Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2018 05 09, 22:21)
Kaunietes, gal koki beibleida turit nenaudojama nauja parsisiuntusios? Perpirkciau smile.gif
Arba kur ieskot nebrangiai? Kai kazkas rase, kad Rimi yra su akcija - tada nereikejo.

Nuo rytojaus (savaitgalį) Norfoje žaislams -40 proc., maximose šeštadienį žaislams -40 proc.
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia kelnių ant 8 m. berniuko? Žodžiu parsivežiau iš Kiabi pardės (ten supratau, kad būna geriau ir pigiau už HM biggrin.gif ), taip džiaugiausi radus, nes medžiagėlė superinė, tokia plona grynai vasarai, atrodo panašiai kaip lininė, bet aišku ne linas (nes aš jo nekenčiu biggrin.gif ). Jos skinny tipo, o mano šitas vaikis apkūnesnis. Neapsirengia jis jų, nu taaip gaila, kad negaliu... Perleidžiu, mokėjau 15 eur, bet aišku galim pasiderėt, ką jos čia kirmys man spintoj.
LIKO TIK ŠVIESIOS.
Kaunas, galiu atvežt į Vilnių, Panevėžį, Šiaulius.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 10 gegužės 2018 - 20:27
QUOTE(MAMA1115 @ 2018 05 10, 12:05)
Sveiki,
Gal kam teko grazinti is Zara internetu nuspirkta daikta? Uzpildziau prasyma, radau instrukcija, kad supakuoti i originaliai deze. Taip ir darau. Tik nera jokio lipduko kuri tureciau uzklijuoti...Ar kurjeris be jo paims? Ar laukti dar turi atsiusti? Aciu

Aš kai grazinau. Parsisiunciau uzsakymo elektroninį čekį, ir nesiau maikute tiesiog paprastai be jokios dėžės į pačią parduotuve.
Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 11 gegužės 2018 - 06:39
QUOTE(Lux @ 2018 05 11, 07:37)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 11 gegužės 2018 - 08:46

Kas dar Į Kauno Cocooncenter trūksta 20 eur, iki nemokamo siuntimo.

Atsakyti
Klausyki, kur nusipirkt Conversas batraiscius? Nu niekur neisgooglinu...butu gerai fizinej pardej, nes reik dabar biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, kur perkat Conversus? Ieskau mazdaug tokiu (megztu, gipiuriniu ar kaip juos pavadinti), zemiau 70 euru nelabai randu.. Gal kas netycia uzmatet?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 11 gegužės 2018 - 10:12
QUOTE(Shalimar @ 2018 05 11, 11:11)
Sakykit, kur perkat Conversus? Ieskau mazdaug tokiu (megztu, gipiuriniu ar kaip juos pavadinti), zemiau 70 euru nelabai randu.. Gal kas netycia uzmatet?

eavalyne.lt neziurejot? mano norimiem dabar su kodu taiko 20 proc., tai is esmes tas pats kas siustis gaunas...o dar ir grazinsi be problemu jeigu ka
Atsakyti
Jeigu kas pirktumėte iš amazon, prisijungčiau su kūdikio batukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 05 11, 11:08)
Klausyki, kur nusipirkt Conversas batraiscius? Nu niekur neisgooglinu...butu gerai fizinej pardej, nes reik dabar biggrin.gif

Tau reik firminių conversinių? Jie kažkuo ypatingi? Salamandery yr visokių, gal rasi ką tinkama.
Atsakyti