Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lina0612 @ 2018 04 18, 14:29)
20 eur ir be eiles. I prieki niekad nemokam. Lenkams reiktu 50 e. Kad vaziavai pries eisma bauda sumoket. Mes is lenku kazkaip greit pravaziuojam. Is UA kaip kada. Bet apsimoka susimoket 20 ir per PL varyt be nakvynes.

Pirma kart girdziu toki bajeri blink.gif nezinau ar isdrisciau...tipo kaip morozas isvarai i priespriesine ir apvaziuoji kilometrine eile masinu?? Ir kas toliau vyksta? Stoji prie muitines ir sakai rasykit bauda? biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 04 19, 08:34)
Moksleiviu rumai. Jis tikrai vienas svaresniu jei ne pats svariausias. Tikrai tokiu lervynu kaip impulsuose nera. Ir vanduo ten keiciamas. Ir valo.

Moksleiviu rumai turi kitu niuansu...sunus metus yra lankes ten baseina. Kitais metais perejom i “lervyna”, ir nesigailim. Grupes gerokai mazesnes, treniruociu laikai nepalyginai patogesni. Moksliuku bureliu laikai mano nuomone yra tinkami tik supermamkom namu seimininkem, kuriu “darbas” yra ryte isleist vaikus i mokykla, atsigert kavutes, pazet seriala, nuvaryt i maxima ir 14 val nuvezt vaika i bureli. Deja, mazuma tevu gali sau prabanga veziot vaikus 15 val i burelius...kaip ir beja leist sau sportuot fitusuose ar forumuose...tad nabagai sportuojam apsnerksnam Impulse, nu ir nieko, gyvi sveiki ir sportiski rolleyes.gif

QUOTE(Kripu @ 2018 04 19, 08:41)
Taip, tik Kaip ten patekt? Kai pernai birzeli paskambinau, pasiule nuo rudeness laika, berods, ketvirtadieniais 9 ar 10h rytais  unsure.gif cia as apie grupines treniruotes  smile.gif
Carlin, ten musiskem patiktu- leidzia panardyt ir suoliukus  biggrin.gif

Be sansu ten normaliu laiku patekt,skambink nors spali biggrin.gif is esmes ten ner tu normaliu laiku, nes perkrautas tas baseinas ten 5 aukstais...
Papildyta:
Klausykit, per kiek pristato Vertbaudet!?? Kiek pamenu labai greit...kazkas cia ne to-uzsisakiau 11,sian 19...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 19, 09:38)
kaip ir beja leist sau sportuot fitusuose ar forumuose...tad nabagai sportuojam apsnerksnam Impulse, nu ir nieko, gyvi sveiki ir sportiski rolleyes.gif

kalbant apie kainas biggrin.gif Fitus plaukimo pamokos vaikams NET pigesnės nei Impuls mirksiukas.gif bet baseinų ir dušų kokybės ten net nėra ką lyginti. O ir plaukimo pamokose Fituse mažiau vaikų nei Impulse.

Aš pati sportuoju Impulse ir esu labai patenkinta, superiniai treneriai, fainos treniruotės, o ir Vienuolio g. klubas išvis puikus, bet tai nepaneigia fakto, kad Kareivių g. Impulsui jau senokai reikia remonto biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2018 04 19, 09:37)
<p>Sveikos, aš noriu užsakyti arba prisijungti prie ko nors siuntimui iš esprit.eu , nes man reikai tik kelių prekių. Šiandien vakare arba ryt vakare.</p><p></p>

Sveiki, galvoju užsakinėti iš Esprit - aš iš Vilniaus. Galim kooperuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 19, 11:04)
kalbant apie kainas biggrin.gif Fitus plaukimo pamokos vaikams NET pigesnės nei Impuls  mirksiukas.gif  bet baseinų ir dušų kokybės ten net nėra ką lyginti. O ir plaukimo pamokose Fituse mažiau vaikų nei Impulse.
Aš pati sportuoju Impulse ir esu labai patenkinta, superiniai treneriai, fainos treniruotės, o ir Vienuolio g. klubas išvis puikus, bet tai nepaneigia fakto, kad Kareivių g. Impulsui jau senokai reikia remonto  biggrin.gif unsure.gif

Na,man pv tie Pasilaiciai yra sikna visiska...as kitam miesto gale gyvenu,tad ziuriu kur patogu ta vaika vezt...
Na taip, jau remontas nepakenktu
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 19, 10:14)
Na,man pv tie Pasilaiciai yra sikna visiska...as kitam miesto gale gyvenu,tad ziuriu kur patogu ta vaika vezt...
Na taip, jau remontas nepakenktu

Man irgi 25 min aplinkeliu iki jo biggrin.gif todėl, kai pradėjo zyst, kad nenori lankyt, nesiginčyjau smile.gif būtų norėjus lankyt, būčiau vežiojus, bet šiaip iš principo sostinėje galėtų būti ir daugiau alyernatyvų pasiplaukiojimui su vaikais nei Fitus, Impuls ar dar lvjc.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 19, 11:25)
Man irgi 25 min aplinkeliu iki jo biggrin.gif todėl, kai pradėjo zyst, kad nenori lankyt, nesiginčyjau smile.gif būtų norėjus lankyt, būčiau vežiojus, bet šiaip iš principo sostinėje galėtų būti ir daugiau alyernatyvų pasiplaukiojimui su vaikais nei Fitus, Impuls ar dar lvjc.

Aisku galetu. Dau kas galetu but, bet nera
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 19, 11:38)
Be sansu ten normaliu laiku patekt,skambink nors spali biggrin.gif is esmes ten ner tu normaliu laiku, nes perkrautas tas baseinas ten 5 aukstais...

Į moksleivių rūmų baseiną galima patekti užsirašius iš anksto. Ten galima rezervuotis 2 patinkančius laikus ir lauki, kol atsilaisvins. Aš sūnų taip užrašiau birželio pradžioj (ale būreliui nuo rudens), o eilė atėjo kovą biggrin.gif . Bet čia buvo mažajame baseine, jame manau dažniau keičiasi vaikai. Kai tai žinai, tai tiesiog užsirašai anksčiau ir lauki, kol ateis eilė.
Dar kiti girdėjau daro, kad pavasariop užsirašo kur laisva, bet nelabai tinkamas laikas. Lanko ar nelanko, kaip kam išeina, o po to sudarant sekantiems metams grupes jau turi pirmenybę prieš nelankančius. Nes ten grupių sudarymas vyksta 3 etapais - pirmiausia apklausiama ar kas lieka toje pačioje grupėje, tada kurie lanko ir nori pakeisti grupę ir paskutiniausiai, kurie išvis nelanko, renkasi iš to kas liko.
Aš tai laukiu naujo baseino Fabijoniškėse, tik niekaip nerandu kaip ten kur užsirašyti. Lyg skaičiau, kad šiais metais turėtų pradėti veikti.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 19, 11:25)

Tikrai galėtų. Didelis apsileidimas, kad tokiame sparčiai besiplečiančiame mieste valdo vienas Impuls.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 04 19, 12:34)
Tikrai galėtų. Didelis apsileidimas, kad tokiame sparčiai besiplečiančiame mieste valdo vienas Impuls.

Kaip suprantu neužilgo turėtų atsirasti 2 baseinai - Fabijoniškėse ir Lazdynuose. Tik neaišku kada tas "neužilgo".
Atsakyti
Pirksiu MYTOYS vakare
kviečiu jungtis siuntimui pasidalinti.
Vilnius. Pašilaičiai. Galėsiu persiųsti protingo dydžio ir kiekio prekes.
loramloram@ gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2018 04 19, 11:34)
Į moksleivių rūmų baseiną galima patekti užsirašius iš anksto. Ten galima rezervuotis 2 patinkančius laikus ir lauki, kol atsilaisvins. Aš sūnų taip užrašiau birželio pradžioj (ale būreliui nuo rudens), o eilė atėjo kovą  biggrin.gif . Bet čia buvo mažajame baseine, jame manau dažniau keičiasi vaikai. Kai tai žinai, tai tiesiog užsirašai anksčiau ir lauki, kol ateis eilė.
Dar kiti girdėjau daro, kad pavasariop užsirašo kur laisva, bet nelabai tinkamas laikas. Lanko ar nelanko, kaip kam išeina, o po to sudarant sekantiems metams grupes jau turi pirmenybę prieš nelankančius. Nes ten grupių sudarymas vyksta 3 etapais - pirmiausia apklausiama ar kas lieka toje pačioje grupėje, tada kurie lanko ir nori pakeisti grupę ir paskutiniausiai, kurie išvis nelanko, renkasi iš to kas liko.
Aš tai laukiu naujo baseino Fabijoniškėse, tik niekaip nerandu kaip ten kur užsirašyti. Lyg skaičiau, kad šiais metais turėtų pradėti veikti.

Nu bet ar cia normalu...uzsirasyt pavasari ir patekt po metu unsure.gif nu man tai ne...ir as is principo tokom nesamonem neuzsiiminesiu. Impulse irgi reik nepramiegot patogiu laiku, kai grupes sudaromos, bet tie reikalai tvrakomi vasara ir nuo rugsejo eini ir plauki smile.gif
Atsakyti
Ar kas pirkot? Leidzia apmoketi?

https://outlet.eccoshoesuk.com
Atsakyti