Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

https://www.amazon.c...;tag=el15697-21
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 19, 10:38)
Pirma kart girdziu toki bajeri blink.gif nezinau ar isdrisciau...tipo kaip morozas isvarai i priespriesine ir apvaziuoji kilometrine eile masinu?? Ir kas toliau vyksta? Stoji prie muitines ir sakai rasykit bauda? biggrin.gif
Moksleiviu rumai turi kitu niuansu...sunus metus yra lankes ten baseina. Kitais metais perejom i “lervyna”, ir nesigailim. Grupes gerokai mazesnes, treniruociu laikai nepalyginai patogesni. Moksliuku bureliu laikai mano nuomone yra tinkami tik supermamkom namu seimininkem, kuriu “darbas” yra ryte isleist vaikus i mokykla, atsigert kavutes, pazet seriala, nuvaryt i maxima ir 14 val nuvezt vaika i bureli. Deja, mazuma tevu gali sau prabanga veziot vaikus 15 val i burelius...kaip ir beja leist sau sportuot fitusuose ar forumuose...tad nabagai sportuojam apsnerksnam Impulse, nu ir nieko, gyvi sveiki ir sportiski rolleyes.gif
Be sansu ten normaliu laiku patekt,skambink nors spali biggrin.gif is esmes ten ner tu normaliu laiku, nes perkrautas tas baseinas ten 5 aukstais...
Papildyta:
Klausykit, per kiek pristato Vertbaudet!?? Kiek pamenu labai greit...kazkas cia ne to-uzsisakiau 11,sian 19...

Nu nepyk taip biggrin.gif mano vaikas kad ir nori, vistiek nevedu, nes neturiu laiko. Pati einu į klubą, aęiū dievui iki kurio nuo namų durų 27 žingsniai. Net į dušą jau einu namo, nes neturiu laiko biggrin.gif bet išnaudoju tam reikalui pietų pertraukas ir tt. Kitaip būtų batai.
Atsakyti
dar mano prekes neišpirko - tai dar pirčiau secretsales.com
Atsakyti
gal kam dar paspirtukų reikia? nuolaidos mytoys smile.gif junkitės
Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2018 04 19, 09:37)
<p>Sveikos, aš noriu užsakyti arba prisijungti prie ko nors siuntimui iš esprit.eu , nes man reikai tik kelių prekių. Šiandien vakare arba ryt vakare.</p><p></p>

Koks miestas? ax.gif
Atsakyti
Perku https://www.sonnen-apotheke-shop.de/
priimsiu vieną norinčią iki nemokamo siuntimo
Vilnius tanitaaa761@gmail.com
Atsakyti
prieš kelias dienas diskutavom apie lagaminą iš amazon ir jo siuntimo kainą. Gavau ESWD info:

Svoris: 5.00 Kg / Tūrinis svoris: 24.57 Kg / Apmokestinamas svoris: 5.00 Kg
Numatoma siuntos pristatymo kaina*: 8,89€

tai net 10 eur neprireiks victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 04 18, 15:22)

Man nesigauna  unsure.gif Iš google receptus ėmiau. Mums išorėj apskrunda, o viduj nepasigamina.

Šiandien vakarienei gaminau pagal ši receptą, papildomai česnako dėjau ir padažą gaminau iš graikiško jogurto, česnako ir krapų. Gavosi super!
http://www.jogosmity...ndex.php?id=394

Tikras apsivalgymas biggrin.gif kepiau gerai įkaitintame aliejuje primažinus iki 6, tai gražiai apskrudo, o vidus buvo puikiai iškepęs. Gaminsiu dar ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 19, 18:54)
Šiandien vakarienei gaminau pagal ši receptą, papildomai česnako dėjau ir padažą gaminau iš graikiško jogurto, česnako ir krapų. Gavosi super!
http://www.jogosmity...ndex.php?id=394

Tikras apsivalgymas biggrin.gif kepiau gerai įkaitintame aliejuje primažinus iki 6, tai gražiai apskrudo, o vidus buvo puikiai iškepęs. Gaminsiu dar ne kartą.

Na reik mėginti. Aš neturiu skrudintuvės, kepu puode.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 04 19, 17:59)
Na reik mėginti. Aš neturiu skrudintuvės, kepu puode.

Tai aš irgi puode kepiau smile.gif vyryklę iki 6 primažinau kai įšilo smile.gif
Atsakyti
merginos, jus viska zinote, kaip padaryti pavedima lenkijos zlotais. Uzsisakeme nakvyne per bookinga, ir dabar parase is nakvynes vietos savininke, kad reikia i saskaita pervesti jai zlotus. Duoda saskaitos numeri arba paypal. Nes per banka i saskiata tai kainuoja - 25 eur
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2018 04 19, 20:29)
merginos, jus viska zinote, kaip padaryti pavedima lenkijos zlotais. Uzsisakeme nakvyne per bookinga, ir dabar parase is nakvynes vietos savininke, kad reikia i saskaita pervesti jai zlotus. Duoda saskaitos numeri arba paypal. Nes per banka i saskiata tai kainuoja - 25 eur

Kazkas keisto, nemokeciau.
Jei per bookinga rezervuojate tai per bookinga ir apmokat.
Atsakyti