Gal kuri žinote kodą papildomai Knygų klubo nuolaidai? Ačiū
QUOTE(PoppyMilk @ 2018 05 24, 21:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="padraika22" data-cid="72111688" data-time="1527185054"><div><p>Kur? Man kaip tik 2 berniukams reikia.</p></div></blockquote><p> Babiators.com ;)</p>
Aciu, jau uzsisakiau

QUOTE(PoppyMilk @ 2018 05 24, 21:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="padraika22" data-cid="72111688" data-time="1527185054"><div><p>Kur? Man kaip tik 2 berniukams reikia.</p></div></blockquote><p> Babiators.com ;)</p>
Bet tik maziem kaip suprantu,iki 5 metu...man reik didesniam
O kaip su tais GAP grazinimais merginoms baigesi? sekaiu sekaiu tema, bet matyt vis tiek praleidau. Ar pastas priima kaip senaiu buvo ar kazkas pasikeite?
O kaip su tais GAP grazinimais merginoms baigesi? sekaiu sekaiu tema, bet matyt vis tiek praleidau. Ar pastas priima kaip senaiu buvo ar kazkas pasikeite?Aš susirašinėjau su gap ir man atsiuntė seno tipo etiketę, su kuria grąžinau pašte nemokamai. Viena mergaitė man rašė, kad jai sakė išsiųst savo sąskaita ir jie grąžins pinigus už siuntimą. Čia irgi po susirašinėjimo, tad nežinau, ar jau veikia iš sistemos nemokamas grąžinimas. nes su tuo lapu, kurį sugeneruoja iš sistemos, tai paštas man neėmė nemokamai.
Bet gal jau sutvarkė, gal kas vėliau grąžinimą darė.
QUOTE(asta1477 @ 2018 05 25, 09:03)
Sveikos,
noriu pasiteirauti - uzsakiau dvi prekes is mytoys.de. Gavau laiska. Jame DHL nuorodos siuntos sekimui, bet ten abiem prekem dvi nuorodos. Su skirtingais numeriukais. Tai gaunasi kad dvi siuntas gausiu?
noriu pasiteirauti - uzsakiau dvi prekes is mytoys.de. Gavau laiska. Jame DHL nuorodos siuntos sekimui, bet ten abiem prekem dvi nuorodos. Su skirtingais numeriukais. Tai gaunasi kad dvi siuntas gausiu?
Na taip

Merginos, kas susidure daugiau su next- pirmadieni ryte pirkau 2 rubelius, atsiunte laiska, kad uzsakyta. Daugiau jokiu sekimo nr ar kazko pan. neatsiunte. Ar cia reiskia, kad dar neissiusta?? Tam laiske rase, kad Zada pristatyt siandien, bet jokiu ziniu

gal kas turite ir nenaudosite pigu.lt nuolaida?

O jei pabandyti pačiai pirkti per eshopwedrop iš babiators ? Suma gaunasi 20 dolerių. Ar tokia sumą muitina jau ar ne ?