Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Razina @ 2018 06 04, 16:26)
Prašau pagalbos  4u.gif . Iš Amazon.de gavau skirtingo dydžio batus. Bandau rasti, kur apie tai parašyti, bet nerandu.

Amazon temoje labai daug info ta tema
https://www.supermam...?...8144&st=400
Atsakyti
Panos, ar pirkot kas is LENKISKO BONPRIX? Viskas ten gerai gaunasi? Siuncia i ta adresa?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 04, 20:55)
Panos, ar pirkot kas is LENKISKO BONPRIX? Viskas ten gerai gaunasi? Siuncia i ta adresa?

Man nepavyko įvesti adreso, nes per ilgas buvo. Čia ESWD
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 06 04, 21:04)
Man nepavyko įvesti adreso, nes per ilgas buvo. Čia ESWD

Ok. Ryt bandysiu pirkeu.
Atsakyti
Booking 10proc nuolaida 4u.gif
https://www.booking....s/23_8/67d1c5f6
Atsakyti
gal yra norinčių prie SD jungtis, dabar Nike kedai gerom kainom (bent jau vaikams ) smile.gif
pvz https://lt.sportsdir...olcode=03136506
siuo metu turiu 7 prekes ir shipą rodo virs 15eur, tai noretus kad prekei sumazetu bent iki 1,50 ar 1eur smile.gif
d.kvasnia@gmail.com
tema SD nikas telefonas miestas

Klaipeda arba persiuntimas terminalu (jus uzregistruojat siunta as issiunciu:) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 05 birželio 2018 - 07:04
JMD ar Vi_ktorija, atsiprašau, neprisimenu, kuri iš jūsų man atrašėt dėl lvjc baseino sutarčių pratesimo kitiems metams. Bet gal esat susidūrusios ir žinot. Gavau aš iš jų laišką, kad galiu pratest kitiems metams, bet aš noriu pakeisti grupę. Jie rašo, kad dabar galiu ir nepratęsti, o nuo kitos savaitės sudaryti naują sutartį pageidaujamoj grupėj, tipo išimties tvarka, nes jau esam lankantys. Bet kokia tikimybė, kad dabar nepratęsus turimos sutarties, aš tikrai gausiu vietą norimoj grupėj? Paklausčiau pas juos, tik kad jie ragelio nekelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 06 05, 08:09)
JMD ar Vi_ktorija, atsiprašau, neprisimenu, kuri iš jūsų man atrašėt dėl lvjc baseino sutarčių pratesimo kitiems metams. Bet gal esat susidūrusios ir žinot. Gavau aš iš jų laišką, kad galiu pratest kitiems metams, bet aš noriu pakeisti grupę. Jie rašo, kad dabar galiu ir nepratęsti, o nuo kitos savaitės sudaryti naują sutartį pageidaujamoj grupėj, tipo išimties tvarka, nes jau esam lankantys. Bet kokia tikimybė, kad dabar nepratęsus turimos sutarties, aš tikrai gausiu vietą norimoj grupėj? Paklausčiau pas juos, tik kad jie ragelio nekelia  biggrin.gif

Jokios. Pastatys į eilę jei nebus vietų ir lauksit belekiek.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2018 06 04, 15:52)
raso geriausiai ir patvariausiai schneider tos firmos, pirkom Lenkijoj

O kokie modeliai? Nes ziuriu yra ir uz 3 eurus, ir uz 10.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 05, 08:13)
Jokios. Pastatys į eilę jei nebus vietų ir lauksit belekiek.

Šuds tada g.gif, aš rami noriu būt, kad vaikas užsiėmimų nepraras.... ačiū, pratęsiu ką turiu.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 06 05, 08:26)
Šuds tada g.gif, aš rami noriu būt, kad vaikas užsiėmimų nepraras.... ačiū, pratęsiu ką turiu.

Pratęskit ką lankot, paskui kai tik bus galimybė pasirašot kitą, kur norit pakeist. Tada pirmojo atsisakysit. O laukt kažko tai nėr prasmės nes gali likt su nosim.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 05, 08:37)
Pratęskit ką lankot, paskui kai tik bus galimybė pasirašot kitą, kur norit pakeist. Tada pirmojo atsisakysit. O laukt kažko tai nėr prasmės nes gali likt su nosim.

Supratau, ačiū labai už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti