Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(vaiduliauskis @ 2018 01 02, 13:25)
Nu bet žinok tai buvo labai senai biggrin.gif  Taupiai tau išeina žiūriu biggrin.gif

Nu bet zinok ir vaizdas jau labai nekazka biggrin.gif uztat reik ant smugio biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais!

Каs pristato i namus Zara ir Benettona?
Atsiunte, kad issiusta, o shipingo info - ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 01 02, 12:44)
Mano sūnui nuolatinė sloga tiršta, neišsemiama alerginė. Jūs dėl alergijos nesityrete?
O kas ta pasėli iš nosies ima? Lor ar pediatrė? Mokamas?

Mum loras paeme, mokamas, lyg 11 euru sumokejau. Del alergijos abejoju...nes prasidejo tokie briedai tik darza pradejus lankyti, manau alergija butu ir anksciau pasireiskus...o ir siaip as remdamasi savo patirtim su tais alergiju nustatymais, skeptiskai ziuriu i ta reikala, sunu pratampiau per visus imanomus alergologus, lorus, gastrointerologus, pulmonologus, augino velniai zino ka, mikoplazmu ieskojo, streptokoku del kosulio, vat uzeina ir gali koset menesi, viskas, pyst praeina. Galu gale toks gan zinomas, geru laikomas santaru loras padare isvada, kad gal kazkas ir alergizuoja biski, bet sake nustatyt tiksliai ta alergena tai kaip adata rast sieno kupetoj, labai daug "galbut" toj alergologijoj...neranda jam nieko. Pasake, kad jei tas pakosciojimas gyvenimo niekam negadina, nekreipt demesio ir tiek, isaugs, gal nervinis koks.

QUOTE(JMD @ 2018 01 02, 13:43)
Jei gėrėt tuo metu antibus pasėlio nebus.

Tuo metu kai eme tai negerem...buvom sugere pries gera savaite, susiruosem i darza ir pyst vel tada. tai cia jau per 2 menesius 4 uzejimas tos pulingos slogos, savaite sloguoja, savaite ne...
Ka tik skambino is poliklinikos, susirgo mus lore b..t... perrsase rytojui pas kita...bet sakei saugo kazkokia bakterija is to paselio, tai bent gal bus aisku ka gydyt dabar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 02 sausio 2018 - 14:10
QUOTE(JMD @ 2018 01 02, 14:15)
Man ziauriai reik trauzu smile.gif kazkada vaiduliauskis man juos nupirko nu ziauriia geri buvo, bet jau sudilo  biggrin.gif tai va, tik mano vaikas leisgyvis jofana. Sakiau pirksiu kai biski atsiciuxins, nes dabar net susikaupt dorai negaliu, vis ratus aplinkui suku. Tai jei neskubu, pajungciau. Ten shipas man rodos yra 3,99 tai pasidalytumem.

Kurie trauzikai geruliai? Man ir reikia smile.gif
Atsakyti

Su Naujaisiais šuns metais visas! :) 

iki rytojaus vakaro www.cocooncenter.co.uk yra 5% viskam (išskyrus "current offert, flash sales ir destocking" prekėms) su kodu BA2018. 

Renku krepšiuką iki nemokamo siuntimo į LT.

Vilnius, Bajorų kalvos.

Tvarkingus krepšelius siųskit gintare.lev@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 01 02, 14:46)
Kurie trauzikai geruliai? Man ir reikia  smile.gif

Man irgi reikia, bet kad į šikną nelystu biggrin.gif
Atsakyti

Prisidėčiau su mažu krepšeliu Iherb, Vilniuje :)

Atsakyti
Pirksiu kontakt.lęšius
www.szkla.com 4u.gif
Atsakyti

Pasidalinkit kas ten per "burbuliukai" bus nuo slogos ;)

Dabar nebeatkasu, kad kazkas  buvo rase, jog is kazkur negavo siuntos, grizo pas pardaveja, nes ale nerado adresato. Tai isivaizduokit kokie ciudai!

Paskambina mum del zurnalo prenumeratos, kad patikslinkit adresa, nes grizo jiem

zurnalas, ale tokio adreso nera. O jau gal puse metu ta zurnala gaudavom!

patikrinu post.lt - akurat! Nera tokio adreso. Kaimynu namus rodo kuo puikiausiai, tik musu ne! 

Susiskambinu su pastu, tikrina jie, atskambina, sako jusu adreso registru centre nera. Tai zodziu gal kokie pakeitimai sistemoj ar klaida... mes kaip tik kurjeriu laukem praita sav. Tai jauciu del to nieko ir negavom 😲

Paskambinus i registru centra mum

aiskina kad musu adresas kitas (ant sankryzos musu namas, tai kita gatvele

priskirta). Tai bl kaio sunervino... nesamones daros🙄

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 01 02, 14:42)
Man irgi reikia, bet kad į šikną nelystu  biggrin.gif

Man tokiu reik nes nekenciu tu kur po pilvu susivynioj

https://www.tesco.co...gy/630-3137.prd

Dar kiti geruliai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 02 sausio 2018 - 17:09
Gal žinot kur geriausia ieškoti klasikinio angliško paltuko UK? 4u.gif