Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2018 04 28, 13:05)
Bet turbūt visų tokių aparatų veikimo principas panašus, kad gaminimo indą reikia šaldyt. Nebent kokie didesni patys šaldytų.

Pasigaminom ir mes. Puikūs! Tikrai aparatas nedulkės smile.gif
Papildyta:
Šitam Lidl litras gaunasi. Mes pusę dar kaimynams nunešėm, nes mums 4 per akis ir akinius buvo biggrin.gif

o ten prie to aparato receptų yra?
galvoju gal ir man reikia
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 04 28, 13:21)
Taip, jei nekist i sadymo kamera, tai brangus aparatai. Na kodel tokia maza kamera pas mane verysad.gif pavydu net staityt, as pati labai didele ledu megeja smile.gif

Aš bute kai gyvenom vis bėdų turėdavau su per maža tradicine kamera smile.gif vis turėdavau pamąstyt ką galiu pirkti, ko ne.
Tai projektuojant namą iškart sakiau man turi tilpt didžiulis šaldiklis ir didžiulis šaldytuvas biggrin.gif
Nes vis kas nors pasiūlo kokios geros mėsos, o kai neturi kur dėt, nagus gali nusigraužt.

QUOTE(keistuole @ 2018 04 28, 13:43)

Yra, bet iš principo ledus tai iš bet ko gali padaryt. Aš pagal vieną jų receptą dariau, kur 200 ml grietinėlės, 200 ml pieno ir braškės, tai man smarkiai per riebus buvo, nors vaikai sakė labai skanūs. Kitą syk imsiu natūralų jogurtą.
Tavo šeimynai tai toks aparčiukas ir kiekio prasme labai optimalus būtų biggrin.gif jei ne per mažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 28, 10:27)
Reikia. Delfis papranašavo karštą vasarą, bus braškių sezons, galima bus varyt ledus  biggrin.gif

Baikit su tais ledais gundyti, aš linijas dailinu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 28, 14:00)

Yra, bet iš principo ledus tai iš bet ko gali padaryt. Aš pagal vieną jų receptą dariau, kur 200 ml grietinėlės, 200 ml pieno ir braškės, tai man smarkiai per riebus buvo, nors vaikai sakė labai skanūs. Kitą syk imsiu natūralų jogurtą.
Tavo šeimynai tai toks aparčiukas ir kiekio prasme labai optimalus būtų biggrin.gif jei ne per mažas biggrin.gif

per mažas būtų smile.gif
jei leisčiau visiems valgyt kiek nori
nes šitiems reikalams pas mus nei vieną saiko nėra.
Aš net neperku dideliais indais ledų, nes kas pirmas randa, tas viską ir suvalgo.
Kai po porciją, tai viskas aišku, vieną suvalgei ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 28, 13:00)
Aš bute kai gyvenom vis bėdų turėdavau su per maža tradicine kamera smile.gif vis turėdavau pamąstyt ką galiu pirkti, ko ne.
Tai projektuojant namą iškart sakiau man turi tilpt didžiulis šaldiklis ir didžiulis šaldytuvas biggrin.gif
Nes vis kas nors pasiūlo kokios geros mėsos, o kai neturi kur dėt, nagus gali nusigraužt.

Va va, man tik saldytu uogyciu, prieskoniu, keleta gabaliuku mesos ir zuvies telpa... is viskas. Dar kai buta isirenginejau, manes klause, gal kameros atskiros noriu. Virtuve pas mane didele.. o as pasakiau, nu kur mano protas buvo, kad nereikia
Atsakyti
į ledų temą, kas neturite ledų aparato, galite namie tokius pasigaminti, dažnai darau su visokiom įvairovėm, esam prisitarkavę ir šokolado gabaliukų ir kavos skonio darę, ir su avietėm, niekada nenuvylė:
https://www.15min.lt...alu-1044-851504
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 04 28, 13:43)

Ledų receptų galite susirasti SM.Esu kažkada rašiusi receptų. Mes jau daug metų gaminam su clatronicu,bet jis toks pat kaip lidlo ledų aparatas.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 04 28, 14:02)
Baikit su tais ledais gundyti, aš linijas dailinu unsure.gif  biggrin.gif

As irgi dailinu, pajuodus. Bet naminiu ledu niekad neatsisakau, o dar laukia atostogos ir ten patys skaniausi pasaulyje ricotos ledai, tai pypiec biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2018 04 28, 14:07)
per mažas būtų smile.gif
Aš net neperku dideliais indais ledų, nes kas pirmas randa, tas viską ir suvalgo.

Tokie nedraugiski???? Nesidalina??? blink.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 04 28, 14:07)
per mažas būtų smile.gif

Pas mus tai visi skirtingas rūšis valgo, todėl ramu - kiek kam ko nupirkta, tiek ir suvalgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 04 28, 13:11)
į ledų temą, kas neturite ledų aparato, galite namie tokius pasigaminti, dažnai darau su visokiom įvairovėm, esam prisitarkavę ir šokolado gabaliukų ir kavos skonio darę, ir su avietėm, niekada nenuvylė:
https://www.15min.lt...alu-1044-851504

Bananai i kamera tilpo smile.gif reims ryt bandyt pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 28, 14:52)

Tokie nedraugiski???? Nesidalina???  blink.gif  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

su ledais visi draugiškumai išgaruoja
ir ypač vyrui lotuliukas.gif
paskui vis žada atpirkt

aš kažkada dariau iš šaldytų bananų, tai buvo labai labai kartu, nežinau, kas ten ne taip buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 04 28, 21:29)
su ledais visi draugiškumai išgaruoja
ir ypač vyrui lotuliukas.gif
paskui vis žada atpirkt
aš kažkada dariau iš šaldytų bananų, tai buvo labai labai kartu, nežinau, kas ten ne taip buvo  unsure.gif

Aš darau žaliavalgiškus iš šaldytų bananų ir šaldytų braškių. Apsivalgymas kaip skanu ir nereikia jokių tų ledų gadgets, kuriems virtuvėj nėra vietos ax.gif
Atsakyti