turiu lidlo kokteiline, mano megstamiausia bananas + spinatai+ saldytos uogos sumala puikiai
QUOTE(Sense @ 2018 05 01, 10:20)
Cia visos apie ledu gaminima is lidlo. O kai kokteiline, minejot kazkas pirkot. Gerai sumala? Turiu delimano smulkintuva dvigubais peiliais,bet iki smulkumo nevisada sumala,jei i kokteili imeti zoliu. O noretus smoothiu
turiu lidlo kokteiline, mano megstamiausia bananas + spinatai+ saldytos uogos sumala puikiai
Laba diena,
Renku sportsdirect.com užsakymą. Kaunas,kitur galiu persiųsti
Parašiau Jums až, ar gavot?
QUOTE(Sense @ 2018 05 01, 10:20)
Cia visos apie ledu gaminima is lidlo. O kai kokteiline, minejot kazkas pirkot. Gerai sumala? Turiu delimano smulkintuva dvigubais peiliais,bet iki smulkumo nevisada sumala,jei i kokteili imeti zoliu. O noretus smoothiu
Mes sodyboje Lidl kokteilinę vasaros sezonu ištisai naudojam. Mana dilgėles, garšvas ir kt. žoles į kokteilius deda, tai puikiai išplaka.
Sveiki. Atsiprašau už ne į temą klausimą vilnientėms - reikia skubiai perduoti daiktų moteriai su kūdikiu, kurie netikėtai atsidūrė Santariškėse be jokių asmeninių daiktų. Siųsčiau iš Kauno. Gal žinote, ar yra šalia Santariškių koks nors paštomatas, kad mama galėtų žaibiškai pasiimti siuntą, trumpam palikusi vaikutį? Būsiu dėkinga iki negalėjimo už patarimą!
QUOTE(Razina @ 2018 05 01, 17:43)
<p>Sveiki. Atsiprašau už ne į temą klausimą vilnientėms - reikia skubiai perduoti daiktų moteriai su kūdikiu, kurie netikėtai atsidūrė Santariškėse be jokių asmeninių daiktų. Siųsčiau iš Kauno. Gal žinote, ar yra šalia Santariškių koks nors paštomatas, kad mama galėtų žaibiškai pasiimti siuntą, trumpam palikusi vaikutį? Būsiu dėkinga iki negalėjimo už patarimą! </p>
visu terminalu adresai yra vezeju psl
QUOTE(Razina @ 2018 05 01, 18:08)
<p>Dėkui už patarimą. Ieškau, bet nerandu vežėjų puslapiuose. Galvoju, gal kas nors iš patirties žino - yra arba nėra. Nes aš ne vilnietė, ir paštomatas gali būti visai šalia ligoninės, bet gatvės pavadinimas visai kitas, ir jis pralįs man pro akis. Galbūt kažkas žino. </p>
<p> </p>
<p> </p>
Prie ligonines pastomatu nera
Patogiausias pastomatas - Jeruzalės g. 4, sedi i 1G arba 2G, pavaziuoji 3 stoteles nuo vaiku ligonines. Bet vis tiek min 30 min uztruks
QUOTE(Razina @ 2018 05 01, 16:08)
<p>Dėkui už patarimą. Ieškau, bet nerandu vežėjų puslapiuose. Galvoju, gal kas nors iš patirties žino - yra arba nėra. Nes aš ne vilnietė, ir paštomatas gali būti visai šalia ligoninės, bet gatvės pavadinimas visai kitas, ir jis pralįs man pro akis. Galbūt kažkas žino. </p>
<p> </p>
<p> </p>
Prie pat ligoniniu nera, bet jei su auto gales paimt tai netoli
Omniva Iki Jeruzalės
Paštas
Jeruzalės g. 17
arba
Venipak Pickup, Eurokos
Bajorų kelias 4, Vilnius
QUOTE(Sense @ 2018 05 01, 18:27)
Jeruzalės g. 17
Iki sito 2 stoteles
QUOTE(Carlin @ 2018 05 01, 10:15)
Mes sodyboje Lidl kokteilinę vasaros sezonu ištisai naudojam. Mana dilgėles, garšvas ir kt. žoles į kokteilius deda, tai puikiai išplaka.
Nusipirkau