Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal kažkas norit prisijungti prie esprit.eu užsakymo?
Vilnius, į až
Atsakyti
Pirksiu is mytoys.de , bet esu is Vilniaus , jei domina pirkimas kartu pasidalijant siuntimo islaidas, rasykite galvok@yahoo.com
Atsakyti

Sveiki. Gal būtų norinčių Kaune apjungti siuntas per Tukį kitą savaitę? 

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 04 27, 08:10)
As nezinau, kokio dydzio. Nesu pirkus brangesnes prekes. Kaip kazkas rase, kad kinietis uzrase mazesne kaina ir gerai praejo muitine , zinokit, muitininkai ne kvailiai. Jau ne karta girdejau, kad ir tokias siuntas sulaiko. Aisku, jei daikto verte sunku nusakyti, tada praeis. O jei siusies koki tel ar pan, tai visiems aisku, kad ne uz 22€. Tada jau prasys dokumentu irodanciu tikraja uzsakymo suma. Ir tuomet  nebepabegsite nuo mokesciu. Zodziu, laimes dalykas

Pirkau preke uz 39,7 $. Apmuitino: 9 eur + AB Lietuvos pašto deklaravimo paslaugos 8.69 Eur ( Deklaravimo paslaugos mokestis - fiksuota suma už AB Lietuvos pašto atliktas deklaravimo paslaugas. Šis mokestis taikomas tik tuo atveju, kai gaunamoms prekėms LR muitinė apskaičiuoja importo PVM, muito ir (ar) kitus mokesčius.)

Atsakyti
Prisijunkit Vilniuje prie ZOOPLUS.DE uzupis. Esam dviese smile.gif
Atsakyti
Laba, gal kas Next perkat? labai reikia dukriukui maudomo smile.gif
Atsakyti
Booking.com 10 proc. nuolaida https://www.booking....s/32_8/8d93f29e
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 04 27, 15:29)
Iš lidlo pernai pirkom. Mums nepasiteisino... Stovi nenaudojamas....

Nusipirkau smile.gif jau šaldau kameroje indą, ryt darysim braškinius grietinėlės ledus smile.gif
Atsakyti
https://www.amazon.c...e...;th=1&psc=1

Parduodu gražuolius clarksus odiniai.
Man šiek tiek smukčioja 42 dydis. Gavosi 45€
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 27, 18:51)
Nusipirkau smile.gif jau šaldau kameroje indą, ryt darysim braškinius grietinėlės ledus smile.gif

Aš irgi nupirkau. Ačiū už reklamą biggrin.gif
jau spėjom ir ledus valgyti. Nesugebėjom išlaukti 40min, tai tik 20min šaldėm, buvo purūs ir puikūs braškiniai pieno ir grietinėlės ledai. Tirštumas po 20min šaldymo kaip iš ledų aparato kokiam McD.
Turiu ir vaflinę, prisuksiu ragelių. Šeimyna didelė, naudosim dažnai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2018 04 27, 21:57)
Aš irgi nupirkau. Ačiū už reklamą  biggrin.gif
jau spėjom ir ledus valgyti. Nesugebėjom išlaukti 40min, tai tik 20min šaldėm, buvo purūs ir puikūs braškiniai pieno ir grietinėlės ledai. Tirštumas po 20min šaldymo kaip iš ledų aparato kokiam McD.
Turiu ir vaflinę, prisuksiu ragelių. Šeimyna didelė, naudosim dažnai  wub.gif

Turbūt ne pagal instrukcijas darėt biggrin.gif nes aš paskaičius viską ledus rytdienai atidėjau blink.gif
Vaikai nuliūdo, bet gavo vietoj to tradicinių ledų. O aš sąžiningai pagal instrukciją įmečiau tą talpą į šaldiklį, 24 val nesigaus, bet bent 12 pabus. Tada padariau ledų masę ir palikau šaldytuve (pagal instrukciją reik 4 val), o ryt ryte planavau sukt biggrin.gif
Jei per 20 min išsisuka, tai nerealiai gerai! Bus desertas iškart po pusryčių bigsmile.gif
O Jūs pačią ledų masę šaldėt? Nes truputi nervina tas 4 val laikymas, bet gal ir nereik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 27, 21:10)
Turbūt ne pagal instrukcijas darėt  biggrin.gif  nes aš paskaičius viską ledus rytdienai atidėjau  blink.gif
Vaikai nuliūdo, bet gavo vietoj to tradicinių ledų. O aš sąžiningai pagal instrukciją įmečiau tą talpą į šaldiklį, 24 val nesigaus, bet bent 12 pabus. Tada padariau ledų masę ir palikau šaldytuve (pagal instrukciją reik 4 val), o ryt ryte planavau sukt biggrin.gif
Jei per 20 min išsisuka, tai nerealiai gerai! Bus desertas iškart po pusryčių  bigsmile.gif 
O Jūs pačią ledų masę šaldėt? Nes truputi nervina tas 4 val laikymas, bet gal ir nereik  unsure.gif

Padarėm viską ne pagal instrukciją, nes nekantrumo buvo daugiau.
Ir kad taip per mažai laikytas aparatas šaldiklyje, ir sukimas tik 20min, tai tikrai geras tirštumas pavyko smile.gif
aparatą laikėm gal max 4valandas. Dabar jau palikom ilgiau tupėt biggrin.gif
Ledų masė buvo daryta su šaldytomis braškėmis, tada nereikėjo tų 4val laukti, masė jau buvo ne skysta, o tirštesnė.
Na va, ir sukom tik 20min vietoj 40 smile.gif

Atsakyti