti Vilniuje? man reiktų 2 vnt smile.gif
Siuntimas 17,95 eur. Norėtųsi šį mokestį pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 02 sausio 2018 - 11:20
Su Naujaisiais 4u.gif
Gal kas prisimenate nuo kada iki kada Vente buna nuolaidos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 02 sausio 2018 - 11:27
Pony su prime

https://www.amazon.d...;keywords=zupps
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 01 02, 10:44)

Loras iš nosiaryklės
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2018 01 02, 10:27)
Padarem, va pries sventes buvom pas lora, kai po sinusito praejus savaitei vel driokstelejo baisinga pulinga sloga, tai va sian eisim, bus aisku ar kas uzaugo...nes nuo to sinusito sugere gan stiprius antibus, netykeciau, kad neuzmustu unsure.gif

Jei gėrėt tuo metu antibus pasėlio nebus.
Atsakyti
Sveikos, su naujais smile.gif
gal kas Vilniuje planuojat pirkti iš Verbaudet?
Atsakyti

Gal kas Tesco rinksit ar Asda? :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas, renku https://www.cocooncenter.co.uk/iki nemokamo siuntimo. Vilnius, atsiėmimas šalia Mandarino.

Krepšelius siųsti saukedita@yahoo.com

Reikia vienos Filorga prekės 10 proc. nuolaidai :)

Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2018 01 02, 12:20)
<p>Gal kas Tesco rinksit ar Asda? rolleyes.gif </p>

Man ziauriai reik trauzu smile.gif kazkada vaiduliauskis man juos nupirko nu ziauriia geri buvo, bet jau sudilo biggrin.gif tai va, tik mano vaikas leisgyvis jofana. Sakiau pirksiu kai biski atsiciuxins, nes dabar net susikaupt dorai negaliu, vis ratus aplinkui suku. Tai jei neskubu, pajungciau. Ten shipas man rodos yra 3,99 tai pasidalytumem.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 02, 14:15)
Man ziauriai reik trauzu smile.gif kazkada vaiduliauskis man juos nupirko nu ziauriia geri buvo, bet jau sudilo  biggrin.gif tai va, tik mano vaikas leisgyvis jofana. Sakiau pirksiu kai biski atsiciuxins, nes dabar net susikaupt dorai negaliu, vis ratus aplinkui suku. Tai jei neskubu, pajungciau. Ten shipas man rodos yra 3,99 tai pasidalytumem.

Nu bet žinok tai buvo labai senai biggrin.gif Taupiai tau išeina žiūriu biggrin.gif
Atsakyti