Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(juvile @ 2018 06 10, 21:35)
Renku, bet turiu tik vos virš 100€krepšį. Planuoju pirkti antradienį.

Ar is Biotherm saules linijos turit ka nors krepsely? Perkant 3 produktus 30 proc nuolaida
Atsakyti
Labas rytas,
Užsakinėsiu sportsdirect.com.
Kviečiu jungtis,Kaunas. Kitur galiu persiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2018 06 10, 05:37)
Gal kas norėtu herlitz be bag kuprinės. Raudona, nauja, dviejų skyrių tad tinkama vyresnei ar tvirtesnei pirmokei.

Mane domina kuprinė 4u.gif
Foto ir kainos norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2018 06 10, 22:08)
Ačiū atsakiusioms  4u.gif

Sveiki, kur radote? Aš taip pat ieškau dyson.
Atsakyti
Kažkada jau siūliau, bet nesezonas buvo biggrin.gif Tai norėčiau dar kartą pasiūlyti iš JAV siųstą naują lengvutę Poterybarn kuprinę, dydis L, man kainavo 46 Eur, bet galim pasiderėti dar, nes gaila puikios kuprinės, kuri guli spintoje wub.gif Tiesiog susivėlino atkeliaut ir nupirkau kitą čia LT, ši liko nepanaudota.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2018 06 10, 20:35)

Man per vėlu ax.gif antradienį nebebus akcijos Biodermai
Atsakyti
As irgi noriu Biodermos micelinio, galiu parinkti cocooncenter, bet ar surinksim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 11 birželio 2018 - 10:53
QUOTE(Sense @ 2018 06 11, 11:52)
As irgi noriu Biodermos micelinio, galiu parinkti cocooncenter, bet ar surinksim  ax.gif

Norėčiau prisijungti, jei šiandien pirktumėt, nes imčiau keletą Biodermos variantų.
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2018 06 10, 19:35)

Tai gal siandien galetumet nupirkti, dar 3 merginos prisidetu, gal surinktumem suma. Mano butu max 50eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 11 birželio 2018 - 11:54
QUOTE(Sense @ 2018 06 11, 10:52)
As irgi noriu Biodermos micelinio, galiu parinkti cocooncenter, bet ar surinksim  ax.gif

Cocooncenter įdėjo automatinius apribijimus, leidžia tik 6 vnt tos pačios prekės pirkti, anksčiau rašydavo, kad max 6, bet vis tiek leisdavo pirkti daugiau.
Aš miceliarinio irgi 1 noriu, tikiuosi neviršytume max apribojimų.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2018 06 11, 10:57)
Cocooncenter įdėjo automatinius apribijimus, leidžia tik 6 vnt tos pačios prekės pirkti, anksčiau rašydavo, kad max 6, bet vis tiek leisdavo pirkti daugiau.
Aš miceliarinio irgi 1 noriu, tikiuosi neviršytume max apribojimų.

Aha, pirmai nemaciau. As 2 rinkiniu noreciau ax.gif
Na jei Juvile neatsilieps, tai galit bandyt man siust krepsius, vakare apie 22 nupirkciau, jei surenkam ax.gif Krepselyje nusistatykite sali, kainos kiek pasikeicia.
Vilnius, SEB,
senseshopping eta gmail taskas com
Atsakyti

Sveikos,

Skubiai prireike basuciu berniukams, gal kas turite? 33 ir 35 dydzio, tinka ir nedaug devetos. Pas mus ir kaina ir kokybe.....o reikia greitai :)

Lauksiu pasiulymu:)

Atsakyti