Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eura @ 2018 03 21, 09:23)
Renku COCOONCENTER dar vieną krepšiuką. Pamiršau nupirkti šuniui lašų nuo erkių.  4u.gif Truksta iki nemokamo apie 100euru.
Prisijunkit. Vilnius. Rašykit į a.ž.

Truksta 50euru iki nemokamo siuntimo.Prisijunkit vilnietės!Erkiu sezonas arteja kam dar lašų nuo erkių?
Atsakyti

Dar nepirkau, laukiu kompanijos.

Gal yra nemokamas siuntimas nuo kažkokios sumos, tik aš nematau?

Prekėms iš HAPPY PRICE serijos (žiūrėkite Clearance skyrelyje) taikoma 50 proc. nuolaida.

Gal kas Kaune nori pirkti Vertbaudet siuntimui pasidalinti labai greitai? 

Rašykite r_razina@yahoo.co.uk - klauskite taip pat el.paštu, nes per kelias vietas visko nesužiūrėsiu, o nupirkti noriu greitai.

Atsiųskite prekės nuorodą ir kainą.

Taip pat -  būtinai - savo telefono numerį, kad būtų greičiau.

Pinigų taip pat prašysiu iškart. 

Atsakyti
prisijungciau prie mytoys vilniuje. pirksiu paspirtuka.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 03 21, 14:56)
<p>Merginos Vilnietes junkites prie kavos uzsakymo Is CoFferista. Kol kas mes su LYn dviese, dar dvi mergaites planuoja truksta keliu ir uzsakom. Paskutini maisa kavos atplesiau, tuoj baigsis pupeles verysad.gif</p><p></p><p>Ir gal yra knyguklubo koks papildomai gimtadieninis kodukas. Noriu knyga sesei padovanot.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 03 21, 14:56)
<p>Merginos Vilnietes junkites prie kavos uzsakymo Is CoFferista. Kol kas mes su LYn dviese, dar dvi mergaites planuoja truksta keliu ir uzsakom. Paskutini maisa kavos atplesiau, tuoj baigsis pupeles verysad.gif</p><p></p><p>Ir gal yra knyguklubo koks papildomai gimtadieninis kodukas. Noriu knyga sesei padovanot.</p>

O gal galite parekomenduoti skania kava pupelemis? Nes kainos tai labai geros biggrin.gif
Atsakyti
Kokiu budu yra efektyviau skustis mytoys de? Pries pora metu prisibeldziau tik per FB, gal kas pasikeite? O gal ne ten beldziausi
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 03 21, 22:29)
Kokiu budu yra efektyviau skustis mytoys de? Pries pora metu prisibeldziau tik per FB, gal kas pasikeite? O gal ne ten beldziausi

o man lb lengvai pavyko pries kokius metus biggrin.gif
ir netgi klausimą išsprendė mano naudai, nors buvau neteisi pati (t.y. pati padariau klaidą)
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 03 21, 21:35)
o man lb lengvai pavyko pries kokius metus biggrin.gif
ir netgi klausimą išsprendė mano naudai, nors buvau neteisi pati (t.y. pati padariau klaidą)

Tikiuosi, kad ir man pavyks. Parasiau dabar i service@mytoys.de. Taip nenorejau del vieno plastelino rinkti dideli uzsakyma, bet matyt skupumas si kart nugalejo ir zinoma, sugadintos svetimos prekes. Nesu dar tokios baisios bukles gavusi siuntos
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 03 21, 15:56)

o kuo ten ta kava ypatinga?
skoniu, kaina?

ir kokia siuntimo kaina?

aš kažkaip pastoviai šviežioj kavoj perku, bet gal ir verta pabandyt siųstis g.gif
Atsakyti

Kuriuos lašus nuo erkių šunims perkate/patartumėt iš cocooncenter?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elav: 21 kovo 2018 - 21:55
QUOTE(elav @ 2018 03 21, 21:54)
<p>Kuriuos lašus perkate/patartumėt?</p>

kur lasinsit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 03 21, 21:47)
o kuo ten ta kava ypatinga?
skoniu,  kaina?

ir kokia siuntimo kaina?

aš kažkaip pastoviai šviežioj kavoj perku, bet gal ir verta pabandyt siųstis g.gif

Kainos pasizejau tai tokios didokos ax.gif gal parekomenduotumet kuri skani? Visai paragauciau ir as biggrin.gif
Atsakyti