Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2018 01 23, 11:59)
Butinai reikia duoti.

nebūtinai. Jei vaiko Vit D tyrimas geras, kam jam papildomai jį duot? Vit D perdozavimas yra blogiau, nei trūkumas.
Žinau, kad pas mus trūksta saulės ir dauguma suaugusiu su siaubingu Vit D trūkumu, bet vaikų tarpe dabar stebimas perdozavimas, o ne trūkumas.
Atsakyti

Duodu. Vandenyje tirpu.
Papildyta:
As tuo klausimu arba yooxe arba amerikej perku. Kitur as nieko nerandu.

Kokiose pardėse amerikėj žiūrėt? Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 01 23, 13:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71972350" data-time="1516704558"><div><p>Duodu. Vandenyje tirpu.
Papildyta:
As tuo klausimu arba yooxe arba amerikej perku. Kitur as nieko nerandu.</p></div></blockquote><p>Kokiose pardėse amerikėj žiūrėt? Ačiū.</p>

Nordstromrack’e visus jacobsus susigaudziau biggrin.gif geresniu terbyciu ir noredams nerasi. Ir siaip netingint ten ir vis patikrinant galima rast labai geru variantu ivairiu tu brandu. Nezinau tamstos skonio/noro tai l sunku ka patart. Tarkim ir per coach ispardavimus dailiu galima rast jei ju stilius tinka ir tam paciam amerikoniniam yooxe kaina kartais geresne ir apsimoka nei eu, amazonej irgi buna tos pacios rankines gerom kainom. Man pvz labai dkny rankines patinka, neseniai buvo ispardavimai, labai graziu variantu buvo, lacoste irgi terbytes labai stiliovos. Bet kaip sakiau ziurint ko reikia. As tarkim megstu tokias, ant kuriu jokiu nesmoniu ir jokiu blizgalu nera.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 23, 13:17)
nebūtinai. Jei vaiko Vit D tyrimas geras, kam jam papildomai jį duot? Vit D perdozavimas yra blogiau, nei trūkumas.
Žinau, kad pas mus trūksta saulės ir dauguma suaugusiu su siaubingu Vit D trūkumu, bet vaikų tarpe dabar stebimas perdozavimas, o ne trūkumas.

Aha, visaip buna. Reik padaryt tyrima. Tik kad jis mokamas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 23, 14:06)
Aha, visaip buna. Reik padaryt tyrima. Tik kad jis mokamas.

Taip, bet aš geriau už tyrimą sumokėsiu, nei šersiu vaikus vitaminais, kai jų trūkumo nėra. Aš mažei žiemą dariau tyrimą prieš kelis metus, vit D labai seniai jau nebuvo gavus ir vasara senokai pasibaigus buvo, tai pas ją buvo norma, sakė tikrai nereik duot nieko papildomai. Tai po tyrimo rezultatų šeimos gydytojai norėjau kelis gražius žodžius pasakyt, kuri ištisai rėkdavo ant manęs, kad neduodu vaikui papildomai vit d.
Atsakyti

Vit. D tyrimas gali būti labai netikslus. Reikia ilgą laiką neduoti vit. D, kad būtų rezultatai būtų aiškus. 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 23, 15:17)

Jukl yra pozymiai, kada jo truksta organizme, tarkime mano sunus labai prakuotuoja nu nenormaliai biski pajuda ir galva kai po duso ir maikes, pradejau duoti jam vitamina D 1000TV per diena ir prakaitavimas sumazejo zenkliai labai 4u.gif Taip pat jei yra stiprus vaiko augimas vors normos ir liepia gert. Mnao abu vaikai eina virs normos augimo, mergaite varo virs 10 cm per metus sunus 9 cm, o norma paaugt vaikam per metus yra 5 cm 4u.gif
Atsakyti
Ok, su vitaminu D aisku, kad niekas neaisku biggrin.gif sian kaip tik varau i poliklinika su mazaja, gal reiks tuo paciu ta tyrima pasidaryt...

Kitas klausimas- koki nusipirkt normalu lagamina ne kieta? na ne ta plastikini, o medziagini..buvau jau susiruosus kazkieno cia uzrodyta Samsonita pirkt L dydzio is amazon.de, bet kazkaip MB pradėjo burbet, kad geriau gal tas medziaginis, nes tos "dezes" visu pirma svorio nemazai turi (5-6 kg didelis sveria), ir jo nepatrombuosi pasisokinedamas ant jo kaip medziaginio biggrin.gif mes ir taip visada ta lagamina iki siuliu braskejimo prikraunam, kai kur nors keliaujam tik su 1 dideliu,o jei dar jis sveria 5 kg., tai virsvoris garantuotas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 23 sausio 2018 - 15:06
QUOTE(-Braskeele @ 2018 01 23, 15:04)
Ok, su vitaminu D aisku, kad niekas neaisku biggrin.gif sian kaip tik varau i poliklinika su mazaja, gal reiks tuo paciu ta tyrima pasidaryt...

Kitas klausimas- koki nusipirkt normalu lagamina ne kieta? na ne ta plastikini, o medziagini..buvau jau susiruosus kazkieno cia uzrodyta Samsonita pirkt L dydzio is amazon.de, bet kazkaip MB pradėjo burbet, kad geriau gal tas medziaginis, nes tos "dezes" visu pirma svorio nemazai turi (5-6 kg didelis sveria), ir jo nepatrombuosi pasisokinedamas ant jo kaip medziaginio biggrin.gif mes ir taip visada ta lagamina iki siuliu braskejimo prikraunam, kai kur nors keliaujam tik su 1 dideliu,o jei dar jis sveria 5 kg., tai virsvoris garantuotas unsure.gif

Mano kietas samsas 4,2 kilo L dydzio. Nu ple as varydama vasarai 3 savaitem nesugbejau jo pilno privaryt 2 zmonem. O i egipta skridau tusciu praktiskai. Privariau belekiek, svere 14 kg biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 01 23, 14:42)
Jukl yra pozymiai, kada jo truksta organizme, tarkime mano sunus labai prakuotuoja nu nenormaliai biski pajuda ir galva kai po duso ir maikes, pradejau duoti jam vitamina D 1000TV per diena ir prakaitavimas sumazejo zenkliai labai 4u.gif  Taip pat jei yra stiprus vaiko augimas vors normos ir liepia gert. Mnao abu vaikai eina virs normos augimo, mergaite varo virs 10 cm per metus sunus 9 cm, o norma paaugt vaikam per metus yra 5 cm 4u.gif

Ir mano auga, bet zinok eisiu tirt. Nes farsiruoju vienodai as visas omegas , D, taukus ir ttttt. Bet man baisu kad nuo mazens kazkaip ugdau visokio chlamo ryjima. Jau dabar jauciu, kai pilva skauda kada nors tuoj ateina ir davai jam vaistu. Tai kad nebutu priklausomas nuo viso to brudo, padarysiu tyrimus ar tikrai reik.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 23, 17:15)
Mano kietas samsas 4,2 kilo L dydzio. Nu ple as varydama vasarai 3 savaitem nesugbejau jo pilno privaryt 2 zmonem. O i egipta skridau tusciu praktiskai. Privariau belekiek, svere 14 kg biggrin.gif
Papildyta:

Ir mano auga, bet zinok eisiu tirt. Nes farsiruoju vienodai as visas omegas , D, taukus ir ttttt. Bet man baisu kad nuo mazens kazkaip ugdau visokio chlamo ryjima. Jau dabar jauciu, kai pilva skauda kada nors tuoj ateina ir davai jam vaistu. Tai kad nebutu priklausomas nuo viso to brudo, padarysiu tyrimus ar tikrai reik.

na as tik va vitamina D pradejau duoti jau antra savaite kokai ir pajauciau tikrai skirtuma, nu prakaituoja zenkliai maziau, o iki to duodavau omega 3-6-9 ta puritans po kapsule abiem, nes sako jau reikia 1000 mg tokiem. O daugiau nelabai, multikus duodu du krt i metus po buteliuka rudeni ir pavasari, nes nu su darzovem liudesy pas mano vaikus, bet vasara tikrai neduosiu to vitamino D, nes mano dar ir nervuotas vaikis piktas, na pradejus ta vitamina D asjauciu pagerejima ant jo zenklu 4u.gif

nes iki tol is kases trenoruotes grizdavo permirkes visas, apranga visa dvokia ne tas zodis, o dabar grista normalus, nu net keista 4u.gif
Atsakyti

Nordstromrack’e visus jacobsus susigaudziau biggrin.gifgeresniu terbyciu ir noredams nerasi. Ir siaip netingint ten ir vis patikrinant galima rast labai geru variantu ivairiu tu brandu. Nezinau tamstos skonio/noro tai l sunku ka patart. Tarkim ir per coach ispardavimus dailiu galima rast jei ju stilius tinka ir tam paciam amerikoniniam yooxe kaina kartais geresne ir apsimoka nei eu, amazonej irgi buna tos pacios rankines gerom kainom. Man pvz labai dkny rankines patinka, neseniai buvo ispardavimai, labai graziu variantu buvo, lacoste irgi terbytes labai stiliovos. Bet kaip sakiau ziurint ko reikia. As tarkim megstu tokias, ant kuriu jokiu nesmoniu ir jokiu blizgalu nera.

Ačiū :4u:  reiks pasidairyt. 

Aš irgi nemėgstu auksų, blizgučių, vardų auksinėm raidėm :rolleyes:​ mėgstu paprastumą :)

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 01 23, 11:49)
Ar duodat vaikam vitamino D? jei taip, tai koki? vaikai 4 ir 8 metu. Duodu zuvu taikus, bet kaip suprantu siuose vitamino D nera...
https://www.iherb.co...Soft-Gels/13109

aš irgi nzn ką duoti, tai dabar ir vaikams duodu, ir pati geriu tokius https://evaistine.ca...is-10mlvnt.html
Atsakyti