Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Laba diena,

Renku sportsdirect.com užsakymą. Kaunas,kitur galiu persiųsti 4u.gif
Atsakyti

Gal kas nori apjungti siuntas iš TUKIO Kaune? Turiu 3 kg ir labai reikia, kad šią savaitę išsiųstų. Atsidalinimas - ne problema, nes mieste būnu visuose rajonuose, galėsiu privežti. 

Atsakyti

Pirksiu is mytoys.de, noreciau uzsisakyti siandien, veliausiai ryt iki pietu. Turiu 10proc koda viskasm. Vilnius , Justiniskes, Centras, Riese (rasykit i galvok@yahoo.com)

Atsakyti
Patarkit, visiskai nieko nezinau, kokiu firmu ir kur daurytis dviratuko 3 - metei. Matyt su mazais nuimamais ratukais
Atsakyti
Prisijungciau prie ZOOPLUS.de Klaipedoje
Atsakyti

Močiutės baliui tas Modestas gal ir tiktų, bet ne sau. Paieškokit

gal rasite ką geriau. Grojo vienoj kaimo šventėje tai ten suprantu, bet savo baliui paieškociau  jo kito.

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 04 30, 16:43)
<p>Močiutės baliui tas Modestas gal ir tiktų, bet ne sau. Paieškokit
</p><p>gal rasite ką geriau. Grojo vienoj kaimo šventėje tai ten suprantu, bet savo baliui paieškociau  jo kito.</p>

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Buvau sventeje, kur Baltos Varnos dainavo. Super wub.gif
Atsakyti
Gal kad turit naujas 27 ar 28 dydžio basutes berniukui?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 29, 18:35)
Restoj mačiau daug robotukų. Tikrai gėris  biggrin.gif

Restoj robotukai buvo po 200-300 eur,o fb maciau po 40-60eur.,aisku neuzfiksavau. Idomu kokie ju skirtumai. Kadangi daiktas reciau naudojamas,manau puikiai tikru ir pigesnis.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 05 01, 09:06)
Restoj robotukai buvo po 200-300 eur,o fb maciau po 40-60eur.,aisku neuzfiksavau. Idomu kokie ju skirtumai. Kadangi daiktas reciau naudojamas,manau puikiai tikru ir pigesnis.

Aš neklausiau jų kainų.

Kas turit išaugtas berniukiškas basankes 38 dydžio?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 01, 07:38)
Aš neklausiau jų kainų.

Kas turit išaugtas berniukiškas basankes 38 dydžio??  4u.gif  4u.gif

Cia visos apie ledu gaminima is lidlo. O kai kokteiline, minejot kazkas pirkot. Gerai sumala? Turiu delimano smulkintuva dvigubais peiliais,bet iki smulkumo nevisada sumala,jei i kokteili imeti zoliu. O noretus smoothiu
Atsakyti