Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2018 05 11, 07:37)

o saviškio kaip tyčia vakar teko prašyti kad siuntas iš eswd atsiimtų ir dar šiandien porą iš kitos vietos biggrin.gif
bet aš jam pasigiriu sėkmingais pirkiniais (nesėkmingais nesigiriu biggrin.gif ) , ir pačiam kai kas nuskyla, tai manau labai nesirūstina smile.gif
O čia nuskilo mano mažiesiems šįkart:
https://www.xxlsport...1098856_6_style

bet nesiunčia niekur, nei į LT, nei į DE, ir tik maži dydžiai . Bet jei kas turit ryšių , pažįstamų ir mažų vaikų - nereali kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 11 gegužės 2018 - 15:16
Mergaites kuriai cia reikejo dviviecio elektromobilio, Carlin lygtai, tai buvau siandien sandely pas tuos isparduotuve-vaikams, turi geltona ferari , 130€, jei norit pasukit telefonu duotu ju internetiniam puslapy, atsiustu sake.
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2018 05 11, 16:33)
Mergaites kuriai cia reikejo dviviecio elektromobilio, Carlin lygtai, tai buvau siandien sandely pas tuos isparduotuve-vaikams, turi geltona ferari , 130€, jei norit pasukit telefonu duotu ju internetiniam puslapy, atsiustu sake.

Geltonas feraris wub.gif čia kur ta išparduotuvė-vaikams? Galima kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 05 11, 17:13)
Geltonas feraris  wub.gif  čia kur ta išparduotuvė-vaikams? Galima kontaktus?

Kretingoj, tas lyg telefonas : +37067972999
Dar fainu triratuku maciau City lygtai vadinas, kokius 4 maciau, man tokie stiliovi pasirode biggrin.gif
Atsakyti

Kas dar Į Kauno Cocooncenter trūksta 20 eur, iki nemokamo siuntimo.

Ar truksta dar? Siustumete?

Atsakyti
Vilniuje prijungčiau norinčią prie cocooncenter užsakymo, atsiėmimą galėsim derinti BIG pusėje arba Žalgirio g. mirksiukas.gif Krepšiuką, nustačius LT šalį, siųsti wwaidutukas@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 11 gegužės 2018 - 22:12
QUOTE(vaiduliauskis @ 2018 05 12, 00:11)
Vilniuje prijungčiau norinčią prie cocooncenter užsakymo, atsiėmimą galėsim derinti BIG pusėje arba Žalgirio g. mirksiukas.gif  Krepšiuką, nustačius LT šalį, siųsti wwaidutukas@yahoo.com

Man, man labai reikia, siunciu jums laiskiuka.
Atsakyti

Sveikos, gal galite atsakyti ar įmanoma užsakyti prekes iš Next.co.uk su LT kreditine kortele?

Atsakyti
Merginos,ar turit patirties su Cordyceps?kazi geras daiktas?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 05 11, 13:39)
Jeigu kas pirktumėte iš amazon, prisijungčiau su kūdikio batukais  4u.gif

Is kurio amazono? As ir amazon.es pirkciau.

Gal kam ko reik is ispanisko amazono?
Atsakyti
Gal kas nori apjungti siuntas is TUKIO Kaune? Pas mane ~4kg, noretusi kad ateinancia savaite issiustu
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 05 12, 19:08)
Is kurio amazono? As ir amazon.es pirkciau.

Gal kam ko reik is ispanisko amazono?

Tinka bet kuris, svarbu nemokamas vietinis būtų, nes kainos panašios.
Kur siųsti užsakymą? O prime gal turite? 4u.gif
Atsakyti