Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas norėrų jungtis vertbaudet.com iki nemokamo siuntimo? Vilnius

Atsakyti
Ar buna kad Revolut nuskaiciuoja veliau? Pirkau is uk vakar, patvirtinimas atejo bet pinigai nepajudejo🤔
Atsakyti

Labai ačiū! Kaip tik ieškojau tokio, nes jis, mano rodos, plonesnis ir tinkamas praktiškai visam žiemos laikotarpiui. Tuos šiltesnius modelius tenka uždėti tik pačiomis šalčiausiomis dienomis, ir jie po dvejų metų nešiojimo lieka kaip nauji.

GAL KAS NORS NORI LABAI GREITAI KOOPERUOTIS IŠ ŠIOS PARDUOTUVĖS (SIMPLYHIKE.CO.UK)? Reikia surinkti 50 svarų iki nemokamo UK siuntimo. Paskui siųsiu per Tukį. Kaunas. Rašykite AŽ. 

Atsakyti

Gal kas norėrų jungtis vertbaudet.com iki nemokamo siuntimo? Vilnius

Šiandien turiu nupirkt. Galiu persiųst per lp express. :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2018 07 18, 09:51)
<p>Labai ačiū! Kaip tik ieškojau tokio, nes jis, mano rodos, plonesnis ir tinkamas praktiškai visam žiemos laikotarpiui. Tuos šiltesnius modelius tenka uždėti tik pačiomis šalčiausiomis dienomis, ir jie po dvejų metų nešiojimo lieka kaip nauji.

na kodėl manot kad tuos kitus , šiltesnius, tik šalčiausiom žiemom rengti tinka?
Aš jau nuo 0 rengiu ir visada puiku, net nuo +5 jau galima, kai bjauresnis oras smile.gif
NIekada nebuvo peršilę.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2018 07 18, 10:35)
na kodėl manot kad tuos kitus , šiltesnius, tik šalčiausiom žiemom rengti tinka?
Aš jau nuo 0 rengiu ir visada puiku, net nuo +5 jau galima, kai bjauresnis oras smile.gif
NIekada nebuvo peršilę.

Gal jūsų vaikai šaltmiriai biggrin.gif
Atsakyti

NIekada nebuvo peršilę.

Čia  tikriausiai nuo vaiko ir kuo jis užsiima priklauso. Šitą, kur parodėte, regsiu beveik visą žiemą. Ačiū labai! O tą, kur buvau rodžiusi už 60 svarų, tai prie 0 mano sūnui tiesiog per šilta, nes jis visą laiką energingai lauke juda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razina: 18 liepos 2018 - 10:13
Gal kas norėtų dviejų bilietų į Domino teatrą, rytoj 19val. "PASIKLYDĘS SKAMBUTIS". 46eur
Antra eilė 7, 8 vietos
Vaiką reikia guldyti į ligoninę, tai negalėsime nueiti unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zino ar zara.com/uk galima atsiskaityti LT kortelem ir pirkti i UK adresa? 4u.gif
Atsakyti

Vertbaudet surinkta. Ačiū :4u:​ 

Atsakyti

Labai ačiū! Kaip tik ieškojau tokio, nes jis, mano rodos, plonesnis ir tinkamas praktiškai visam žiemos laikotarpiui. Tuos šiltesnius modelius tenka uždėti tik pačiomis šalčiausiomis dienomis, ir jie po dvejų metų nešiojimo lieka kaip nauji.

GAL KAS NORS NORI LABAI GREITAI KOOPERUOTIS IŠ ŠIOS PARDUOTUVĖS (SIMPLYHIKE.CO.UK)? Reikia surinkti 50 svarų iki nemokamo UK siuntimo. Paskui siųsiu per Tukį. Kaunas. Rašykite AŽ. 

UŽSAKYTA . Ačiū :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razina: 18 liepos 2018 - 10:48
Gal dar kas rinks Verboudet iki nemokamo Vilniuje unsure.gif
Arba pati parinkčiau , jei bus prisijungiančių ax.gif
Atsakyti