Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Musmiryte @ 2018 06 26, 21:01)
Aš tai nevartojau gyvenime niekada tokio žodžio.  Mano diedas irgi nea. Čia tipo neišprusimas?

ne tu viena, aš ir neišprusus ir mano draugai turbut, nes nesu tokio zodzio girdejus smile.gif
Atsakyti

Aš taip pat ne į temą paklausiu, gal kas gali interjero dizainerį rekomenduoti Kaune? ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 06 26, 21:56)
Ai tai pikciurniukes dalintoja vilijampoleje, jau apsidziaugiau galvoju, kad kur i silainius kokia atsikele smile.gif

taip taip, bet juk nusileidi nuo milikoniu kalno ir ten netoli, tikrai nereikia vaziuot i kita miesto galo 4u.gif man tai patogu 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Gal kas renka riešutų sviestus Klaipėdoje? Dabar - 35%☺️
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 26, 22:16)
Velniop šitas nesąmones  biggrin.gif

Ai, aš jum dar galiu pasakyt analfabeto sinonimą - profanas  biggrin.gif

aš naudoju, ir analfabetas, ir profanas smile.gif
profanas dažniau

normalūs žodžiai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2018 06 26, 22:54)
<p>Kiek galima kaupti / laikyti siuntas eshopwedrop? Pvz. Jei išvarai atostogų 2 sav.,tai jie laiko be kokio papildomo mokesčio?</p><p>Ir ar galima apjungti UK ir DE? Bais tingiu info ieškot.... ačiū 4u.gif​ </p>

laiko iki mėnesio,
apjungti galima smile.gif

varykit atostogauti smile.gif
Atsakyti
https://www.vertbaudet.com iki 60% nuolaidos ir siandien papildoma 10% nuolaida 4u.gif
gal kam aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 06 27, 09:48)
ne tu viena, aš ir neišprusus ir mano draugai turbut, nes nesu tokio zodzio girdejus smile.gif

Gal tik tam tikroj žmonių aplinkoj jis vartojamas, nes va, čia atsirado ir daugiau žinančių (net jų vaikai žino) rolleyes.gif
Ai, kaip nors ir be praplėsto žodyno apsieisiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Gal kas renkate iš Vertbaudet? nuo 90 $ nemokamas siuntimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 27 birželio 2018 - 11:18

Aš nesuprantu, ko čia kapotis dėl kokio tai žodžio :hmm:  na pvz. aš irgi nevartoju, bet man nekliūna, jei kiti vartoja kokius tai žodžius, kurių aš nevartoju :rolleyes: 

bože, kad tik tokios bėdos gyvenime būtų  :P  

Atsakyti

Papildyta:

laiko iki mėnesio,
apjungti galima smile.gif

varykit atostogauti smile.gif

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2018 06 27, 12:05)
Gal tik tam tikroj žmonių aplinkoj jis vartojamas, nes va, čia atsirado ir daugiau žinančių (net jų vaikai žino)  rolleyes.gif
Ai, kaip nors ir be praplėsto žodyno apsieisiu  irnesakyk.gif

Jūsų avatare kirmėliukas plečia žodyną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 06 27, 15:03)
Jūsų avatare kirmėliukas plečia žodyną ax.gif

Tai man užteks, kad jis praplės biggrin.gif

Kur ieškoti švarko į mokyklą? Megztinį maniškis papylė per pirmą savaitę (siūlais ištrauktais parėjo) doh.gif Nupirkau švarką tada staigiai per MM (8togo pirktas buvo), tai man laaabai patiko kokybė. Sutepa - išskalbiu ir pernakt išdžiūdavo bigsmile.gif Deja kitiems metams jau per mažas bus verysad.gif Noriu tokios pat kokybės. Kur ieškot už padorią kainą? Uniformų pardėj 46eur doh.gif
Atsakyti