Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lola.lola @ 2018 04 17, 18:49)
nu blogai, kad ner biggrin.gif man reikia iki 7madienio.

Xs zaisluose ju yra. Tik nzn ar yra nuolaidu
Atsakyti

Elizieja , pas mus panasiai viskas..

O kiek panai tavo metu? 4u.gif

Mano sūnus 5m, o dukra 3m. Šiaip tvarkomės neblogai, pas mus matyt problema tėčio trūkumas. Bet kaip kažkas minėjo  tai šiek tiek vaikai jau išdresiruoti ir kai einam į parduotuvę jie žino, kad gali tik vieną daiktą nusipirkti  dažniausiai būna arba sūrelis, arba sultys-ribojami, bet taip trokštami skanestai, tad išvengiama kritimo ant žemės parduotuvėje :) 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 18:54)
Xs zaisluose ju yra. Tik nzn ar yra nuolaidu

Jauciu reik gaut TOY CITY kortele su gimtadieniu ir bus.
Acu
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2018 04 17, 09:00)
Merginos, gal kas vykstate į futbolo čempionatą Rusijoje automobiliu? Man nepavyksta išsiaiškinti ar reikalingas automobilio dokumentų vertimas į rusų kalbą ir savininko įgaliojimas (notarinis su vertimu į rusų kalbą?) vairuotojui, kad galėtų vairuoti automobilį. Gal kas žinote?

Mes i Baltarusija vaziavom,tai automobilis turi turet zalia korta,prie draudimo duoda. Jei uz vairo ne savininkas,tai taip,pagal taisykles,kitam vairuojanciam reik igaliojimo patvirtinto notaro,bet dalinai sekmes reikalas,kai kada netikrina,bet del ramybes geriau pasidaryt. Del vertimo nepamenu,lyg reiketu.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 04 17, 14:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="troliuke" data-cid="72072892" data-time="1523971814"><div><p>Elizieja , pas mus panasiai viskas..

O kiek panai tavo metu? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Mano sūnus 5m, o dukra 3m. Šiaip tvarkomės neblogai, pas mus matyt problema tėčio trūkumas. Bet kaip kažkas minėjo  tai šiek tiek vaikai jau išdresiruoti ir kai einam į parduotuvę jie žino, kad gali tik vieną daiktą nusipirkti  dažniausiai būna arba sūrelis, arba sultys-ribojami, bet taip trokštami skanestai, tad išvengiama kritimo ant žemės parduotuvėje smile.gif </p>

biggrin.gif biggrin.gif

---

Va maniske irgi tokiam amziuje tuos cirkus isddarinejo zinok.
tik pas ja buvo pavydas i brolio puse..

nes mazius gime kaip jai buvo kazkur 2,4 metuku..
Tai lygiai tas pats budavo parduotuvese isterijos, tik pas mus del zaislu biggrin.gif
Dar ir dabar tu pavydo scenu buna.
tik ne tokiu baisiu ir ryskiu biggrin.gif

Vienu zodziu, gyvename draugiskai jau ax.gif wub.gif

Atsakyti
Pirksiu siandien esprit.eu, priimciau pasidalinti siuntimo islaidas. Nuo nuolaidiniu kainu turiu dar -10%
Vilnius, Lazdynai
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 04 17, 21:41)
Pirksiu siandien esprit.eu, priimciau pasidalinti siuntimo islaidas. Nuo nuolaidiniu kainu turiu dar -10%
Vilnius, Lazdynai

Imsi tuos taskytus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 20:47)
Imsi tuos taskytus?  biggrin.gif

Bandysiu biggrin.gif dar vaziavau i Akra su mintim ten rasti bent pasimatuoti, bet jau senokai neturi. o Panoramoje vaikiski dydziai
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 04 17, 21:50)
Bandysiu biggrin.gif dar vaziavau i Akra su mintim ten rasti bent pasimatuoti, bet jau senokai neturi. o Panoramoje vaikiski dydziai

Visai neblogi man jie. Sviesus, vasariski. Bandyk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 21:53)
Visai neblogi man jie. Sviesus, vasariski. Bandyk  biggrin.gif

Pas oliveri neziurejai? Nieko nera?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 20:55)
Visai neblogi man jie. Sviesus, vasariski. Bandyk  biggrin.gif
Papildyta:
Pas oliveri neziurejai? Nieko nera?

Online neziurejau. Jau verkiant man ju reikia, skrisiu i Kijeva pliku uzpakaliu kitu atveju biggrin.gif Einu dar pasikuist. Aciu uz minti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 17 balandžio 2018 - 20:57
QUOTE(ellinga @ 2018 04 17, 21:56)
Online neziurejau. Jau verkiant man ju reikia, skrisiu i Kijeva pliku uzpakaliu kitu atveju biggrin.gif Einu dar pasikuist. Aciu uz minti

O kaip faina !!! Ir as noriu i Kijeva wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2018 04 17, 18:42)
Kur Lietuvoje nusipirkti bibleidu originaliu su akcija? smile.gif Pilna kaina lyg >20 eur buvo. Noriu maziau smile.gif

19-22 d. Maximoje 40 proc.nuolaida žaislams, gal ten yra tų beyblad'ų.
Atsakyti