Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 09:49)
Humuso apsiesciau  biggrin.gif kaip man skanu  wub.gif reik pasidaryt.

Mes daromės, nesunku. Dar Rimi geras yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 04 18, 09:52)
Mes daromės, nesunku. Dar Rimi geras yra smile.gif

Ir as darau. Patink triaukst su morkikem arba salierais ypac kai lauke karsta. Man tie pirktiniai tai labai fuuu. Labai labai labai skanu atnese kaip uzkandele siaures mieste butcheryje kol steiku laukem. Nerealaus gardumo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 10:06)
Ir as darau. Patink triaukst su morkikem arba salierais ypac kai lauke karsta. Man tie pirktiniai tai labai fuuu. Labai labai labai skanu atnese kaip uzkandele siaures mieste butcheryje kol steiku laukem. Nerealaus gardumo.  wub.gif

Man su pitom ir žaliom alyvuogėm skaniausia wub.gif
Atsakyti
O kur augalus perkat? Pilna tų medelynų, bet gal yra koks geras taškas unsure.gif man medžių visokių reik, pušų, šilauogių sodinukų unsure.gif
Neturiu žalio supratimo šituose reikaluose unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 18 balandžio 2018 - 09:33
QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 09:38)
Į Lvovą su mašina gerai varyt. Nuo sienos netoli. Niftiemu skrist į priekį paskui atgal.

Bijau as Ukrainos su masina...del eiliu ant sienos. Vis svarstom slidinet nuvaryt i Bukoveli, bet kai prisiklausau kaip zmones grizdami ant sienos po 8 valandas pracilina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 18, 10:38)
Bijau as Ukrainos su masina...del eiliu ant sienos. Vis svarstom slidinet nuvaryt i Bukoveli, bet kai prisiklausau kaip zmones grizdami ant sienos po 8 valandas pracilina unsure.gif

Primena 90-uosius, kai ant PL sienos stovėdavom doh.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinot kur LT paieskoti normalaus ( ne ankle smile.gif ) ilgio dzinsu ar siaip kelniu aukštesnėm moterom. smile.gif
Atsakyti

Gal kuri aukstauge noretu superiniu vilnos kelniu is J.crew  https://www.jcrew.com/p/G8746

Pirkau su -50 bet gavau ir puse metro per ilgos  :oh:  :wacko:

Tiktu kokiai 180 moterai manau. 

Tall 12 dydis.

neparasiau juodos spalvos. Medziagyte superine, vilnele plonyte.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 18 balandžio 2018 - 10:19
QUOTE(JMD @ 2018 04 18, 09:49)
Humuso apsiesciau  biggrin.gif kaip man skanu  wub.gif reik pasidaryt.

Kaip darai humusą, gal receptą galima?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2018 04 18, 11:12)
sveikos, gal zinot kur LT paieskoti normalaus ( ne ankle smile.gif )  ilgio dzinsu ar siaip kelniu aukštesnėm moterom. smile.gif

SOliveris iki 36 ilgio, Espritas iki 36 ilgio
Papildyta:
QUOTE(Supronti @ 2018 04 18, 11:39)
Kaip darai humusą, gal receptą galima?

Pirmą kartą dariau pagal šitą, paskui fantazijos ir nuotaikos vaisiai. Aš su bulkom nevalgau, man skaniausia kabint su traškiom morkytėm arba salierų stiebais. Ai,čia nėr, bet aš česnako įdedu. Žiauriai skanu biggrin.gif

http://www.jogosmity...ndex.php?id=590

Galima paskui improvizuot ir su džžiovintais pomidorais ir su alyvuogėm ir su kedro riešutais. Žodžiu kiek fantazija leidžia. Ir negailėkit alyvuogių aliejaus. Gėėėėris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 balandžio 2018 - 11:02
o kur matot maximos kacija 19-22 d? idomu gal knygom bus...
Atsakyti
Kam reikėjo rimiake beyblade su paleidėju 15,19€ akcija.
Atsakyti