Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

kam dar sportsdirect? laukiam dar 2 prisijungiančių ir perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 06 25, 17:34)
Smagu, kad patiko biggrin.gif man jis irgi labai saldus, bet ne per saldus. Konsistencija tai jo man labai gerai, patogu tepti visur. Gal šaldytuve laikant tirštesnis būtų.

Geras tikrai. Pirksiu. Šitas kažkokį gerą skonį turi. Kiti muilai. Užtat aš jų ir kažkaip nemylėdavau baisiai. Net mano vaiks sakė, kad geras. Gyvenime į tą pusę nežiūrėdavo net.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 25 birželio 2018 - 17:59
QUOTE(Carlin @ 2018 06 25, 18:34)
Smagu, kad patiko biggrin.gif man jis irgi labai saldus, bet ne per saldus. Konsistencija tai jo man labai gerai, patogu tepti visur. Gal šaldytuve laikant tirštesnis būtų.

Labai skanus visi uzskaitem, o su bananu ir tortilija niam niam...saldytuve laikau tai nekieteja liuks tepasi.

Man tik kibiriukas gali but mazesnis, nes net ne pilnas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 25, 18:59)
Labai skanus visi uzskaitem, o su bananu ir tortilija niam niam...saldytuve laikau tai nekieteja liuks tepasi.

Man tik kibiriukas gali but mazesnis, nes net ne pilnas 4u.gif

Aha ir aš tą patį pagalvojau. Kam yas viedras arklinis jei tos košės tik pusė.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 06 25, 17:34)

o kaip jūs jį valgot ax.gif aš tik ant batono žinau biggrin.gif
Atsakyti
Zibuteg, man riešutų sviestas labai skanu su graikiškų jogurtų, varške. Dar labai skanu ant trapučio su bananu. Ant batono tai kai jau labai labai blogai būna ir neina nieko su savimi padaryti😂

Beja labai norėčiau ir aš to riešutų sviesto. Jeigu kas pirksite Kaune- norėčiau prisijungti 🤗🤗🤗
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 06 25, 21:56)
o kaip jūs jį valgot  ax.gif aš tik ant batono žinau biggrin.gif

Aš jį vieną varau biggrin.gif dar su agurku savotiškai. Su bananu neįsivaizduoju bet reiks paragaut.
Papildyta:
QUOTE(Eimutė @ 2018 06 25, 22:05)
Zibuteg, man riešutų sviestas labai skanu su graikiškų jogurtų, varške. Dar labai skanu ant trapučio su bananu. Ant batono tai kai jau labai labai blogai būna ir neina nieko su savimi padaryti😂

Beja labai norėčiau ir aš to riešutų sviesto. Jeigu kas pirksite Kaune- norėčiau prisijungti 🤗🤗🤗

Ojezau, su jogurtu blink.gif burnoj nesivelia? biggrin.gif reiks paragaut rytoj. Ale baisu, negaut 33 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 25, 22:12)
Aš jį vieną varau  biggrin.gif dar su agurku savotiškai. Su bananu neįsivaizduoju bet reiks paragaut.
Papildyta:

Ojezau, su jogurtu  blink.gif burnoj nesivelia?  biggrin.gif reiks paragaut rytoj. Ale baisu, negaut 33  biggrin.gif

Nea nesivelia. Tobulai man. Šaukštelis sviesto ant indėlio jogurto arba varškės pusę pakelio.
Dar tiesa ant avižų košės irgi deduosi. Dar kelias silauoges ar kokias kitas uogas 😍
Vieno tai šaukštelio nepakaktu 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 25 birželio 2018 - 21:17
QUOTE(JMD @ 2018 06 25, 17:27)
Carlin, labai skanus tavo užrodytas riešutų sviestas. Man, visiškai nevartojančiai cukraus, labai net saldus  biggrin.gif tik keistokai skystas. Iki šiol visi mano turėti buvo tirštesnės konsistencijos.

kaip taip visai nevartoji cukraus blink.gif nei saldainių , nei tortų , nei pyragų nevalgai ? blink.gif neįsivaizduoju gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 06 25, 21:56)
o kaip jūs jį valgot  ax.gif aš tik ant batono žinau biggrin.gif

Oj ne, ant batono neskanu biggrin.gif
Jau rašiau kažkada - man labai skanu juo patept tortilija, įsukt bananą, tada kelios minutės orkaitėje. Dar į kokteilius dedu (avižos, riešutų sviestas, bananas, braškės ir koks augalinis pienas), granola su juo gaminu ir aišku vieną valgau, kai norisi kažko skanaus arba tiesiog užkast. Dar man skanu prie kavos šaldyto banano grežinėliai su juo biggrin.gif geriausias desertas smile.gif
Atsakyti
Pirksiu Marks&Spencer , priimsiu pora su nedideliais krepseliais Vilniuje
Rasyti i az
Atsakyti