Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mes balandžio mėn darėmės vitamino D tyrimą, tai praktiškai jo nebuvo, nebeatsimenu, min norma lyg 14 ar kiek, pas mus buvo 3.Gydytoja liepe duoti iki liepos 1 d., ir po to nuo rugsėjo 1 dienos iki sekančios vasaros, tai taip ir duodu, nes pripažinkim, saulėtas dienas pas mus galima kaip ir ant pirštų suskaičiuoti biggrin.gif gydytoja sakė, jeigu trūksta vit D, vaikai kur kas dažniau serga
Vitaminą D duodu dabar šitą : https://www.iherb.co...0-Animals/21492
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 23 sausio 2018 - 18:30
QUOTE(laurita99as @ 2018 01 23, 18:27)
Mes balandžio mėn darėmės vitamino D tyrimą, tai praktiškai jo nebuvo, nebeatsimenu, min norma lyg 14 ar kiek, pas mus buvo 3.Gydytoja liepe duoti iki liepos 1 d., ir po to nuo rugsėjo 1 dienos iki sekančios vasaros, tai taip ir duodu, nes pripažinkim, saulėtas dienas pas mus galima kaip ir ant pirštų suskaičiuoti biggrin.gif gydytoja sakė, jeigu trūksta vit D, vaikai kur kas dažniau serga

aš sau pernai dariausi vit D dėl kompanijos, nes vežiau kolegę,tai pas mane jo irgi kritiškai mažai rado, o simptomų visiškai jokių nejaučiau, net slogom jokiom tfu tfu nesergu, tai nesuprasi,vieniems simptomai jo trūkumo akivaizdūs, o kitiems visiškai nieko.
Atsakyti
Mamytes, ka dovanoti 5m mergaite unsure.gif
Atsakyti

Mes balandžio mėn darėmės vitamino D tyrimą, tai praktiškai jo nebuvo, nebeatsimenu, min norma lyg 14 ar kiek, pas mus buvo 3.Gydytoja liepe duoti iki liepos 1 d., ir po to nuo rugsėjo 1 dienos iki sekančios vasaros, tai taip ir duodu, nes pripažinkim, saulėtas dienas pas mus galima kaip ir ant pirštų suskaičiuoti biggrin.gifgydytoja sakė, jeigu trūksta vit D, vaikai kur kas dažniau serga

O po kiek duodate? 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 23, 15:15)
Ir mano auga, bet zinok eisiu tirt. Nes farsiruoju vienodai as visas omegas , D, taukus ir ttttt. Bet man baisu kad nuo mazens kazkaip ugdau visokio chlamo ryjima. Jau dabar jauciu, kai pilva skauda kada nors tuoj ateina ir davai jam vaistu. Tai kad nebutu priklausomas nuo viso to brudo, padarysiu tyrimus ar tikrai reik.

Mano nei serga daug (tfu tfu tfu), nei prakaituoja nenormaliai, nei auga daug biggrin.gif tai jei tyrimai geri - neduodu jokio vit D ir tegu man tie pediatrai peza ką nori.
Nors pati kažkada pasidarius tyrimą nustebau, nes pas mane jo visiškai nebuvo, nors simptomų jokių nejaučiau. Tai sugėriau žirniukų dozę.
O vaikams išvis duodu tik natūralų vitaminą c ir žuvų taukus.
Bet apskritai kai su mama pakalbu - kai aš augau, nebuvo nei jokios mados vitaminu d šert (nors saulės tiek pat buvo), nei visais kitais vitaminais. Max ką gaudavau tai askorbo rūgštį. Pradėjus kosėt kokio pertusino pagirdydavo. Ir nei mes sirgom, nei ką. O dabar visi aplink kiša vitaminus, vaistus vos tik kas atsitiko... ir serga visi non stop.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 23, 20:33)
Mano nei serga daug (tfu tfu tfu), nei prakaituoja nenormaliai, nei auga daug biggrin.gif tai jei tyrimai geri - neduodu jokio vit D ir tegu man tie pediatrai peza ką nori.
Nors pati kažkada pasidarius tyrimą nustebau, nes pas mane jo visiškai nebuvo, nors simptomų jokių nejaučiau. Tai sugėriau žirniukų dozę.
Bet apskritai kai su mama pakalbu - kai aš augau, nebuvo nei jokios mados vitaminu d šert (nors saulės tiek pat buvo), nei visais kitais vitaminais. Max ką gaudavau tai askorbo rūgštį. Pradėjus kosėt kokio pertusino pagirdydavo. Ir nei mes sirgom, nei ką. O dabar visi aplink kiša vitaminus, vaistus vos tik kas atsitiko... ir serga visi non stop.

Tai maistas ir aplinka nebuvo taip užteršti smile.gif O kuris vit. C yra natūralus?
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2018 01 23, 20:02)
Tai maistas ir aplinka nebuvo taip užteršti smile.gif O kuris vit. C yra natūralus?

Dėl aplinkos gal sutinku, o dėl maisto, tai priklauso nuo to, ką valgai. Man atrodo, kad kaip tik mes dabar turim daugiau galimybių sveikai maitintis, nei tada buvo. Ir pasiūla didesnė, ir produktų įvairovė gausesnė, o ir dėmesys maistui bei mitybai visai kitoks dabar. O augant mieste deficitiniais laikais nelabai turėjai iš ko rinktis...
Vitaminą C perku Acerola iš Iherb.
Atsakyti
Sveikos, labai senai cia buvai ir turejau mergaiciu kurios siusdavosi prekes sau ir mane i kompanija priimdavo smile.gif Tad klausimas butu ar yra tokiu, kurios noretu draugijos perkant kartu?As esu is kauno.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 23, 21:09)
Dėl aplinkos gal sutinku, o dėl maisto, tai priklauso nuo to, ką valgai. Man atrodo, kad kaip tik mes dabar turim daugiau galimybių sveikai maitintis, nei tada buvo. Ir pasiūla didesnė, ir produktų įvairovė gausesnė, o ir dėmesys maistui bei mitybai visai kitoks dabar. O augant mieste deficitiniais laikais nelabai turėjai iš ko rinktis...
Vitaminą C perku Acerola iš Iherb.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 23, 16:42)
Jukl yra pozymiai, kada jo truksta organizme, tarkime mano sunus labai prakuotuoja nu nenormaliai biski pajuda ir galva kai po duso ir maikes, pradejau duoti jam vitamina D 1000TV per diena ir prakaitavimas sumazejo zenkliai labai 4u.gif  Taip pat jei yra stiprus vaiko augimas vors normos ir liepia gert. Mnao abu vaikai eina virs normos augimo, mergaite varo virs 10 cm per metus sunus 9 cm, o norma paaugt vaikam per metus yra 5 cm 4u.gif

Prakaituoti gali ir tuomet, kai yra vit. D perdozavimas. Žinoma, jūsų atveju , jei matot pagerėjimą, panašu, kad tikrai jo trūko. Bet vien iš prakaitavimo negalima daryt išvados, kad trūksta D. Geriau pasidaryt tyrimą.
Atsakyti
Gal kuri Vilniuje cocooncenter planuoja rinkti?;) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 23, 19:33)

Dėl maisto nesutinku. Nebuvo tada tiek maisto priedų ir perdirbto maisto.
Dėl vitaminų besaikio kišimo tai man šiaušias plaukai. Farširavimas žiaurus.
Mano augimo laikais buvo daug rachitikų ir pan. VitD problema buvo. Tik matyt ne tiek viskas pažengę buvo. Žuvų taukus ne veltui mums girdydavo.
Taip pat saulės gaudavom sočiai. Vasaros būdavo normalios , žiemą -30 ištisais mėnesias niekas į šūlę palei duris neveždavo, patys eidavom pareidavom, buvom sveiki drūti. Iš mūsų 28 vaikų tik 2 ateina pėsčiom. Nes kieme šūlės gyvena. Todėl aš vriežtai vaiką parsivedu pėsčiom. Rytenėr kada. Deja.
Atsakyti