Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2018 04 18, 14:17)
Tai gal blenderį turit? Man užtepėles ar humusą su blenderiu net patogiau gamint.

Gal kad kokį falafelių gerą receptą žinot? Noriu vakarienei pasigamint

Blenderį turiu smile.gif ačiū, mėginsiu.

Falafelius paskutinį kartą kepiau orkaitėje, mažiau riebalų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 04 18, 10:11)
Man su pitom ir žaliom alyvuogėm skaniausia wub.gif

Pitą perkat, ar pati kepat?
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2018 04 18, 15:42)
zmoniu srautai ir publika primine Palanga. Pati pagrindine pesciuju gatve toks slamstynas: ir maistas, ir dailininkai, ir pasijodinejimas su arkliais ir tt. Prie juros irgi nepatiko- promenada blizga, tviska, o 200m I sona zoles, duobetas takas ir pan.. tai toks mano ispudis  smile.gif
Papildyta:
O kam ta antena?  biggrin.gif  4u.gif tokios lento’s nesu turejus biggrin.gif  blink.gif
O pati lenta nera kieta? Dabar naudoju kazkokia su kietu pagrindu, tai baisiai issilygina, nors ir spec. paminkstinima pirkau

Proso šniurkas kad nesibraižytų ir patogu būtų
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 14:10)
Bilekur yra. As pas turka pirkau siaures mieste paskutini kart bet yra ir maxej ir rimi

Tahini su prieskoniukais labai skanus ax.gif

QUOTE(Carlin @ 2018 04 18, 14:17)
Tai gal blenderį turit? Man užtepėles ar humusą su blenderiu net patogiau gamint.

Gal kad kokį falafelių gerą receptą žinot? Noriu vakarienei pasigamint

Man nesigauna unsure.gif Iš google receptus ėmiau. Mums išorėj apskrunda, o viduj nepasigamina.

QUOTE(Supronti @ 2018 04 18, 15:48)
Pitą perkat, ar pati kepat?

Pitą tik užsienyje valgiau, pas mus nerandu. Skaniausia Izraelyje wub.gif Kepti reikia mokėti, kad kišenėlė viduj gautųsi, aš nemoku.
Atsakyti
Mielos, ne į temą, bet gi jūs viską žinot 4u.gif gal kokią vargingiau gyvenančią šeimą žinot, kuriai praverstų anklodės ir užvalkalai? Parašykit į až, kad temos neteršti.
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2018 04 18, 14:42)
zmoniu srautai ir publika primine Palanga. Pati pagrindine pesciuju gatve toks slamstynas: ir maistas, ir dailininkai, ir pasijodinejimas su arkliais ir tt. Prie juros irgi nepatiko- promenada blizga, tviska, o 200m I sona zoles, duobetas takas ir pan.. tai toks mano ispudis  smile.gif
Papildyta:
O kam ta antena?  biggrin.gif  4u.gif tokios lento’s nesu turejus biggrin.gif  blink.gif
O pati lenta nera kieta? Dabar naudoju kazkokia su kietu pagrindu, tai baisiai issilygina, nors ir spec. paminkstinima pirkau

nu va panašiai taip ir girdėjau biggrin.gif

Antena lygintuvo laidui, aš irgi nesupratau kam ji biggrin.gif bet šiaip labai patogu, laidas nesimaišo ir netrukdo lyginant.
Lenta tikrai patogi, mano senoji kažkaip išsigaubdavo lyginant ir nieks neišsilygindavo. O šita tvirtai vietoje. Sakyčiau tokia kietoka, tvirto tinklo, kuris nesilanksto, tada paralono sluoksnis ir užvalkalas.
Atsakyti
QUOTE(Agniete1 @ 2018 04 18, 08:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="72073020" data-time="1523979760">
<div>
<p>Kur Lietuvoje nusipirkti bibleidu originaliu su akcija? vartotojo įkelta nuotraukaPilna kaina lyg >20 eur buvo. Noriu maziau vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Aš galėčiau parduoti Jums savo vaiko bibleidus, manasis jau nebežaidžia su jais. Turime tris skirtingų spalvų (galite pasirinkti). Gal dėl kainos ir kitų detalių susirašykime AŽ. Tačiau noriu perspėti, kad per paštą tikrai nesiųsiu, jeigu tinka naudokime šias kurjerio paslaugas <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.parcelabc.lt/siunta-c1/siuntos-i-lietuva/126'>https://www.parcelabc.lt/siunta-c1/siuntos-i-lietuva/126</a></p>

Aciu, reik dovanai.

QUOTE(Carlin @ 2018 04 18, 10:32)
O kur augalus perkat? Pilna tų medelynų, bet gal yra koks geras taškas  unsure.gif  man medžių visokių reik, pušų, šilauogių sodinukų  unsure.gif
Neturiu žalio supratimo šituose reikaluose  unsure.gif

Vaismedzius is cia rekomenduoju 100 proc Vaismedziai

QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 13:39)
Kam reikėjo rimiake beyblade su paleidėju 15,19€ akcija.

Aciuu
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 18, 15:34)
nu va panašiai taip ir girdėjau biggrin.gif

Antena lygintuvo laidui, aš irgi nesupratau kam ji biggrin.gif bet šiaip labai patogu, laidas nesimaišo ir netrukdo lyginant.
Lenta tikrai patogi, mano senoji kažkaip išsigaubdavo lyginant ir nieks neišsilygindavo. O šita tvirtai vietoje. Sakyčiau tokia kietoka, tvirto tinklo, kuris nesilanksto, tada paralono sluoksnis ir užvalkalas.

Liux, aciu! 4u.gif
Beje, dar bandet plaukti “musu” baseine ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2018 04 18, 16:16)
Liux, aciu!  4u.gif
Beje, dar bandet plaukti “musu” baseine ?  smile.gif

ne, atsisakė unsure.gif tai dabar vietoj to kartais kartu su manim į Impuls varo Kareivių g. Ten liepiu plaukioti biggrin.gif Jūs irgi nebelankot?
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2018 04 18, 15:53)
Vaismedzius is cia rekomenduoju 100 proc Vaismedziai
Aciuu

super, ačiū! labai noriu trešnių wub.gif
Atsakyti
Merginos nerandu as kiek Esprit siuntimas i Lt? 10€,o grazinimas nemokamas,jei netinka?
Atsakyti

10€ nuolaida su kodu SAULUTE - tik www.pet24.lt, tik iki 04.20; Nuolaida galioja vienam apsipirkimui, perkant nuo 39€

Ačiū, labai reikėjo  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 04 18, 17:00)
Merginos nerandu as kiek Esprit siuntimas i Lt? 10€,o grazinimas nemokamas,jei netinka?

I Lt be keliu centu 5€, grazinimas kiek suprantu per pasta free
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 04 18, 18:23)
I Lt be keliu centu 5€, grazinimas kiek suprantu per pasta free

Šiandien kaip tik ten žvalgiausi, viską teisingai aprašėt.
Atsakyti