Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2018 06 26, 18:18)
Nei vieno mandro recepto biggrin.gif aš kai renkuosi valgyti sveikai, bet skaniai, man tos kelios minutės maisto ruošimui vienas malonumas. O duona su riešutų sviestu no no no biggrin.gif dviejų produktų gadinimas biggrin.gif tada jau geriau iš pradžių geros duonos riekę su geru skaniu sūriu suraitysiu, o paskui kelis šaukštus sviestuko ant viršaus smile.gif

Duonossu keptu ožkų sūriu wub.gif blyn baikit apie tuos ėdimus šnekėt biggrin.gif o tai ėmė seilės rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 26, 09:56)
bet ar apsimoka, sake, kad uzdejo moskescius kazkokius, as kai nedaug imu tai per tarpininke nuperku ir ramu ir nereikia sukt galvos 4u.gif  V polo marskinukai i mokykla 4 vnt man kainavo 10 eur ir ramu, pasiemimas man netoli namu 4u.gif

Kriisti, o jus kartais ne silainiuose? Jei taip, tai per kokia tarpininke is Uk perkat
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 06 26, 17:18)
Nei vieno mandro recepto biggrin.gif aš kai renkuosi valgyti sveikai, bet skaniai, man tos kelios minutės maisto ruošimui vienas malonumas. O duona su riešutų sviestu no no no biggrin.gif dviejų produktų gadinimas biggrin.gif tada jau geriau iš pradžių geros duonos riekę su geru skaniu sūriu suraitysiu, o paskui kelis šaukštus sviestuko ant viršaus smile.gif

Bet vienas tas sviestas labai velias apie gomuri kol normaliai suvilgai su seilem unsure.gif klampus kazkoks.

Siauliuose galiu 1 indeli parduoti. Nusipirkau 2 o man nepatiko. Siaip nesu nemegeja desertu, bet pirkau tiek reklamos priskaicius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 26 birželio 2018 - 18:22
QUOTE(padraika22 @ 2018 06 26, 19:16)
Bet vienas tas sviestas labai velias apie gomuri kol normaliai suvilgai su seilem  unsure.gif  klampus kazkoks.

Siauliuose galiu 1 indeli parduoti. Nusipirkau 2 o man nepatiko. Siaip nesu nemegeja desertu, bet pirkau tiek reklamos priskaicius

Jei aš jį vieną valgau, man jis tirpsta ir tuos gabaliukus kramtai, vat su bananu jogurtu ir varške veliasi.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 06 26, 19:44)
Kriisti, o jus kartais ne silainiuose? Jei taip, tai per kokia tarpininke is Uk perkat

Jetus na taip Šilainiuose biggrin.gif perku per pikciurniuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 26, 18:23)
Duonossu keptu ožkų sūriu  wub.gif blyn baikit apie tuos ėdimus šnekėt  biggrin.gif o tai ėmė seilės rinktis  biggrin.gif

Įkirtau fajitas ir man gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 06 26, 19:16)
Bet vienas tas sviestas labai velias apie gomuri kol normaliai suvilgai su seilem  unsure.gif  klampus kazkoks.

Aš nupirksiu, jei dar turite, kad kitą kartą nesusigundyčiau pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 06 26, 20:42)
Aš nupirksiu, jei dar turite, kad kitą kartą nesusigundyčiau pirkti  biggrin.gif

Aš kartosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 26, 19:51)
Jetus na taip Šilainiuose biggrin.gif  perku per pikciurniuke 4u.gif

Ai tai pikciurniukes dalintoja vilijampoleje, jau apsidziaugiau galvoju, kad kur i silainius kokia atsikele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 26, 18:36)
Kuo mandras unsure.gif paprastas žodis, gana dažnai vartojamas  unsure.gif

Aš tai nevartojau gyvenime niekada tokio žodžio. Mano diedas irgi nea. Čia tipo neišprusimas?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2018 06 26, 21:01)
Aš tai nevartojau gyvenime niekada tokio žodžio.  Mano diedas irgi nea. Čia tipo neišprusimas?

analfabet|as, analfabetė dkt.
1. kas nemoka skaityti ir rašyti, neraštingas žmogus.
2. prk. visiškas nemokša kurioje nors srityje.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 06 26, 22:09)
analfabet|as, analfabetė dkt.
1. kas nemoka skaityti ir rašyti, neraštingas žmogus.
2. prk. visiškas nemokša kurioje nors srityje.

Tai ką reiškia žinau, bet tai galima ir ne tarptautiniu žodžiu pasakyti... Na aš paprastesnė ir nevartoju tokių ax.gif
Atsakyti