Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rootha @ 2018 08 01, 13:29)
tik nevyniokite kiekvieno, nes tada paspartinsite nokima, gal yra galimybe gauti putplascio deze? tada krauti tarp laikraščiu ir vežti atvira kuo šalčiau ir kad galėtų kvėpuoti vidus, arba bandyti popierine dėže pasidaryti kuo šaltesnę ir tvirtesnę. 4u.gif

Abejoju...gal kokia deze ir isskirs biggrin.gif
Atsakyti

Ar pirkot kas nesenai is GAP.EU, niekaip neleidzia apmoket? Ir narsykles keiciau ir slapukus istryniau, niekaip.Suvedi mokejimo duomenis ir pastringa.

Taip reikia rubu mokyklai:(

Gal kas planuoja Kaune uzsakinet ir mane priimtu? Turiu -40-20 kodukus nuo pilnos kainos

Man vis pastrigdavo bandant apmoketi seb kortele, ten kur reikia ivesti koda, gauta sms'u. Keiciau narsykles, bandziau is kompo, plansetes, tel. Buvo ta pati beda. Bendravau su gap per chata -neissprende.

Tada pabandziau sumoket revolut kortele ir ... praejo!:)

Atsakyti
Sveikos,

gal galėtumėt pakonsultuoti,niekada nesu pirkusi, tai neturiu nuomonės apie everything5pounds.com. Kokio lygio drabužiai, įmanoma nešiot bent kelis kartus? kaip reikalai su dydžiais? Kiek užtrunka siuntimas į LT? AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motriska @ 2018 08 01, 18:11)
Sveikos,

gal galėtumėt pakonsultuoti,niekada nesu pirkusi, tai neturiu nuomonės apie everything5pounds.com. Kokio lygio drabužiai, įmanoma nešiot bent kelis kartus? kaip reikalai su dydžiais? Kiek užtrunka siuntimas į LT? AČIŪ 4u.gif

pasakysiu dėl kokybės savo nuomonę -tiesiog loterija smile.gif
Esu gavus wau kokį gerą rūbą, o yra ir šlamštas visiškas.
su dydžiais taip pat. Vienas S - skęstu, kitas - neįlendu.
Skirtingi gamintojai, skirtingos kategorijos.

Nebeperku, nes iš tų 5 svarų po to pasidaro 35, kai tenka išmesti netikusius... :
Atsakyti
Sveiki,

Gal galėtumėt pakomentuoti M&S uniformų dydžius. Ar didinti, mažinti ar atitinka dydžius. Konkrečiai domina švarkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motriska @ 2018 08 01, 17:11)
Sveikos,

QUOTE(MuseZuze @ 2018 08 01, 17:16)
pasakysiu dėl kokybės savo nuomonę  -tiesiog loterija smile.gif
Esu gavus wau kokį gerą rūbą, o yra ir šlamštas visiškas.
su dydžiais taip pat.  Vienas S - skęstu, kitas - neįlendu.
Skirtingi gamintojai, skirtingos kategorijos.

Nebeperku, nes iš tų 5 svarų po to pasidaro 35, kai tenka išmesti netikusius... :

Sutinku su kiekvienu žodžiu. Manęs tik džinsai ne karto nenuvylė.
Esu pirkus nemažai batų, tai irgi skirtinga kokybė. Tik batus kažkaip pavyko greitai parduoti per vinted. Kaina juokinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2018 08 01, 17:19)
Sveiki,

Gal galėtumėt pakomentuoti M&S uniformų dydžius. Ar didinti, mažinti ar atitinka dydžius. Konkrečiai domina švarkai smile.gif

aš turiu mergaitišką mokyklinį švarkelį, vadovavausi jų size chartu, tai tiko puikiai.
Atsakyti
Gal kas planuoja pirkti is sonnen-apotheke.de arba noretu prisijungti iki nemokamo siuntimo? Kaunas.
Atsakyti
Gal kas kur uzmatet odines Birkenstock basutes pigiau? 70€ nekyla ranka moketi uz laisvalaikio basanozkes unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ar iš sportsdirect perkate su siuntimu į Lietuvą? Ar labiau apsimoka per tarpininkes?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 08 01, 19:03)
Sutinku su kiekvienu žodžiu. Manęs tik džinsai ne karto nenuvylė.
Esu pirkus nemažai batų, tai irgi skirtinga kokybė. Tik batus kažkaip pavyko greitai parduoti per vinted. Kaina juokinga  4u.gif

Aš kiek pirkau, tik basutės labai geros buvo, daugiau viskas-šlamštas. Nebeperku-loterija su jais.
Atsakyti
Gal kas pirksit Vente Desigual ir man prijungtų? Arba aš galėčiau parinkti, kad pasidalinti siuntimo mokestį ax.gif
Atsakyti