Carlin paslapti isduot galit ? Gal ir kitokiu lavazza pupeliu yra.
QUOTE(Carlin @ 2018 03 22, 08:45)
Aš šią Lavazza perku po 11 Vilniuje.
Aš irgi norėčiau sužinoti, kur tokiomis kainomis galima įsigyti.
QUOTE(ericute @ 2018 03 21, 23:14)
Kainos pasizejau tai tokios didokos
gal parekomenduotumet kuri skani? Visai paragauciau ir as 

aš perku po 2 kg, tada visai kita kaina,
arba per akcijas, kai būna viskam 40 proc nuolaida.
O dėl skonio, tai čia jau labai subjektyvu,
va dabar paskutinę nusipirkau nebandytą, tai net kvapas man padarytos kavos netinka

Žaislams yra 10 proc kodas, jei naudotumėt, prisijungčiau su loginiu žaidimu:
https://www.mytoys.d...ol-4951833.html
Irgi norėčiau žaidimu prisijungti
Gal kas kauniečių planuoja pirkti?
QUOTE(irmante @ 2018 03 22, 09:25)
<p>Carlin paslapti isduot galit ? Gal ir kitokiu lavazza pupeliu yra. </p>
QUOTE(Vi_ktorija @ 2018 03 22, 09:37)
Aš irgi norėčiau sužinoti, kur tokiomis kainomis galima įsigyti.
Yra kas veža ją iš užsienio. Kaune matau, net po 10 parduoda. Man draugė parūpina, ji Karoliniškių turgelyje turi tašką. Paklausiu kur tiksliau.
Galiu parinkti Kaune mytoys su 10% zaislams. Siuntima dalinsiu ant prisijungusiu skaiciaus;)
As tik viena karta Lavazza pupeliu IKI su -40 nupirkau. Kaina gavosi gal 14 euru uz juoda Express poka. Tai buvo 4, visus ir paemiau. Daugiau -30 nesu maciusi. Su -30 kaina virs 16. Aisku jei pirkciau 10 poku, sutaupyciau 20 euru Bet jungiantis kazkur 6, tai nu apie 5 pokus gal paimti sakykim sau galiu. Sutaupau 10 euru, is kuriu turiu atimt apie 2 siuntimui. Lieka 8 eurai
QUOTE(Loram @ 2018 03 20, 20:24)
as dar turiu klausima apie amazon...
jei tos pacios prekes skirtingos spalvos ir dydziai skirtingai kainuoja - tai gal yra geresnis budas paziuret kas kiek kainuoja, nei tikrinti visas spalvas ir visus dydzius? nes jei pvz vienus ar penkerius batus patikrinti tai nieko, bet jei reikia 10 ar 20 tai uzknisantis reikalas...
jei tos pacios prekes skirtingos spalvos ir dydziai skirtingai kainuoja - tai gal yra geresnis budas paziuret kas kiek kainuoja, nei tikrinti visas spalvas ir visus dydzius? nes jei pvz vienus ar penkerius batus patikrinti tai nieko, bet jei reikia 10 ar 20 tai uzknisantis reikalas...
priimčiau prą merginų prie Shoes-world.de užsakymo
Pirmenybė klaipėdai, bet jei tikrai reikia galiu terminalu persiųsti

Prie prekės manau 0,5-0,6 prisidės, žiūrint kokio tipo batai, nes ilgi didelio dydžio, labai užkelia svorį
d.kvasnia@gmail.com
TEMA Shoes ir Nikas
Gal surizikuot
mytoys su kodu zaislams stalo zaidimas Ice cool 16.19eur
Vistiek pirksiu, tai junkites. Iki 14 val. renku (Vilnius)
Vistiek pirksiu, tai junkites. Iki 14 val. renku (Vilnius)

QUOTE(keistuole @ 2018 03 22, 09:47)
aš perku po 2 kg, tada visai kita kaina,
va dabar paskutinę nusipirkau nebandytą, tai net kvapas man padarytos kavos netinka

O Jus gal koki naujienlaiski uzsisakiusi? Nes kaip cia sugaudyti kada tuos nuolaidos

QUOTE(Carlin @ 2018 03 22, 10:14)
Yra kas veža ją iš užsienio. Kaune matau, net po 10 parduoda. Man draugė parūpina, ji Karoliniškių turgelyje turi tašką. Paklausiu kur tiksliau.
Manau Kaune kokiose bazese irgi pigiau pupeles.
O gal kuri bandet lietuviska Pupa kava? Kavos bankas ja skrudina ir ruosia.