Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2018 04 17, 22:00)
O kaip faina !!! Ir as noriu i Kijeva  wub.gif  biggrin.gif

Ir as biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 17, 21:25)
Ir as biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man atrodo Jusu Turkija laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 04 17, 22:29)
Man atrodo Jusu Turkija laukia biggrin.gif

Oi Turkija dar negreit,o ir Kijevas visai kitokio formato isvyka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 18, 06:56)
Oi Turkija dar negreit,o ir Kijevas visai kitokio formato isvyka biggrin.gif

Vakar vakare padrūžkei sakau varom į Kijevą dviese padurniuot. Liepė bilietus nupirkt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nes atostogos irgi dar žiauriai negreit. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 06:33)
Vakar vakare padrūžkei sakau varom į Kijevą dviese padurniuot. Liepė bilietus nupirkt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nes atostogos irgi dar žiauriai negreit. verysad.gif

Varykit į Lvovą! Girdėjau daug labai gerų atsiliepimų apie restoranus ir barus Lvove smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 18, 08:00)
Varykit į Lvovą! Girdėjau daug labai gerų atsiliepimų apie restoranus ir barus Lvove smile.gif

Reik paplanuot biggrin.gif as tai visur varyciau, tik vat darbus suspet dar pasidaryt reik biggrin.gif nes pamenu pernai atostogas, tai dar ant sienos reikalus derinau biggrin.gif
Atsakyti

JMD parasiau zinute, dzinsu nepamirsau siandien, laiku isvaziavau :)

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 07:09)
Reik paplanuot  biggrin.gif as tai visur varyciau, tik vat darbus suspet dar pasidaryt reik  biggrin.gif nes pamenu pernai atostogas, tai dar ant sienos reikalus derinau  biggrin.gif

Aš tai dažniausiai per atostogas derinu unsure.gif atsimenu kažkada Turkijoje basike sedėdama sutartis baigiai derinti per viberį komentarus rašydama biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2018 04 17, 20:41)
Pirksiu siandien esprit.eu, priimciau pasidalinti siuntimo islaidas. Nuo nuolaidiniu kainu turiu dar -10%
Vilnius, Lazdynai

o kaip espirto džinsai? žiūriu fainų yra ir kainos geros. Tik klausimas ar faini unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 18, 08:34)
Aš tai dažniausiai per atostogas derinu  unsure.gif  atsimenu kažkada Turkijoje basike sedėdama sutartis baigiai derinti per viberį komentarus rašydama biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
o kaip espirto džinsai? žiūriu fainų yra ir kainos geros. Tik klausimas ar faini  unsure.gif

Lapkriti Egipte atariau visa atostogu laika kaip priklauso biggrin.gif

Esprito dzinsai man labai patinka. Jie tikrai labai kokybiski.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 07:36)
Esprito dzinsai man labai patinka. Jie tikrai labai kokybiski.

ane? nu tai gal reiks pabandyt unsure.gif

o kaip esprit mergaitiškos kelnes? tinka labai kūdiems vaikams ar tik normalaus sudėjimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 18 balandžio 2018 - 07:47

Duodat mergos, atostogos yra atostogaut :)

As va turiu viska susitvarkyt kad nuo antradienio ramu butu ir  :vacation1:​ 

Atsakyti

Kur Lietuvoje nusipirkti bibleidu originaliu su akcija? smile.gifPilna kaina lyg >20 eur buvo. Noriu maziau smile.gif

Aš galėčiau parduoti Jums savo vaiko bibleidus, manasis jau nebežaidžia su jais. Turime tris skirtingų spalvų (galite pasirinkti). Gal dėl kainos ir kitų detalių susirašykime AŽ. Tačiau noriu perspėti, kad per paštą tikrai nesiųsiu, jeigu tinka naudokime šias kurjerio paslaugas https://www.parcelab...s-i-lietuva/126

Atsakyti