Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 17, 12:18)
As mokamai nenoriu....aciu
O nuo keliu metu leidot?ne nuo 6? nes su tais pirmokais 6-meciais aplink girdziu daug darug probleminiu atveju unsure.gif aisku, tik spelioju biggrin.gif o siaip musu sistuacija su 8-meciu kazkuom panasi, vis skusdavos klases aukletoj, prailginto m9okytoja, nu velnias, o ne vaiks, per pamokas isdykauja, pamokas vest trukdo, vienas pats tik atsakineja rankos nepakeles, per pertraukas kaip viesulais sienom eina, nu baisu kas daros. Ejom pas psichologe...tai po seansu pasake, kad mato labai intelektualu, protinga, faina vaika. Aisku ji ***, kai jis zino atsakyma,o jam neduoda pasisakyt (o mokosi jis puikiai, stipriausiu trejetuke klaseje), aisku jis nori issidukti, nes jis jaunas, energingas ir negali jis mokytis ir zaist stalo zaidimu iki vakaro...tai kazkaip po to uzdejau biski skersa as ant tu mokytoju pastabu rolleyes.gif  aisku, kad patogesnis yra tas flegma, tylenis, kuris nejuda kol jo nepajudini ax.gif
o kazi seimos gydytoja negali to siuntimo parasyt? be tu Santaru neeina pakliut i ta Raidos centra?

As su 7 metu skambinau i raidos centra. sako tokio amziaus registruojam jau pas psiciatra. reikalingas seimos gydytojo arba psiciatro siuntimas. sakau mus psichologe siuncia. sake netinka. ir vaziuoti reikejo i Santaru klinika pas ta psichiatra. siaip gan greitai. bet su mazesniais i raidos centra, nezinau pas ka registruoja ir kokios eiles. i ten lyg iki 6 metu.

QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 12:34)
Pas mus tarkim beda, ryte nosis i telika, nes mes zinias klausome, o rengtis nereikia. Psichologe sako isvezkit su pizama. Sakau jus ka, bus isterika. Sako labai sveika issikraut, reikia leist vaikui emocijas isliet. Pakrioks, nustos. Savaitgalis. Jau drauge prie duru i kiema, vaiks su pizama. Nu gal 10000 kartu. Renkis renkis renkis. Nu kiap sugedus plokste. Pliam, truko plionke, uz ciuprynos ir su pizama i kiema isgrudau. Silta jau lauke. Ohooooooo vaikyti. Pagijo per 2 minutes!!!!! Fsio, pamirsta problema. Arba nu niekaip pazaides zaislu nesutvarko. Mylimiausia zaidima iseme ir nutrenke. Sakau ismesiu. Jis man tipo tu niekada neismesi. Zinokit kaip tvojau lauk i siukslyna, tai net dumai ruko. Ka manot? Ant jo stalo nei dulkes nera!!!! Viskas ore sutvarkyta ir dulkes net nuvalytos. Zodziu turi but zodis ne zvirblis. Pasakyta - padaryta. Uztat vakare atsirado “pasiniurkymo” valandeles, kada issimaudes pasiruoses miegot ateina pasikutent, pasimyluot, apsikabint, pabut kartu. Ir siaip, labai labai vaikas pasikeite.

ir Jums to 1 karto uzteko? uzpavydejau verysad.gif Mano sunus 7 metu jautruolis, labai skaudziai reaguoja, bet po 1 karto elgesys nesitaiso. ir kiek jis pasiteisinimu turi tai as tiek net sapnavus neesu. ir rekia kaip, ir i zeme krist pradejo, ko niekad net mazas nedarydavo. Sakau nusiramink, paskui pasikalbesim. nelieka, eina is paskos zyzdamas. jei atsisedu, kaip gyvate aplink raitosi reikalaudamas savo. o mergaite 5 metu is vis atrodo niekuo nepagasdinsi. jura iki keliu. ismeto ir nerenka. dar sunku su tais 2 vaikais, kai vienas kito ismeto, o paskui nerenka. Nerinksiu, cia ne mano. o kitas nu ne as ismeciau. pasaka be galo.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 17, 14:08)
Tai pas mane irgi du vaikai. Taisyklės galioja abiems. Todėl tvarkosi dabar ir mažoji jau, nors iš pradžių matydavau, kad sesė už ją tvarkosi.
Papildyta:
Tai aš prieš mėnesį neleidau nakvoti pas draugę, nes turėjom bėdų su namų taisyklių laikymusi. Sakiau jei nesilaikys namų taisyklių, jokių nakvynių pas drauges ir jokių draugių nakvynių pas mus. Ir pagal rezultatą yra taip, kad nakvynės pas drauges nesišviečia biggrin.gif nes tas įprotis sunkiai įgaunamas. Nors vėl gi, kartais pagalvoju, kad aš iš jos per daug reikalauju, kai pamatau, kokie yra jos bendraamžiai biggrin.gif

O ar pagiri ja kai ji susitvarko? Visada visada? biggrin.gif man siaipmreikejo ismokti pagirt vaika. Nes kainjis daro kaip tu nori, tai lyg norma, o jei tik nukrypsta, gauna galvon. Taip iseina, kad vaika tik baudi o pagirt pamirsti.... zodz. Sunkus reikalai cia.

Is kitos puses jie dar tokie mazuliukai wub.gif o tu jiem dresura, bausmes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pasimetus1140 @ 2018 04 17, 14:13)
As su 7 metu skambinau i raidos centra. sako tokio amziaus registruojam jau pas psiciatra. reikalingas seimos gydytojo arba psiciatro siuntimas. sakau mus psichologe siuncia. sake netinka. ir vaziuoti reikejo i Santaru klinika pas ta psichiatra. siaip gan greitai. bet su mazesniais i raidos centra, nezinau pas ka registruoja ir kokios eiles. i ten lyg iki 6 metu.
ir Jums to 1 karto uzteko? uzpavydejau verysad.gif Mano sunus 7 metu jautruolis, labai skaudziai reaguoja, bet po 1 karto elgesys nesitaiso. ir kiek jis pasiteisinimu turi tai as tiek net sapnavus neesu. ir rekia kaip, ir i zeme krist pradejo, ko niekad net mazas nedarydavo. Sakau nusiramink, paskui pasikalbesim. nelieka, eina is paskos zyzdamas. jei atsisedu, kaip gyvate aplink raitosi reikalaudamas savo. o mergaite 5 metu is vis atrodo niekuo nepagasdinsi. jura iki keliu. ismeto ir nerenka. dar sunku su tais 2 vaikais, kai vienas kito ismeto, o paskui nerenka. Nerinksiu, cia ne mano. o kitas nu ne as ismeciau. pasaka be galo.

Zinokit uzteko. Ismeciau uno kortas. Tai kol jis is pilno siukslyno tas kortas issizvejojo, labai daug asaru isverke ir labai daug kartu rankas plove. R dabar zino, kad kas nutrenkta, atsidurs tam paciam slyksciam siuksliu maise. Jis pas mane labai britkus, tai jam tas ziauriai suveike. Ir rengimasis suveike. O vat neleidimas vaziuot dvyrka nesuveike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 13:18)
O ar pagiri ja kai ji susitvarko? Visada visada?  biggrin.gif man siaipmreikejo ismokti pagirt vaika. Nes kainjis daro kaip tu nori, tai lyg norma, o jei tik nukrypsta, gauna galvon. Taip iseina, kad vaika tik baudi o pagirt pamirsti.... zodz. Sunkus reikalai cia.

Stengiuosi nepamiršt, bet tikrai visko pasitaiko unsure.gif vat kai valgyt padaro ar kažką kas nepriklauso pagal taisykles, visada pagiriu, bet kai “einamuosius reikalus” tik gerai atlieka, tai pamirštu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 17, 14:28)
Stengiuosi nepamiršt, bet tikrai visko pasitaiko  unsure.gif  vat kai valgyt padaro ar kažką kas nepriklauso pagal taisykles, visada pagiriu, bet kai “einamuosius reikalus” tik gerai atlieka, tai pamirštu tikrai.

As tarkim kai grizta is treniruociu nusikales kaip suva ir PATS nueina dusan issimaudyt, pamasazuoju jam nugaryte. Niu tai dabar skuodz zaibosngreiciu vonion vakare ir paskui kai katinc glaustos biggrin.gif o anksciau budavo iki klaikiu isteriku su tuo prausimusi. Bet man paciai, aisku, reikejo ziauriai persilauzt ir suprast, kad tik duodamas gausi. R kantrybes man labai reikejo. Rodos tokie savaime suprantamo juk dalykai ir ta psichologija mokemes, bet va praktikoj niekaip neprisitaiko, kol kitas nepasake kaip.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 17, 12:39)
Valyte, antras variantas...Vardan tyrlos ir ramybes daznuiausiai gauna ka nori...o ir brolis visda del visko kaltas...vien del to, kad jis didesnis ir turetu but protingesnis, t.y. amzinai nusileist unsure.gif

Vargšas brolis unsure.gif Juk jis luošinamas, sorry už stiptų žodį...

QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 17, 13:02)
Lux, skambinaus i PVC. Nu didesnio kosmosa nesu girdejus unsure.gif as pasirodo uzsirasius i ta mistine eile nuo gruodzio...dar su sunum,su kuriuo seniausiai jau privaciai suvaiksciojom! Ir dar sake reiks lauks kelias savaites,itariu net ne savaites. Sakau tai bobai jus pati nelabai tikit tuom ka sakot...va musu nemokama medicina ****

Ant kažkokios varnos užtaikėt. Ten labai fainos psichologės dirba
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 04 17, 08:26)
Kazkada sventei buvau nusipirkusi petkelnes be pirstu, man visai jos pasiteisino. Tik as buvau uzdarais bateliais (atvirasi pirstais). Einant su basutem, gal jau geriau be petkelniu  4u.gif

Aš irgi girdėjau, kad tokių yra ax.gif Kur pirkot, gal reiktų pabandyt ax.gif

QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 09:29)
Pagal visus protokolus, pėdkelnių prie baskių dėvėt negalima.bet  kam tada specialiai sukurtos pėdkelnės be siūlių ties pirštukais  biggrin.gif beje, pagal tuos pačius protokolus ofise dirbantiems draudžiama nedėvėti pėdkelnių ir draudžiama avėti pirštų nedengiančius batus. Bet tai kas tų protokolų paiso  biggrin.gif
Man galgotkės prie baskių yra žiauru, bet šiaip ofise plikom kojom, raudonais nagais iš baskių kyšantys pirštai irgi labai labai nekažką  unsure.gif

Man irgi žiauriai atrodo basankės su pėdkelnėm, užtat ir ieškau tokių, kur atrodytų, kad be pėdkelnių esi. Nu vasarą su bateliais visą dieną praeit man košmaras. Taip darbe pėdkelnės būtinos, dėl basankių niekas nesaikabinėja, nu bet kaip suderint šiuos dalykus bigsmile.gif .
Atsakyti
I vaiku tema: rekomenduoju kursus nemokamus KUrsai.
Vietos isgraibomos, tad reikia sekti naujienas ir tegistruotis tik paskelbus. Po kursu vyksta palaikomieji susitikimai 1k/men👍
Atsakyti
merginos gal kuri amazon.de p[irksite, prisijungciau Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2018 04 17, 15:27)
I vaiku tema: rekomenduoju kursus nemokamus KUrsai.
Vietos isgraibomos, tad reikia sekti naujienas ir tegistruotis tik paskelbus. Po kursu vyksta palaikomieji susitikimai 1k/men👍

ar cia ne STEP programa tevams? as tokia mokykloje praejau psichologe oragnizavo tikrai daug padejo, kaip reaguoti i vaiko isterija, ka sakyti, ir kad vaika reikia drasinti, o ne visada koks tu saunuolis ir tik saunuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 04 17, 15:30)
ar cia ne STEP programa tevams? as tokia mokykloje praejau psichologe oragnizavo tikrai daug padejo, kaip reaguoti i vaiko isterija, ka sakyti, ir kad vaika reikia drasinti, o ne visada koks tu saunuolis ir tik saunuolis  4u.gif

Ne, cia ne 12os zingsniu programa.
Atsakyti
Mano vaikai vyresni ir problemų nekelia, su mažiukais buvo. Iš patirties - labai svarbu bendrauti ir gerbti vaikus. Nesielgti kaip su žemesnio lygio kvailiukais.
Atsakyti
Ne visai apie internetinius pirkimus, bet tinka ir internetu. Kur perkate vaikams lovas ne medines. Noriu kažko panašaus į šią http://subtila.lt/SO...l?productid=297, tik geresne kaina smile.gif . Kažkaip sunkiai randu viengulių lovų, kad būtų su atlošu gale.
Atsakyti