Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 06 08, 10:50)
turim sita
https://www.lidl.de/...timixer/p247523

riesutu nebandziau, bet idejau saldyta suogas, tai man is aparato kvapas lyg degimo pasklido, tai speju galvojau kad perkaito nuo kietu uogu

Ačiū, tikriausiai padėjot apsispręst biggrin.gif

O gal kas gali rekomenduot gerą panašų aparatą. Kad būtų nedidelis ir gerai smulkintų šaldytas uogas, riešutus. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2018 06 08, 12:33)

O gal kas gali rekomenduot gerą panašų aparatą. Kad būtų nedidelis ir gerai smulkintų šaldytas uogas, riešutus. Ačiū

Tai viskas nuo finansų priklauso. Jei leidžia, tai rinkčiausi vitamix aparatą, ten tai "žvėris", viską susmulkina. Zylė girdėjau, kad geras. Mes turim nutribulett'ą. Šaldytas uogas, riešutus smulkina. Kiek pakvimpa plastiku, bet dirba, nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
pasikartosiu blush2.gif Gal zinot koki knygu klubo nuolaidos koda? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

kazkada jau buvo tema apie paspirtukus suaugusiems, dabar jau nerandu verysad.gif noriu vyrui paimti, ne elektrini. Kad butu tvirtas, tiktu aukstam, kad susilankstytu, vienu zodziu tikrai geras. Kokiu firmu ziuret? Aciu kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2018 06 08, 12:33)

https://pigu.lt/lt/b...amp;mid=8958533 as pirkausi si uz 53 eur, tiksliau pasidovanojau, nu 10 balu ir koteilius vaikam varau ir serbetus ir saldyti uogu viskas ok, riesutu i miltus suvaro, net kavos pupeles malu, na man labai pasiteisines pirkinys :4u:svarbiausia neuzima daug vietos biggrin.gif

Nes va sake nutribuletas, nes nesutrina iki vientisos mases 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 08 birželio 2018 - 11:45
QUOTE(LaReina @ 2018 06 08, 12:14)
pasikartosiu  blush2.gif  Gal zinot koki knygu klubo nuolaidos koda?  4u.gif

Turime Jums svarbia zinia - visa savaitgali Knygu klube VISKAS* maziausiai -30% pigiau! Neribokite saves - isigykite tai, ko norisi! Placiau www.knyguklubas.lt
Atsakyti
Gal esat dare MANGO grazinima?
1. ar galima grazinti per kurjeri? kazkaip nepasidomejau pasto kainom pries pirkdama unsure.gif blink.gif
2. ar galima grazinti du uzsakymus vienoje dezeje?
Rasiau Mango, bet atsiunte atsakyma sabloniska su patarimu ieskoti inforamcijos ju tinklalapyje biggrin.gif
Atsakyti
vabalauskiene, kriisti, ačiū. Reiks pasidomėt šiais.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 08, 12:42)

Nes va sake nutribuletas, nes nesutrina iki vientisos mases  4u.gif

Pati turiu Nutribulet, pirkau Maximoj per akcija.Buvo dvieju rusiu, vienas mazesnis, tas tai nesutrina iki vientisos mases( anyta mano pirko, tai tokie mini mini gabaliukai lieka) o kitas didesnis, pirkau didesni.Esu ziauriai kol kas patenkinta.Trinu viska, net dziovintus bazilikus susitryniau biggrin.gif Braskes, kokteilius, net blynam tesla ten maisau biggrin.gif Tik va riesutu nebandziau, tai del ju nieko negaliu pasakyti, o viska kitka sutrina iki vientisos mases 4u.gif
Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesiuke:): 08 birželio 2018 - 21:23
QUOTE(nerijabel @ 2018 06 07, 12:26)
<p>gal kas amazon.de planuojate pirkti, prisijungčiau su nedideliu daikteliu,</p>

Aš planuoju pirkti

QUOTE(Dinulkas @ 2018 06 07, 16:40)
Sveiki, prisijungciau prie www.toysrus.de

o gal zinote, kokia tarpininke uzsakyneja is vokisku puslapiu?

Aciu 4u.gif

Fb yra megstu pirkti , išbandyta,patikima
Atsakyti
QUOTE(*civukas* @ 2018 06 08, 23:36)
Aš planuoju pirkti
Fb yra megstu pirkti , išbandyta,patikima

Koks miestas? Tiesiai ar per nuoma?
Atsakyti