Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2018 05 15, 16:38)
o yra ant to lapo "ERS" užrašyta? (dabar neturiu po ranka pavyzdžio)
nes tas ERS ir rodo kad čia gavėjo apmokamas siuntinys

nėra parašyta, todėl ir nepriėmė.
parašiau į gap, atsakė ir prisegė man tą pačią formą, su kuria aš turiu eit į paštą. unsure.gif

Dear XXXX,

Please find label to return your order XXXXX attached.

IMPORTANT - please attach entire label to your order and send within 7 days.

Please send your item via any post office using this postage paid label.

This return label can only be used once. Please only use this label to return the items on this order.

Thank you for shopping with GAP.

nemoku įkelt paveikslėlio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 15 gegužės 2018 - 15:57
QUOTE(Dziugile @ 2018 05 15, 16:47)
nėra parašyta, todėl ir nepriėmė.
parašiau į gap, atsakė ir prisegė man tą pačią formą, su kuria aš turiu eit į paštą.  unsure.gif

Dear XXXX,

Please find label to return your order XXXXX attached.

IMPORTANT - please attach entire label to your order and send within 7 days.

Please send your item via any post office using this postage paid label.

This return label can only be used once. Please only use this label to return the items on this order.

Thank you for shopping with GAP.

nemoku įkelt paveikslėlio  unsure.gif

pabandžiau suformuluoti,
negaliu įdėti pavyzdžio, bet matau kad pakeista ir registravimo forma, ir pats spausdinys
Ir grąžinimas į Olandiją (anksčiau siųsdavo į Vokietiją), bet ant to spausdinio yra "Replay Paid" - t.y. kad apmokėta..
Ryškiai paštas nespėjo sureaguoti ir nežino ką daryti su tokiais siuntiniais ... Reikėtų į centrinį paštą skaminint/rašyti skundą

Atsakyti

pabandžiau suformuluoti,
negaliu įdėti pavyzdžio, bet matau kad pakeista ir registravimo forma, ir pats spausdinys
Ir grąžinimas į Olandiją (anksčiau siųsdavo į Vokietiją), bet ant to spausdinio yra "Replay Paid" - t.y. kad apmokėta..
Ryškiai paštas nespėjo sureaguoti ir nežino ką daryti su tokiais siuntiniais ... Reikėtų į centrinį paštą skaminint/rašyti skundą

Taip, dabar į Olandiją. Matyt pakeitė partnerius.

Mergaitė pasakė, kad mokamai, o aš pagalvojau, kad ne taip kažką pavariau ir nekėliau vėjų. Ryt eisiu pasikalbėt, tegu aiškinas. 

Atsakyti
Nesu pirkusi savarankiškai, tad noriu paklausti dėl pirkimo iš otto.de. Ar siunčia jie į LT. Ar vistik reikia per tarpininkus pirki?
Atsakyti
gal kažkas turite sizeer nuolaidos koduką? arba žinote, kaip jį gauti?
Atsakyti
Gal kuri bandėt pirkti iš patpat.com? Labai gražios suknelės mergaitėms wub.gif žiūrinėju jų psl, rašo, kad lyg ir registruoti Jav, bet ar nebus čia kiniečiai kokie....
Atsakyti

Labas rytas, 

Dziugile, papasakokit kaip sekes grazint Gap, man taip pat siandien neprieme nemokamai .. net nezinau kaip cia gudriau daryt, skambint i centrini pasta? Hm

Atsakyti
Patarkit kur Vilniuje rasti vaikiškus akinukus nuo saulės lanksčiais rėmais 4u.gif
Ar gal kas turite siauro modeliuko akinius 2 metų vaikui su etiketėmis, kad tiktų dovanai?
Atsakyti
Booking 10proc nuolaida😉

https://www.booking....s/23_8/67d1c5f6
Atsakyti
QUOTE(PoppyMilk @ 2018 05 16, 10:53)
<p>Labas rytas, </p><p></p><p>Dziugile, papasakokit kaip sekes grazint Gap, man taip pat siandien neprieme nemokamai .. net nezinau kaip cia gudriau daryt, skambint i centrini pasta? Hm</p>

Žodžiu, nuėjau dar kartą į paštą. pasiskambino kažkur, pakalbėjo ir neišsiuntė. sakė, turi būti barkodas, su kuriuo grąžint galėtų. jei jie formuoja savo barkodą, tada turiu mokėt.
sako, gal kitas partneris, tipo DHL ar pan, nes jų barkodo nėr...
susinervinau unsure.gif

gal kas turit daugiau patirties ar žinių, pahelpinkit, kam galėčiau tą siuntinį įsūdyt 4u.gif
nenoriu tų džinsų, į kuriuos neįlendu unsure.gif
Atsakyti

Nemoku cituot, bet kazka panasaus ir man sake, kad nera barkodo, kuri pastas galetu skanuot, jokio numerio kad matytus ju sistemoj. As svarstau gal cia per dpd reiktu siust, na bet kuriuo atveju turesiu minutele, taip pat bandysiu susisiekt su gap. 

Atsakyti
Sveikos merginos!..gal yra norinciu gauti pakvietimus i vertbaudet.com?..Jie vel atnaujino programa, kur registruojantis per pakvietima galima gauti nuolaida, o naujokei apsipirkus ta pacia nuolaida gauciau ir as:)
Save €20 + Free shipping when you spend €50 when using order code in the refer a friend email

Kas tikrai nores pirkti, rasykite i a.z, atsiusiu pakvietima:)
Atsakyti