Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

eina mano dukra ir pas psichologę. tai jei kam klaipėdoje reikia, galiu rekomenduoti Zaneta Dienvidzio centre. Klaipedoje siuo metu daug nemokamu paslaugu: seminaru, psichologu konsultacijso ir pan, kuriems islaidas dengia ES. tad tikrai siulau klaipedietems naudotis sia galimybe
https://www.facebook...38299376488631/
Papildyta:
QUOTE(rasiuk @ 2018 04 17, 13:16)
Mergaites, gal yra koks omniva.lt nuolaidu kodukas? Acu 4u.gif

paciam omnivos psl akcijos
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 04 17, 12:21)
eina mano dukra ir pas psichologę. tai jei kam klaipėdoje reikia, galiu rekomenduoti Zaneta Dienvidzio centre. Klaipedoje siuo metu daug nemokamu paslaugu: seminaru, psichologu konsultacijso ir pan, kuriems islaidas dengia ES. tad tikrai siulau klaipedietems naudotis sia galimybe
https://www.facebook...38299376488631/
Papildyta:

paciam omnivos psl akcijos

Matau, bet norisi maziau nei 1.79 eur. smile.gif
Atsakyti

Booking 10% nuolaida ;)

https://www.booking....s/34_6/8a11b305

Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2018 04 17, 13:22)
Matau, bet norisi maziau nei 1.79 eur. smile.gif

tai kad maziau jau ir nebuna beveik..nebent 0,10eur smile.gif
Atsakyti
Mergaites, koks skirtumas tarp EL ir XL?

https://www.amazon.c...G...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 11:43)
Tai tada ne vaikui reik psichologo, o tau  biggrin.gif privalai iskentet  biggrin.gif as kenciu kaip maryte melnikaite. Ji zino, kad gali kriokt belekiek, nes iskrioks savo. Ir taip bus visada. Reik nuleist princese ant zemes  biggrin.gif

aukso žodžiai biggrin.gif kai aš buvau vaiko raidos centre, dėl galvos daužymo, sako nupirkit šalmą, kad nesusižalotų ir kai matot, kad artėja isterija, uždėkit šalmą, tegu daužosi.
Atsimenu kaip 40 min. su plyštančia širdimi stovėjau už durų, o ji medinėje lovelėje trankėsi, žviegė ir pan. Galvojau kaimynai iškvies tarnybas... pora tokių atveju ir viskas, šalmo nebereikėjo. Dabar irgi žino, kad mama nejuokauja, pasitaiko isterijų, bet pati greit nusiramina ir ateina atsiprašyt.

Tik va didžiosios žaislų išmetimas visai neveikia unsure.gif tiek visko išmesta, bet jai kažkaip vienodai šviečia, nėra tai nėra unsure.gif Nors didžioji pas mane geras vaikas, palyginus su mažąja.
Atsakyti

Nemačiau vakar laiškelio, neseku temos, todėl atsakau į AŽ

Atsakyti

Tik va didžiosios žaislų išmetimas visai neveikia unsure.giftiek visko išmesta, bet jai kažkaip vienodai šviečia, nėra tai nėra unsure.gifNors didžioji pas mane geras vaikas, palyginus su mažąja.

O kaip su  žaislų tvarkymu, kai du vaikai. Sūnus labai atsakingas irgi jautruolis, o va dukra uraganas, žaislus išmėto ir nežada tvarkyti, gali mesti lauk, jai dalampe, o va sūnui gi neliepsi tvarkyti už sesę ir jam tikrai būtų gaila jei mama išmestų... O dar yra kam buvę isterijos priepuolių iki dusimo, pvz mano dukra net nekvepuoja, aš labai to bijau... 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 17, 13:36)
aukso žodžiai biggrin.gif kai aš buvau vaiko raidos centre, dėl galvos daužymo, sako nupirkit šalmą, kad nesusižalotų ir kai matot, kad artėja isterija, uždėkit šalmą, tegu daužosi.
Atsimenu kaip 40 min. su plyštančia širdimi stovėjau už durų, o ji medinėje lovelėje trankėsi, žviegė ir pan. Galvojau kaimynai iškvies tarnybas... pora tokių atveju ir viskas, šalmo nebereikėjo. Dabar irgi žino, kad mama nejuokauja, pasitaiko isterijų, bet pati greit nusiramina ir ateina atsiprašyt.

Tik va didžiosios žaislų išmetimas visai neveikia  unsure.gif  tiek visko išmesta, bet jai kažkaip vienodai šviečia, nėra tai nėra  unsure.gif Nors didžioji pas mane geras vaikas, palyginus su mažąja.

Na juk tu pati zinai kad vaika galima nupirkt. Savaite ar menesi tvarko zaislus, pazadi kazkokia pramoga/skanesta ar dar bilkea ko ji tikrai nori. Paskui po tiek laiko paprastai tai jau tampa iprociu ir ramu biggrin.gif as dar su pizamos nunesimu i lova kovoju. Amziais kone ant teliko uzkarta biggrin.gif cia reik jau turbut kazkokia rimta bausme sugalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 04 17, 13:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72072705" data-time="1523961408"><div><p>Tik va didžiosios žaislų išmetimas visai neveikia vartotojo įkelta nuotraukatiek visko išmesta, bet jai kažkaip vienodai šviečia, nėra tai nėra vartotojo įkelta nuotraukaNors didžioji pas mane geras vaikas, palyginus su mažąja.</p></div></blockquote><p>O kaip su  žaislų tvarkymu, kai du vaikai. Sūnus labai atsakingas irgi jautruolis, o va dukra uraganas, žaislus išmėto ir nežada tvarkyti, gali mesti lauk, jai dalampe, o va sūnui gi neliepsi tvarkyti už sesę ir jam tikrai būtų gaila jei mama išmestų... O dar yra kam buvę isterijos priepuolių iki dusimo, pvz mano dukra net nekvepuoja, aš labai to bijau... </p>

tikrai rekomenduoju Zaneta. Mes ir del pan problemu einam. Situacija tikrai gereja.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 04 17, 12:45)
O kaip su  žaislų tvarkymu, kai du vaikai. Sūnus labai atsakingas irgi jautruolis, o va dukra uraganas, žaislus išmėto ir nežada tvarkyti, gali mesti lauk, jai dalampe, o va sūnui gi neliepsi tvarkyti už sesę ir jam tikrai būtų gaila jei mama išmestų... O dar yra kam buvę isterijos priepuolių iki dusimo, pvz mano dukra net nekvepuoja, aš labai to bijau... </p>

Tai pas mane irgi du vaikai. Taisyklės galioja abiems. Todėl tvarkosi dabar ir mažoji jau, nors iš pradžių matydavau, kad sesė už ją tvarkosi.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 12:54)
Na juk tu pati zinai kad vaika galima nupirkt. Savaite ar menesi tvarko zaislus, pazadi kazkokia pramoga/skanesta ar dar bilkea ko ji tikrai nori. Paskui po tiek laiko paprastai tai jau tampa iprociu ir ramu  biggrin.gif as dar su pizamos nunesimu i lova kovoju. Amziais kone ant teliko uzkarta  biggrin.gif cia reik jau turbut kazkokia rimta bausme sugalvot  biggrin.gif

Tai aš prieš mėnesį neleidau nakvoti pas draugę, nes turėjom bėdų su namų taisyklių laikymusi. Sakiau jei nesilaikys namų taisyklių, jokių nakvynių pas drauges ir jokių draugių nakvynių pas mus. Ir pagal rezultatą yra taip, kad nakvynės pas drauges nesišviečia biggrin.gif nes tas įprotis sunkiai įgaunamas. Nors vėl gi, kartais pagalvoju, kad aš iš jos per daug reikalauju, kai pamatau, kokie yra jos bendraamžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 04 17, 13:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72072705" data-time="1523961408"><div><p>Tik va didžiosios žaislų išmetimas visai neveikia vartotojo įkelta nuotraukatiek visko išmesta, bet jai kažkaip vienodai šviečia, nėra tai nėra vartotojo įkelta nuotraukaNors didžioji pas mane geras vaikas, palyginus su mažąja.</p></div></blockquote><p>O kaip su  žaislų tvarkymu, kai du vaikai. Sūnus labai atsakingas irgi jautruolis, o va dukra uraganas, žaislus išmėto ir nežada tvarkyti, gali mesti lauk, jai dalampe, o va sūnui gi neliepsi tvarkyti už sesę ir jam tikrai būtų gaila jei mama išmestų... O dar yra kam buvę isterijos priepuolių iki dusimo, pvz mano dukra net nekvepuoja, aš labai to bijau... </p>

o neiveikia ismetima si siukliu deze? Mano dukrai ir nesidedavo, brolis uoliai stropiai, tai padariau taip uzteko vieno karto, aisku sake mesk ir panasiai, tai surinkau graziai ir atsinesiau siukliu kibira ir sumeciau ir pasakiau jei nepasiimsi is jo daugiau zaislu nebus biggrin.gif Nu suveike, issirinko is siuksliu kibiro po kokiu 30 min.
Atsakyti